Τι είναι το Ασιάτικο Handicap;

FAQsΤο στοίχημα με Ασιάτικο Handicap είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος στοιχήματος στην Ανατολή. Και αναπτύσσεται σιγά σιγά και στην Ευρώπη, αφού οι παίκτες αγαπούν πολύ αυτόν τον τύπο. Αυξάνει τις αποδόσεις νίκης του παίκτη με 50% επιπλέον και μειώνει το ρίσκο σε συνδυασμό με το Βρετανικό/Αμερικάνικο betting lines.

Στο Ασιάτικο Handicap, μία ομάδα έχει το Handicap με όρους γκολ ( ή μέρη από γκολ) για να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Αυτό μειώνει την πιθανότητα ισοπαλία, δημιουργώντας δυο μοναδικά αποτελέσματα: νίκη ή ήττα.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Για παράδειγμα, σε παιχνίδι με Blackburn vs Man Utd, η Blackburn μπορεί να έχει handicap +0.5. Αυτό σημαίνεο ότι εκτός αν η Man Utd κερδίσει με 1 ή περισσότερα γκολ, όποιος στοιχηματίσει στην Blackburn θα κερδίσει. Αν το πραγματικό σκορ είναι 1-1 τότε το Ασιάτικο Handicap δίνει προβάδισμα στην Blackburn με 0.5. Το handicap για την ομάδα φαβορί είναι μείον (-).

Όπως στο τυπικό ζωντανό στοίχημα, οι Ασιάτικες αποδόσεις διακυμαίνονται εξαρτούμενες από το τι συμβαίνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ή αν υπάρχει βαρύ στοίχημα από την μια πλευρά (το πρακτορείο χρειάζεται να ισορροπήσει τα βιβλία του). Το Ασιάτικο Handicap μπορεί να αξίζει μεταξύ του 0.5 και 3 γκολ. Είναι πολύ ασυνήθστο για ένα Ασιάτικο Handicap να μεγαλώσει και αυτό γιατί θα πρέπει να επιβεβαιώσει ένα μεγάλο αουτσάιντερ και την διαφορά στην ποιότητα των δυο ομάδων.

Επειδή υπάρχουν μόνο δυο πιθανά αποτελέσμα (νίκη/ήττα) τότε αν τα συνολικά στοιχήματα του Ασιάτικου Handicap έρθουν ισόπαλα τότε το στοίχημα επιστρέφεται. Αυτό μειώνει αρκετά το ρίσκο από το να στοιχηματίσετε μόνο σε ένα μόνο αποτέλεσμα.

Ασιάτικο Handicap εναντίον Ευρωπαϊκών Αποδόσεων

Τα πρακτορεία με Ασιάτικο Handicap προσφέρουν πολύ χαμηλότερα από ότι τα Ευρωπαϊκά. Τα Βρετανικά πρακτορεία παίρνουν γύρω στο 10%, ενώ αυτά με Ασιάτικο Handicap παίρνουν γύρω στο 2-5%.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ασιάτικο Handicap είναι ότι η ομάδα σου δεν χρειάζεται να κερδίσει το παιχνίδι για να μπορέσεις να κερδίσεις τα χρήματα που στοιχημάτισες σε αυτούς. Σε παιχνίδια που το Handicap είναι μεγάλο, μπορείτε να βγάλετε πολλά χρήματα αν δεν στοιχηματίσετε στο αουτσάιντερ γιατί μπορούν να φέρουν ισοπαλία ή να χάσουν μόνο με ένα γκολ. Για παράδειγμα, αν στοιχηματίσετε σε +1.5 handicap μπορείτε να κερδίσετε αν η ομάδα σας χάσει με 1-0.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το Ασιάτικο Handicap όταν γνωρίζεται ότι τα φαβορί μπορεί να μείνουν στο 1-0. Επειδή μια ομάδα έχει καλύτερους παίκτες δεν σημαίνει ότι μπορεί να βάλουν όσα γκολ μπορούν. Σε κάποια τουρνουά όπως το Champions League ένα γκολ εκτός έδρας μπορεί να σημαίνει ότι το φαβορί μπορεί να φέρει 0-0 στην έδρα του επειδή δεν έχει προκριθεί ακόμα στον επόμενο γύρο. Οι τακτικές και η πνευματικότητα της ομάδας και του μάναnτζερ πριν από το παιχνίδια επηρεάζει το Ασιάτικο Handicap πολύ.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.