Χορηγός φανέλας και του Άρη Θεσσαλονίκης η Stoiximan

stoiximan-arisΣε κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την έναρξη της χορηγίας της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan με την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη προχώρησαν οι δύο πλευρές. Στην αίθουσα τύπου του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου κος Θεόδωρος Καρυπίδης, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος αλλά και εκπρόσωποι της Stoiximan (Γιάννης Σπανουδάκης – μέλος Δ.Σ. και Γιώργος Κυπραίος – υπεύθυνος χορηγιών και Πάνος Κωνσταντόπουλος – διευθυντής μάρκετινγκ) αναφέρθηκαν πιο αναλυτικά στη συμφωνία και στις προοπτικές που αυτή δημιουργεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Έσοδα για την ομάδα

Ο κος Καρυπίδης ευχαρίστησε την ελληνική στοιχηματική εταιρία και ανακοίνωσε τη μεταξύ τους συμφωνία, η οποία, όπως εκτίμησε ο ίδιος, πρόκειται να έχει πολλά οφέλη για την ομάδα του Άρη, ιδιαίτερα τώρα, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα κατά την οποία τα έσοδα είναι πολύ περιορισμένα λόγω της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο κος Καρυπίδης συμπλήρωσε ότι ο Άρης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιλέχθηκε για τη συγκεκριμένη χορηγία από την Stoiximan.

 

Στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου

Από την δική του πλευρά ο κος Σπανουδάκης επισήμανε ότι πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη στοχευμένη χορηγία διάρκειας τριών ετών της εταιρίας, αναφέροντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συμφωνίες αυτού του είδους στο μέλλον. Πρόσθεσε επίσης ότι οι δύο πλευρές έχουν κοινούς στόχους και πως στα 4 περίπου χρόνια ζωής της Stoiximan, η στοιχηματική εταιρία δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προβάλλοντας τα θετικά του στοιχεία. Μάλιστα ο κος Σπανουδάκης ανακοίνωσε ότι ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων έχουν προγραμματιστεί στοχευμένες εκδηλώσεις της εταιρίας μαζί με τον Άρη, που εκτός των άλλων πρόκειται να έχουν και ανταποδοτικά οφέλη γενικότερα προς την ελληνική κοινωνία. Το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan έκλεισε την σύντομη παρέμβασή του με μια ευχή: να βρεθεί του χρόνου ο Άρης στη Football League και την αμέσως επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Superleague.

stoiximanaris

Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του διευθυντή μάρκετινγκ της Stoiximan, κου Πάνου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος επισήμανε τη χαρά του για τη συμφωνία με τον Άρη, που όπως ανέφερε διεκδικεί την επιστροφή στη φυσική του θέση. Πρόκειται όπως δήλωσε για έναν σύλλογο που έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές στους φιλάθλους του σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και με τον οποίο θα υπάρξει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία.

 

Οι δηλώσεις Αναστόπουλου

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντική για την αναγέννηση της ομάδας τη συμφωνία του Άρη με τη Stoiximan. Ο επιτυχημένος τεχνικός πρόσθεσε τέλος ότι περίπου σε έναν χρόνο η ομάδα θα είναι πραγματικά εκεί που αξίζει και που πρέπει να βρίσκεται.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.