Χτίζοντας το προφίλ ενός επιτυχημένου παίκτη του στοιχήματος

sports-bettingΗ μακροπρόθεσμη επιτυχία στο στοίχημα έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την ανάπτυξη σωστού χαρακτήρα και μιας ορθολογιστικής και στρατηγικά σταθερής συλλογιστικής. Το κέρδος είναι το επιζητούμενο αποτέλεσμα και για να προκύψει αυτό θα πρέπει ο φιλόδοξος παίκτης να εφαρμόσει σε πρώτη φάση τις βασικές αρχές του επιτυχημένου στοιχήματος και να εξασκηθεί σε αυτές εξελίσσοντάς τις σε βάθος χρόνο, έως ότου γίνουν δεύτερη φύση του. Είναι επίσης εξίσου σημαντικό να συνειδητοποιήσει ορισμένα ουσιαστικά σημεία που αφορούν το στοίχημα από την αρχή:

 

Η πραγματικότητα

Αν νομίζετε ότι το να ασχοληθεί επιτυχημένα κάποιος με το στοίχημα σημαίνει ότι θα γίνει πάμπλουτος, τότε πραγματικά ασχολείστε με το λάθος παιχνίδι. Είναι ώρα να επανεκτιμήσετε τις προσδοκίες σας. Δεν μιλάμε για το Joker, το στοίχημα δεν θα σας κάνει πλούσιους γρήγορα. Στο στοίχημα αρκεί να χρησιμοποιείτε μια επιτυχημένη «συνταγή» ξανά και ξανά και να έχετε μικρό και σταθερό κέρδος σε βάθος χρόνου. Ναι, θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να βρείτε ένα στοιχηματικό μοντέλο που να κερδίζει στο 80% των στοιχημάτων, αλλά αυτό δεν είναι κάτι ρεαλιστικό. Στην πραγματικότητα τα όρια ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχία είναι πολύ μικρά και τελικά σε ποια από τις δύο πλευρές θα καταλήξετε θα εξαρτηθεί από το πόσο σκληρά και αφοσιωμένα θα δουλέψετε.

 

Δεν υπάρχει χρόνος για εγωισμούς

Θα κερδίσετε ορισμένα στοιχήματα και θα χάσετε κάποια άλλα. Θα έχετε σερί επιτυχιών και σερί αποτυχιών. Είναι κάτι που θα πρέπει να αναμένετε. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, ειδικά αν πρόκειται για χρήματα που έχει κερδίσει με κόπο, ωστόσο και οι αποτυχίες είναι κάτι που κάθε επιτυχημένος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να μάθει να αντιμετωπίζει. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο για εγωισμούς. Εάν δεν μπορείτε να μάθετε να χάνετε, τότε θα ρισκάρετε περισσότερο λόγω των κινδύνων που φέρνει το αψυχολόγητο και απρογραμμάτιστο στοίχημα, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε τελικά πολύ περισσότερα από την περηφάνια σας.

sports_betting450

Επιμονή

Όπως συμβαίνει με τα πάντα στη ζωή, η επιτυχία στο αθλητικό στοίχημα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σκληρή δουλειά. Σίγουρα ο παράγοντας «τύχη» είναι σημαντικός, αλλά η τύχη χωρίς δουλειά δεν θα σας πάει πουθενά. Θα πρέπει να είστε επίμονοι και να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα και τις αμφιβολίες σας σαν προκλήσεις. Οι επιτυχημένοι παίκτες του στοιχήματος είναι επιτυχημένοι λόγω των εμπειριών που έχουν αποκτήσει. Με το χρόνο θα αποκτήσετε αυτές τις εμπειρίες κι εσείς.

 

Υπομονή

Μην νομίζεται ότι η επιτυχία θα έρθει από τη μία μέρα στην άλλη. Ορίστε στόχους και κάντε ένα βήμα κάθε φορά. Ξεκινήστε από τα χαμηλά και ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο άθλημα ή πρωτάθλημα το οποίο σας ενδιαφέρει ήδη και το γνωρίζετε. Θα ήταν ωραίο να μπορούσαμε όλοι να γίνουμε επιτυχημένοι επαγγελματίες του στοιχήματος μέσα σε λίγους μήνες ή χρόνια. Αλλά για λόγους, όπως είναι η εμπειρία και τα οικονομικά χρειάζεται χρόνος. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά και να μαθαίνετε από τα λάθη σας. Η επιτυχία θα έρθει.

 

Συνεχίστε να μαθαίνετε

Δεν μπορείτε να σταματήσετε ποτέ να μαθαίνετε πράγματα. Θα πρέπει πάντα το μυαλό σας να είναι ανοιχτό, ακόμη και αν έχετε επιτύχει σε κάποιο βαθμό τους στόχους σας και έχετε επιβεβαιώσει κάποια πράγματα. Μπορείτε πάντα να γίνετε καλύτεροι.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.