Το Pre Cash-out ήρθε στην Betshop

Επιπλέον έλεγχο των στοιχημάτων σας προσφέρει πλέον η στοιχηματική εταιρία Betshop, με το νέο της χαρακτηριστικό που πρόσθεσε στην ιστοσελίδα της και το οποίο ονομάζεται Pre Cash-out.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη λειτουργία, όπως φαίνεται και από το όνομά της, αφορά αποκλειστικά τα παιχνίδια που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη και ουσιαστικά προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος τη δυνατότητα να αποσύρουν το δελτίο τους πριν την έναρξη του αγώνα.

Πρόκειται ουσιαστικά για κάτι που έχουμε δει μόνο στην Betshop και σε καμία άλλη εταιρία. Τουλάχιστον σίγουρα όχι σε οποιαδήποτε άλλη απ’ όσες διαθέτουν άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

 

Πως γίνεται το Pre Cash-out

Για να κάνει κάποιος παίκτης της Betshop χρήση του χαρακτηριστικού του Pre Cash-out θα πρέπει το στοίχημα που έχει τοποθετήσει να προσφέρει τη συγκεκριμένη επιλογή. Αυτό φαίνεται δίπλα στο «ΚΟΥΠΟΝΙ». Πατώντας πάνω στο πεδίο που αναφέρει “PRE CASHOUT” εμφανίζονται όλα τα δελτία που μπορούν να επιλεγούν για Pre Cash-out, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό που προσφέρεται εκείνη τη δεδομένη στιγμή για την εξαργύρωση του στοιχήματος. Ο παίκτης στη συνέχεια μπορεί να πατήσει εκείνο που θέλει και να κάνει Pre Cash-out. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η ίδια σχεδόν διαδικασία ακολουθείται και σε κινητά ή tablet! Για να προχωρήσει κανείς στη διαδικασία θα πρέπει να επιλέξει την καρτέλα «ΔΕΛΤΙΟ», να μπει στο «Pre Cashout» και να επιλέξει ποιο από τα δελτία που έχει τη δυνατότητα να κάνει Pre Cashout θέλει να εξαργυρωθεί με το χρηματικό ποσό που εκείνη τη στιγμή προσφέρει η υπηρεσία.

Να πούμε επίσης πως συνήθως τα χρήματα που θα λάβετε πίσω εάν πραγματοποιήσετε τη διαδικασία θα είναι για ευνόητους λίγους λιγότερα απ’ όσα δώσατε αρχικά, ωστόσο εάν η πορεία των αποδόσεων είναι τέτοια, που αλλάξει για κάποιον λόγο δραματικά, είναι πιθανό να πάρετε ακόμη και περισσότερα χρήματα. Μιλάμε ωστόσο για εξαιρέσεις.

Στόχος του Pre Cash-out είναι να σας δώσει τη δυνατότητα κυρίως να διορθώσετε κάποιο σφάλμα που έχετε κάνει και όχι να σας προσφέρει ένα ακόμη στοιχηματικό εργαλείο για να βγάλετε κέρδος. Βέβαια ούτως ή άλλως, το να διορθώσει κανείς ένα σημαντικό σφάλμα, ακόμη κι αν έχει τελικά χάσει κάποιο μικρό ποσό, αποτελεί κέρδος γιατί είναι ικανό να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανές μεγαλύτερες οικονομικές απώλειες.

 

Βασικοί όροι και προϋποθέσεις

Το Pre Cash-out προσφέρεται σε επιλεγμένες αγορές και παιχνίδια και είναι διαθέσιμο μόνο σε προγραμματισμένους (pre game) αγώνες, σε μονά στοιχήματα και παρολί, ωστόσο δεν διατίθεται σε στοιχηματικά δελτία με συστήματα. Εφόσον το αίτημα του παίκτη για Pre Cash-out επαληθευτεί, εμφανίζεται στην οθόνη του το αντίστοιχο δελτίο,  το οποίο διευθετείται άμεσα και στη συνέχεια το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει καμία επίδραση στο στοίχημα που έχει ήδη ακυρωθεί.

Σημειώστε τέλος πως τα δελτία που διευθετούνται με τη χρήση της λειτουργίας του Pre Cash-out δεν προσμετρώνται στον υπολογισμό του τζίρου οποιουδήποτε μπόνους ή κατάθεσης, ενώ η εταιρία Betshop έχει πάντα τη δυνατότητα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τους όρους και τις προϋποθέσεις.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 9, 2017 by : posted in Προσφορές Bonus Χωρίς σχόλια

Comments are closed.