Τι είναι τα Polish Middles;

Τα Polish Middles αποτελούν μια όχι ιδιαίτερα δημοφιλή μέθοδο στοιχήματος. Πρόκειται ουσιαστικά για στοιχήματα με μεγάλη πιθανότητα πραγματοποίησης, που όμως έχουν παράλληλα και σημαντικό ρίσκο.

Θα αναφερθούμε αρχικά μόνο πολύ επιγραμματικά στα Polish Middles, που χρειάζονται πραγματικά πολλή ανάλυση και εξειδίκευση αν κάποιος σκοπεύει να ασχοληθεί με αυτά. Θα πρέπει να τονίσουμε πάντως ότι είναι από τις πιο υποτιμημένες μεθόδους αν και μπορεί να αποβεί πολύ κερδοφόρα μακροπρόθεσμα εάν γίνει σωστά.

Το «Polish» της ονομασίας είναι μεταπολεμικός και δεν έχει καμία ουσιαστική σημασία, πέρα από το ότι προσδιορίζει τη συγκεκριμένη μέθοδο και μας αποτρέπει να την μπερδεύουμε με άλλες. Τα Polish Middles δεν θα τα δείτε να αναφέρονται τόσο συχνά όσο τα surebets και τα value bets. Ουσιαστικά η μέθοδος μοιάζει πολύ με την διαδικασία που κάνουμε στα ανταλλακτήρια στοιχήματος. Ας δούμε ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε καλύτερα.

Ας θεωρήσουμε ότι έχουμε δύο στοιχήματα: ένα σε Asian Handicap -0,75 για την γηπεδούχο ομάδα και το άλλο σε Χ2 Διπλή ευκαιρία. Μπορεί τα στοιχήματα να τα τοποθετήσουμε είτε στην ίδια εταιρία, είτε σε δύο διαφορετικές, ανάλογα με τις αποδόσεις που θα βρούμε. Το σημαντικό είναι ωστόσο ότι εάν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μία μόνο εταιρία.

Το Asian Handicap -0,75 είναι ίδιο με -0,5:-1. Σημαίνει ότι το ποσό του πονταρίσματος χωρίζεται σε δύο μέρη. Ο υπολογισμός γίνεται ως εξής: εάν πραγματοποιηθούν και οι δύο συνθήκες (ΑΗ-0,5 και AH-1), δηλαδή η γηπεδούχος ομάδα κερδίσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω τότε το στοίχημα πληρώνεται στο 100%. Στην περίπτωση του 1 γκολ διαφοράς τότε πληρώνεται το μισό κέρδος. Στην περίπτωση πάλι τη ισοπαλίας ή του διπλού πληρωνόμαστε από το δεύτερο στοίχημα, το X2 Διπλή Ευκαιρία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση καλύπτονται όλα τα ενδεχόμενα εν μέρει. Δηλαδή στην περίπτωση του 1-0 έχουμε μεν ένα κέρδος, αλλά αυτό πιθανότατα δεν θα καλύπτει το συνολικό κόστος και των δύο πονταρισμάτων, απλά θα μειώνει αρκετά την απώλεια. Σε οποιοδήποτε άλλο ωστόσο αποτέλεσμα έχουμε καθαρό κέρδος. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις Polish Middles μπορεί το ένα ενδεχόμενο να είναι εντελώς «ακάλυπτο». Δηλαδή να χάνουμε όλα τα χρήματα πχ στο 0-0 και να κερδίζουμε σε κάθε άλλη περίπτωση. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Κατά μέσο όρο δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς μακροπρόθεσμα μεγάλα κέρδη. Μια κερδοφορία της τάξης του 4-5% θεωρείται πολύ καλή και υπερισχύει του κέρδους των sure bets. Υπάρχουν αρκετές συνδρομητικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο και κάποιες λίγες ελεύθερες που προσφέρουν πληροφορίες για Polish Middles σε αγώνες. Μην πάρετε ωστόσο ποτέ το συγκεκριμένο ζήτημα «ελαφρά». Αν θέλετε να ασχοληθείτε μελετήστε το πολύ καλά και δοκιμάστε για αρκετό καιρό πονταρίσματα στο χαρτί γιατί μιλάμε για μια διαδικασία πολύπλοκη που εμπεριέχει ρίσκο και πολλές πιθανότητες για λάθη.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάρτιος 12, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.