Ζωντανό στοίχημα στο σπίτι – Σημαντικά σημεία που δεν γνωρίζατε ή δεν είχατε σκεφτεί

live-betting-strategyΤο ζωντανό στοίχημα σε αθλητικά γεγονότα είναι ενδεχομένως αρκετά πιο πολύπλοκο απ΄ ότι φαντάζονται οι περισσότεροι και μιλάμε ακόμη και για πολύ έμπειρους παίκτες του στοιχήματος. Ας δούμε σε αυτό το άρθρο τα βασικά που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό και σημαντικές πληροφορίες προκειμένου να αποφύγουμε τα σφάλματα και να έχουμε επιτυχία στα πονταρίσματά μας.

Η βασική προετοιμασία

Για αρχή χρειαζόμαστε φυσικά ένα λάπτοπ ή έναν desktop ηλεκτρονικό υπολογιστή – αυτό είναι το ελάχιστο. Πολλοί παίκτες που ασχολούνται με το ζωντανό στοίχημα χρησιμοποιούν πολλαπλές οθόνες στον υπολογιστή τους και οι 4 ή και περισσότερες οθόνες δεν αποτελούν κάτι το ασυνήθιστο.

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διαφημίζουν και προωθούν τις εφαρμογές τους για κινητά και τις εκδόσεις της στοιχηματικής πλατφόρμας τους και πάλι για tablet, κινητά τηλέφωνα και γενικότερα για φορητές συσκευές. Παρότι αυτές οι εφαρμογές είναι εύχρηστες και μπορείτε κάλλιστα να τις χρησιμοποιήσετε για να στοιχηματίσετε όπου κι αν βρίσκεστε μην το κάνετε στην περίπτωση του live στοιχήματος. Δεν αποτελούν τον ιδανικό τρόπο γιατί οι ρυθμοί ανανέωσης των δεδομένων είναι πιο αργοί και προσφέρουν πολύ λιγότερες επιλογές απ’ ότι η πλήρης έκδοση σε υπολογιστή. Μπορείτε ωστόσο να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές σε κάποια ανάγκη, πχ αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας.

 

Το ζωντανό δεν είναι απαραίτητα ζωντανό

Πολύς κόσμος δεν συνειδητοποιεί ότι αυτό που παρακολουθεί ως ζωντανό στην επίγεια ή στην δορυφορική τηλεόραση ή στο διαδίκτυο δεν είναι απαραίτητα ζωντανό. Οι εικόνες που παρακολουθούμε έρχονται σε εμάς με τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα καθυστέρηση και υπάρχουν συχνά και ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις. Παρότι το να παρακολουθούμε έναν αγώνα σε μια μεγάλη τηλεόραση είναι πιο απολαυστικό να ξέρετε ότι συνήθως η «ζωντανή» τηλεόραση πάει συνήθως πιο πίσω από τις μεταδόσεις στο διαδίκτυο. Για να καταλάβετε τη διαφορά και την καθυστέρηση στην τηλεόραση, δοκιμάστε αν έχετε δορυφορικό δέκτη να δείτε σε αυτή την τηλεόραση ένα ελεύθερο κανάλι πχ. την ΕΡΤ και παράλληλα σε μια τηλεόραση με επίγειο δέκτη και πάλι το ίδιο κανάλι. Οι εικόνες δεν θα είναι συγχρονισμένες, στη μια τηλεόραση θα υπάρχει εμφανής καθυστέρηση παρότι η μετάδοση γίνεται και στις δύο περιπτώσεις ζωντανά.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι αν παίζετε ζωντανά από το κινητό σας βρισκόμενοι στο γήπεδο ότι μπορεί να έχετε μεγάλο πλεονέκτημα; Σε κάποιες χώρες αυτό απαγορεύεται και πρόσφατα ένας Άγγλος συνελήφθη στο αυστραλιανό open στο τένις. Όποιος βρίσκεται στο γήπεδο έχει σαφές πλεονέκτημα γιατί ξέρει την έκβαση των γεγονότων λίγα δευτερόλεπτα πριν αυτά εμφανιστούν στην τηλεόραση ή ζωντανά στο διαδίκτυο. Σας μπήκαν μήπως ιδέες στο μυαλό και σκέφτεστε τελικά να αγοράσετε εκείνο το εισιτήριο διαρκείας για το οποίο είχατε αμφιβολία; Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες γνωρίζουν το φαινόμενο και θέτουν από μόνες τους μια καθυστέρηση 4-5 δευτερολέπτων στα ζωντανά πονταρίσματά σας…

 

 Η σημασία του εναλλακτικού πλάνου

Όπως συζητήσαμε προηγουμένως, είναι πολύ χρήσιμο να διαθέτει κανείς ένα εναλλακτικό πλάνο, εάν υπάρξει πρόβλημα με τον υπολογιστή ή με τη σύνδεση στο διαδίκτυο.  Το ζωντανό στοίχημα είναι πολύ διαφορετικό από το στοίχημα πριν την έναρξη ενός αγώνα. Συνήθως στο ζωντανό στοίχημα πραγματοποιεί κανείς πολλαπλά πονταρίσματα καθόλη τη διάρκεια ενός αγώνα και έχει ένα δευτερεύον πλάνο «εξόδου» αν ο αγώνας δεν πάει όπως αναμένει για να ελαχιστοποιήσει το κακό. Συνεπώς πάντα πρέπει να υπάρχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση κάποιου σπάνιου γεγονότος.

Προτείνουμε:

* Την ύπαρξη ενός έξυπνου κινητού ή ενός tablet αν κάτι δεν πάει καλά με τον υπολογιστή

* Σύνδεση 3G ή 4G από το κινητό με καλώδιο προς τον υπολογιστή σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.

* Διαφορετικοί λογαριασμοί στοιχηματικών εταιριών ώστε εάν υπάρξει πρόβλημα με την live πλατφόρμα της εταιρίας που παίζετε να συνεχίσετε σε κάποια άλλη.

Διαθέτοντας τις παραπάνω τρεις δικλείδες ασφαλείας θα είστε σίγουρα σε θέση να αποτρέψετε μια επερχόμενη καταστροφή.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.