Ζωντανό Στοίχημα

FAQsΤο ζωντανό στοίχημα είναι επίσης γνωστό ως In-Play-Betting. Έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές αυτές τις ημέρες λόγω των πλεονεκτημάτων στην τεχνολογία και το λογισμικό. Μπορώ να σας πω πόσα χρήματα έχω βγάλει προσωπικά από το ζωντανό στοίχημα. Είναι ένα κατπαληκτικό χαρακτηριστικό στο οποίο μπορείτε να στοιχηματίζετε, ειδικά αν έχετε προαίσθημα για το παιχνίδι και πώς θα καταλήξει.

Το ζωντανό στοίχημα σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε σε γεγονότα και παιχνίδια καθώς είναι σε εξέλιξη. Αντίθετα με τις σταθερές αποδόσεις, στο ζωντανό στοίχημα οι αποδόσεις ανανεώνονται συνεχώς σε ένα μέρος με ζωντανή αγορά.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Οι αποδόσεις για το ζωντανό παιχνίδι διαφέρουν σύμφωνα με την διάρκεια του παιχνιδιού και άλλους παράγοντες. Αν γίνει ένα πέναλτι, ένα σουτ ή μια κόκκινη κάρτα, τότε η αγορά θα σταματήσει για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι οι αποδόσεις να προσαρμοστούν στον λογαριασμό. Αυτό για την ακρίβεια προστατεύει τον αυθαίρετο στοιχηματισμό και εκμεταλλεύεται τον πράκτορα, για παράδειγμα, στοιχηματίζοντας σε νίκη αν η ομάδα κερδίσει πέναλντι.

Διαβάζοντας την ροή του παιχνιδιού και παίρνοντας γρήγορες αποφάσεις είναι πολύ σημαντικό για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αν αισθάνεστε ότι μια ομάδα παίζει καλύτερα από ότι περιμένατε τότε θα είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε σε αυτούς για να αυξήσετε το στοίχημα σας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού – πριν αυτό αντανακλασθεί στην ανανέωση των πιθανοτήτων. Για παράδειγμα, αν το αουτ-σάιντερ έχει την κατοχή, η ροή του παιχνιδιού και τα σουτ προς το τέρμα τότε θα λάβετε κερδοφόρες αποδόσεις για να στοιχηματίσετε σε αυτές.

Η ασφάλεια είναι το αγαπημένο μου στοιχείο στο ζωντανό παιχνίδι. Αν βάλετε σταθερές αποδόσεις στην αρχή του παιχνιδιού και τα πράγματα πάνε προς το μέρος σας (π.σ. η ομάδα σας προηγείται με 1-0) τότε σας συνιστώ να βάλετε για στοίχημα μια μικρή “ασφάλεια” σε ισοπαλία καθώς γίνεται το παιχνίδι. Αν βάλετε ένα μικρό στοίχημα για ισοπαλία της τάξεως του €1 ή €2 με αποδόσεις 20-1 τότε μπορείτε να θυσιάσετε ένα μικρό ποσοστό των κερδών σας για να σιγουρέψετε την καθημερινή σας πληρωμή. Οι παίκτες μπορούν να πάρουν καλές αποδόσεις καθώς ο χρόνος τρέχει γιατί οι πιθανότητες μια ομάδα να χάσει είναι πολύ χαμηλές. Παρόλα αυτά στο ποδόσφαιρο, τα γκολ της τελευταίας στιγμής και η παράταση είναι συχνά φαινόμενα, ειδικά ανάμεσα σε ομάδες που μπορούν να αλλάξουν τα αποτελέσματα.

Στο ζωντανό στοίχημα, τα φαβορί είναι υποτιμημένα σχεδόν πάντα γεγονός που κάνει το στοίχημα εναντίον τους πολύ κερδοφόρο. Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν πάντα. Σε κύπελλα, οι μικρές ομάδες μπορεί να προκαλέσουν εκπλήξεις και υπάρχουν πάντα 2 ή 3 υποτιμημένες ομάδες να προκαλέσουν προσδοκίες.

Ποια πρακτορεία προσφέρουν Ζωντανό Στοίχημα;

Σχεδόν κάθε μεγάλο πρακτορείο προσφέρει ζωντανό στοίχημα. Οι συνιστώμενες επιλογές μου είναι οι Stoiximan (€100 bonus) και Paddy Power (€25 bonus).

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.