Ζωντανό στοίχημα στο Τένις: Over/Under άσσοι

Tennis Under OverΤο στοίχημα Over και Under σε άσσους μπορεί τα τοποθετηθεί στο τένις τόσο στους αγώνες των ανδρών όσο και των γυναικών. Ωστόσο η συγκεκριμένη αγορά είναι σίγουρα πιο δημοφιλής σε παιχνίδια των ανδρών, λόγω της υψηλότερης συχνότητας κατά την οποία προκύπτουν στην πραγματικότητα οι άσσοι. Ουσιαστικά το στοίχημά μας είναι επιτυχημένο αν στο παιχνίδι σημειωθούν περισσότεροι ή λιγότεροι άσσοι από έναν συγκεκριμένο αριθμό και καταφέρουμε να κάνουμε επιτυχημένα την πρόβλεψή μας. Προκειμένου να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία σε πονταρίσματα αυτής της κατηγορίας, θα ήταν καλό να συνυπολογίσουμε ορισμένους παράγοντες όπως:

Τα στατιστικά των σερβίς

Προφανώς το πρώτο μέρος από το οποίο θα πρέπει να ξεκινήσετε είναι ένα ιστορικό των άσσων του κάθε παίκτη. Ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο αθλητές που σπάνια επιτυγχάνουν άσσους θα έχει προφανώς χαμηλό αριθμό άσσων, κάτι που σημαίνει ταυτόχρονα ότι θα έχει και χαμηλή απόδοση στις επιλογές για τα under.

Η επιφάνεια

Η επιφάνεια του γηπέδου αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα όσον αφορά τους άσσους στο τένις. Σε γρήγορες επιφάνειες όπως είναι για παράδειγμα το γρασίδι ή τα κλειστά σκληρά εσωτερικά γήπεδα, οι άσσοι είναι περισσότεροι απ’ ότι σε επιφάνειες όπως είναι ο πηλός και το χώμα ή σε πιο αργά εξωτερικά γήπεδα με σκληρές επιφάνειες. Δείτε λοιπόν από πριν σε τι επιφάνεια πραγματοποιείται ο κάθε αγώνας πριν ξεκινήσετε τους υπολογισμούς σας και κάνετε την τελική επιλογή σας για το over ή το under.

Ο καιρός

Είναι γεγονός ότι τις πιο ζεστές ημέρες τα σερβίς είναι παράλληλα και πιο δυνατά και οι άσσοι περισσότεροι σε αριθμό. Αντίθετα, τις κρύες ημέρες και όταν έχει άνεμο, οι συνθήκες στο σερβίς είναι πιο δύσκολες, με αποτέλεσμα να είναι λιγότεροι και οι άσσοι που καταγράφονται σε κάθε αγώνα. Η παρακολούθηση λοιπόν των συνθηκών σε κάθε αγώνα μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για το ποντάρισμά σας στη συγκεκριμένη σοιχηματική αγορά.

Το πλάνο του παιχνιδιού

Ορισμένες φορές ένας παίκτης με καλό σερβίς ενδέχεται να είναι τελικά πιο συντηρητικός στα σερβίς του, στην περίπτωση κυρίως που θεωρεί ότι το πλάνο που έχει για το παιχνίδι στο οποίο αγωνίζεται εξελίσσεται ευνοϊκά για τον ίδιο. Με άλλα λόγια, το γεγονός ότι ένας αθλητής είναι ενδεχομένως πολύ καλός στους άσσους δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα τους κυνηγήσει σε κάθε παιχνίδι. Δείτε λοιπόν προσεκτικά τα πρώτα games του κάθε αγώνα και προσπαθήστε να αντιληφθείτε το πλάνο του κάθε παίκτη. Με βάση αυτές τις πληροφορίες θα μπορείτε να επιλέξετε το over ή under που επιθυμείτε αναφορικά με τους άσσους.

Το ποντάρισμα σε over και under άσσους στο ζωντανό στοίχημα του τένις είναι τις περισσότερες φορές αρκετά διασκεδαστικό και αποτελεί μια καλή ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από τις πιο κλασικές αγορές του παιχνιδιού στοιχηματικά. Οι άσσοι βέβαια είναι πολύ απρόβλεπτοι, συνεπώς θα ήταν μάλλον προτιμότερο να χρησιμοποιείται τη συγκεκριμένη στοιχηματική επιλογή μόνο όταν έχετε κάποια δυνατή διαίσθηση για κάποιον αγώνα ή όταν οι καιρικές συνθήκες δείχνουν ότι θα έχουμε είτε πολλούς είτε λίγους άσσους στον αγώνα δύο αθλητών.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.