Ζωντανό στοίχημα στο Τένις: Στοίχημα στα games

Tennis Games StoiximaΜια από τις δημοφιλέστερες επιλογές στο στοίχημα είναι το ποντάρισμα υπέρ της νικήτριας ομάδας ή του νικητή αθλητή όταν πρόκειται για ατομικό άθλημα. Πέρα τούτου ωστόσο υπάρχουν ακόμη πάμπολλες επιλογές στο τένις, όπως είναι για παράδειγμα ο νικητής του κάθε game σε ένα ματς, κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα στο ζωντανό στοίχημα.

Στο τένις οι αποδόσεις για τον νικητή κάποιου game ορίζονται ανάλογα με διάφορα κριτήρια όπως είναι για παράδειγμα το σερβίς, τη δύναμη του κάθε αθλητή, τα μεταξύ τους αποτελέσματα κλπ. Το ποντάρισμα στον νικητή κάποιου game αποτελούν καλή στοιχηματική επιλογή για εκείνους στους οποίους αρέσει η συνεχής δράση σε έναν αγώνα τένις.

Ο παίκτης που πραγματοποιεί το σερβίς κάθε φορά έχει καλύτερες πιθανότητες κατάκτησης του game. Τις περισσότερες φορές το ποντάρισμα υπέρ του αθλητή που κάνει το σερβίς δεν πληρώνει καλά, συνεπώς τα έξυπνα και αποδοτικά στοιχήματα είναι εκείνα που πραγματοποιούνται κατά του αθλητή με το σεβίς, εφόσον βέβαια τελικά επιβεβαιώνονται ως πρόβλεψη. Το «κλειδί» σε αυτού του είδους τα στοιχήματα είναι να γίνει η επιλογή του «σπασίματος» του σερβίς την κατάλληλη στιγμή, ειδικά από τον παίκτη που βρίσκεται χαμηλότερα στην κατάταξη.

Τα τρία σημεία που ακολουθούν μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τοποθετήσετε το στοίχημά σας στη συγκεκριμένη αγορά των ζωντανών αγώνων τένις:

Αθλητής που δυσκολεύεται στο σερβίς

Εάν ένας παίκτης στο ματς φαίνεται να δυσκολεύετε να πάρει πόντους από τα games στα οποία έχει το σερβίς, τότε ίσως έφτασε η κατάλληλη στιγμή. Το σερβίς σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στην εμπιστοσύνη που έχει ο κάθε αθλητής στον εαυτό του και αν αυτή η εμπιστοσύνη τελικά χαθεί, εμφανίζεται μια καλή ευκαιρία στοιχηματικά για ένα έξυπνο ποντάρισμα. Εντοπίστε λοιπόν κάποιο αγωνιστικό μοτίβο στο παιχνίδι των δύο αθλητών και ιδίως εκείνου του αθλητή ο οποίος κάνει το σερβίς και εκμεταλλευτείτε το.

Αγώνες γυναικών

Τα «σπασίματα» των σερβίς είναι πολύ πιο κοινά στους αγώνες γυναικών παρά στους άνδρες. Ακόμη και κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο δεν διαθέτουν ισχυρά σερβίς και χάνουν συχνά games στα οποία έχουν το σερβίς, παρότι στο τέλος μπορεί τελικά να επικρατούν στον αγώνα και να παίρνουν τη νίκη από τις αντιπάλους τους. Αναζητήστε συνεπώς αγώνες στους οποίους γυναίκες αθλήτριες υψηλής κατάταξης με αδύναμο σερβίς παίζουν κόντρα σε αθλήτριες με ισχυρές επιστροφές. Σε τέτοιου είδους ματς θα πρέπει να περιμένετε πολλά «σπασίματα» στα σερβίς.

Το κίνητρο

Το «σπάσιμο» του σερβίς του άλλου αθλητή είναι δύσκολη υπόθεση και απαιτεί συνήθως πολύ δουλειά. Εάν ο παίκτης που επιστρέφει τις μπαλιές δεν έχει ισχυρό κίνητρο, θα είναι ήδη 5-0 στο σετ και λιγότερο πιθανό να πάρει το game. Παρακολουθήστε τα γενικότερα μοτίβα του ματς όταν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε κάποιο ποντάρισμα.

Το ποντάρισμα σε ζωντανούς αγώνες τένις αποτελεί ενδεχομένως μια ευχάριστη δραστηριότητα για πολλούς παίκτες του στοιχήματος. Ωστόσο το ποντάρισμα σε κάθε αγώνα δεν αποτελεί πάντα επιτυχημένη στρατηγική. Δείτε την εξέλιξη του κάθε αγώνα προσεκτικά και αναγνωρίστε την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να κάνετε την κίνησή σας.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.