Τύποι Στοιχήματος

FAQsΑυτό το άρθρο θα εξηγήσει όλους τους διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων που μπορούν να γίνουν διαδικτυακά.

Μονά

Ο πιο κοινός τύπος στοιχήματος είναι να τοποθετήσεις ένα μονό στοίχημα. Αυτό περιλαμβάνει στοιχηματισμό στο αποτέλεσμα του αγώνα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε νίκη/ισοπαλία/ήττα ή στον νικητή μιας ιπποδρομίας. Και περιλαμβάνει στοιχήματα όπως ο παίκτης που σκοράρei για πρώτη φορά, αυτός που σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, πρόβλεψη σωστού αποτελέσματος, κτλ…

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Διπλά, Τριπλά και πολλαπλά Στοιχήματα

Αν στοιχηματίσετε σε δυο ή παραπάνω αποτελέσματα, αυτό ονομάζεται συσσωρευτικό στοίχημα. Ένα στοίχημα σε δυο αποτελέσματα ονομάζεται διπλό (π.χ. στοιχηματίζεται στην νίκη της Man Utd και της Chelsea στα αντίστοιχα παιχνίδια τους).

Τα συσσωρευτικά στοιχήματα έχουν τεράστιες αποδόσεις γεγονός που σημαίνει ότι κερδίζετε πολλά περισσότερα από το να κάνετε δυο μονά στοιχήματα. Το κακό είναι ότι κάθε παιχνίδι εξαρτάται από το άλλο και χρειάζεστε και τα δυο σωστά αποτελέσματα για να κερδίσετε.

Για να υπολογίσετε τα συσσωρευτικά στοιχήματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πολλαπλιασιάσεται τις αποδόσεις κάθε αποτελέσματος για να βρείτε τις συνολικές δεκαδικές αποδόσεις. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι έχετε βάλει ένα στοίχημα £5 σε διπλό στοίχημα: το ένα αποτέλεσμα είναι με αποδόσεις 4.2 και το άλλο είναι 3.0. Απλά πολλαπλασιάστε 4.2 x 3.0 = 12.6 x £5 = £63 για μια συσσωρευτική νίκη.

Το απίστευτο πράγμα που συμβαίνει στα συσσωρευτικά στοιχήματα είναι ότι μπορείτε να βάλετε όσα στοιχήματα χρειάζεστε. Πολύ συχνά οι ιστοσελίδες στοιχήματος θα προσφέρουν συσσωρευτές ως προσφορές στους παίκτες και περιέχουν εκπληκτικές αποδόσεις. Ένας κοινό συσσωρευτικό στοίχημα στο ποδόσφαιρο είναι να στοιχηματίσουμε στον νικητή των 4 αγωνιστικών.

Μακροχρόνια και Βραχυχρόνια Στοιχήματα

Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα για αυτά. Τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι ότaν στοιχηματίζετε στο αποτέλεσμα ενός αποτελέσματος που δεν θα γίνει σε κοντινή περίοδο (π.χ. από 2 εβδομάδες εώς 10 χρόνια). Τα πλεονεκτήματα σε αυτά τα στοιχήματα που βάζετε τόσο νωρίς πριν τον αγώνα είναι ότι οι αποδόσεις μπορεί να είναι υψηλότερες παρόλα αυτά το κακό είναι ότι τα χρήματά σας είναι δεσμευμένα.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.