«Τίτλοι τέλους» για την Paysafe card στην Ελλάδα

paysafeΟι παίκτες του στοιχήματος θα θυμούνται ίσως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί το καλοκαίρι του 2015, όταν λόγω των Capital Controls στην ελληνική τραπεζική αγορά και οικονομία, όταν η κάρτα διαδικτυακών πληρωμών Paysafe είχε προσωρινά για κάποιους μήνες σταματήσει την πώληση και χρήση της στην ελληνική αγορά και σε ελληνικές στοιχηματικές ιστοσελίδες. Το γεγονός είχε ρίξει σημαντικά την κίνηση και τον αριθμό των στοιχημάτων και των πονταρισμάτων στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για πολύ δημοφιλή τρόπο κατάθεσης χρημάτων γενικότερα από τους παίκτες.

Μετά από απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης η Paysafe card ξαναέρχεται στο προσκήνιο σε μια απόφαση που θα χαρακτηρίζαμε ιστορική στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τρόπος κατάθεσης χρημάτων χιλιάδων παικτών του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών, ο οποίος να σημειώσουμε ότι ήταν μέχρι τώρα ανώνυμος, σταματά την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά.

Ουσιαστικά αυτό αναμένεται να συμβεί μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου το οποίο θα ψηφιστεί το επόμενο διάστημα στο ελληνικό κοινοβούλιο και μεταξύ των άλλων αφορά και τις ηλεκτρονικές πληρωμές, βάζοντας ένα τέλος σε ανώνυμα μέσα κατάθεσης χρημάτων. Η αλλαγή αυτή αναμένεται, όπως καταλαβαίνει κανείς, να αλλάξει δραστικά ολόκληρο το «τοπίο» των διαδικτυακών καταθέσεων χρημάτων στην Ελλάδα.

Μιλάμε για τη δεύτερη τεράστια αλλαγή μετά την φυγή των τεράστιων στοιχηματικών κολοσσών και μικρότερων στοιχηματικών εταιριών και εταιριών τυχερών παιχνιδιών από την Ελλάδα, μετά τη ρύθμιση της αγοράς και την απαγόρευση χρήσης τους στην ελληνική επικράτεια. Η κάρτα Paysafe είναι αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος τρόπος κατάθεσης χρημάτων στις διαδικτυακές εταιρίες, αλλά ο ανώνυμος χαρακτήρας της και η αγορά από περίπτερα και καταστήματα ψιλικών της αγοράς θα αποτελέσει μακρινό παρελθόν πολύ γρήγορα.

Στο νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης προβλέπεται ότι ουσιαστικά η Paysafe θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικό πορτοφόλι, όπως για παράδειγμα το paypal, το Skrill, το Neteller και το viva Wallet. Θα μπορεί μεν κάποιος να αγοράζει κάποια κάρτα από επιλεγμένα σημεία, αλλά τα χρήματα θα τοποθετούνται στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Paysafe, όπου φυσικά θα υπάρχει και η σχετική διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων του κατόχου της κάρτας και του λογαριασμού. Από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα μπορεί στη συνέχεια να γίνει η μεταφορά προς την κάθε στοιχηματική εταιρία, όπως ακριβώς γίνεται αυτή τη στιγμή με τα υπάρχοντα ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Να σημειώσουμε πάντως ότι οι στοιχηματικές εταιρίες φαίνεται να ήταν προετοιμασμένες για την αλλαγή, δεν πρόκειται για κάποια έκπληξη γι’ αυτές. Φαίνεται να έχουν προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο και φυσικά διαθέτουν πολλές εναλλακτικές μεθόδους κατάθεσης χρημάτων και φυσικά ανάληψής τους.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.