Την ευκαιρία να σηκώσετε το κύπελλο της Ευρωλίγκας σας δίνει η Sportingbet!

cup-sportingbetΠοιος σας είπε ότι το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν κάθε χρονιά μόνο ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης και οι άλλοι αρχηγοί των ομάδων που κατακτούν το πρωτάθλημα συλλόγων Ευρώπης στο μπάσκετ; Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet σας δίνει και εσάς τη μοναδική ευκαιρία να σηκώσετε την «κούπα» και να φωτογραφηθείτε με το πολυπόθητο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η εταιρία Sportingbet είναι ο Εθνικός Χορηγός της Ευρωλίγκας του μπάσκετ όσον αφορά την Ελλάδα και με την ιδιότητά της αυτή προσφέρει την ευκαιρία όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και εσείς βέβαια προσωπικά να αισθανθείτε έστω και για λίγο πρωταθλητές Ευρώπης δίπλα στο κύπελλο.

Πως θα γίνει αυτό; Καταρχήν θα πρέπει να βρεθείτε σε κάποιον από τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού της φάσης των 16 και των μετέπειτα play offs της διοργάνωσης, πριν δηλαδή να φτάσουμε στην τελική φάση του Final Four της φετινής Ευρωλίγκας, το οποίο θα γίνει φέτος στο Βερολίνο, στη Γερμανία.

Στο πλαίσιο λοιπόν του Euroleague Trophy Tour που πραγματοποιείται φέτος, η Sportingbet βρίσκεται σε όλους τους σημαντικούς αγώνες και δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να φωτογραφηθούν με το κορυφαίο αυτό τρόπαιο, το οποίο επιθυμούν φυσικά να κατακτήσουν και να βάλουν στην τροπαιοθήκη τους όλοι οι σύλλογοι ομάδων μπάσκετ στην Ευρώπη και να κρατήσουν όλοι οι παίκτες που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με το μπάσκετ σε όλη την Γηραιά Ήπειρο.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη στους δύο προηγούμενους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και θα συνεχιστεί στις 4 Μαρτίου στον επόμενο δηλαδή προγραμματισμένο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ισπανική Κάχα Λαμποράλ, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Φάληρο.

Η πιθανότητα που σας προσφέρεται να καταφέρετε τελικά να φωτογραφηθείτε με το τρόπαιο είναι αρκετά καλή, καθώς κάθε φορά στους αγώνες φωτογραφίζονται 150 άτομα από τους φιλάθλους που βρίσκονται στο γήπεδο με το κύπελλο της Ευρωλίγκας.

Φροντίστε λοιπόν να πάτε στους επόμενους αγώνες των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων στο μπάσκετ και να δείτε από κοντά την αγαπημένη σας ομάδα, βγάλτε τη φωτογραφία σας με το τρόπαιο αν είστε τυχεροί και κληρωθείτε και τρελάνετε τους φίλους και τους γνωστούς σας κοινοποιώντας τη φωτογραφία σας στα κοινωνικά δίκτυα. Προλάβετε μόνο γιατί οι αγώνες που απομένουν έως την τελική φάση του Final Four της Ευρωλίγκας δεν είναι πολλοί… Καλή επιτυχία!

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.