Τι είναι τα παρολί στοιχήματα;

accumulatorΈχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα παρολί στοιχήματα, ωστόσο είναι κάποιοι φίλοι του στοιχήματος που ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με αυτό και οι οποίοι συχνά ρωτούν τι ακριβώς είναι τα παρολί στοιχήματα. Πολλές φορές λαμβάνουμε κάποια πράγματα ως δεδομένα, ενώ δεν θα έπρεπε και επειδή τα παρολί στοιχήματα είναι πολύ σημαντικά στον χώρο του στοιχήματος, οφείλουμε να εξηγήσουμε έστω τα βασικά για να βάλουμε στο «παιχνίδι» όσους δεν ξέρουν από αυτά;

 

Πολλές επιλογές για πολλά κέρδη

Το παρολί λοιπόν ή accumulator bet όπως είναι η διεθνής του ονομασία είναι μία από τις βασικές επιλογές του στοιχήματος. Είναι ουσιαστικά ένα στοίχημα που συνδυάζει δύο ή περισσότερες επιλογές σε ένα ενιαίο θα λέγαμε στοίχημα, το οποίο όμως προσέξτε, κερδίζει μόνο όταν επαληθευτούν ΟΛΑ τα γεγονότα που έχουμε στοιχηματίσει στο δελτίο μας. Με λίγα λόγια ακόμη και αν πιάσουμε 9 στοιχηματικά γεγονότα σε ένα παρολί των 10 αγώνων είμαστε χαμένοι, γιατί θα πρέπει για να κερδίσει το δελτίο μας να πιάσουμε 10 στα 10 ή τέλος πάντων όσα γεγονότα έχουμε βάλει στο δελτίο μας.

Το μεγάλο μειονέκτημα όπως καταλαβαίνετε των παρολί είναι αυτό. Όσο πιο πολλές επιλογές βάλουμε στο δελτίο μας τόσο πιο δύσκολο είναι να κερδίσουμε. Οι πιθανότητές μας μειώνονται πολύ με κάθε έξτρα αγώνα που προσθέτουμε. Βέβαια, κάπου εκεί βρίσκεται και το μεγάλο πλεονέκτημα του παρολί στοιχήματος, καθώς όσα περισσότερα στοιχηματικά γεγονότα βάζουμε στο δελτίο μας, τόσο αυξάνονται τα πιθανά μας κέρδη. Ουσιαστικά πολλαπλασιάζουμε τις αποδόσεις της κάθε επιμέρους επιλογής και το τελικό γινόμενο είναι η απόδοσή μας. Για παράδειγμα ας υποθέσουμε ότι ποντάρουμε σε 4 επιλογές με αποδόσεις 1,45 , 2,20 , 1,83 και 2,10, Η απόδοση του παρολί δελτίου μας είναι 1,45 x 2,20 x 1,83 x 2,10 = 12,26! Παρατηρείτε λοιπόν ότι παρότι παίξαμε 4 γεγονότα με χαμηλές έως μέτριες αποδόσεις, η απόδοση του παρολί δελτίου μας εκτοξεύτηκε.

paroli

Μερικές επιπλέον πληροφορίες για τα παρολί

Ας πούμε μερικά επίσης πράγματα που αφορούν τα παρολί στοιχήματα και τα οποία οφείλετε να ξέρετε. Καταρχάς να ξέρετε ότι αν για οποιονδήποτε λόγο ακυρωθεί κάποιος από τους αγώνες του δελτίου σας, δεν χάνετε. Απλά αφαιρείται αυτή η επιλογή από το δελτίο ή πιο πρακτικά θεωρούμε ότι η απόδοση πήγε στο 1,00. Με λίγα λόγια ξαφνικά το δελτίο μας έχει μια λιγότερη επιλογή, με ότι βέβαια συνεπάγεται αυτό για την τελική απόδοση του δελτίου.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα παρολί δελτία ισχύουν για όλα τα αθλήματα που προσφέρουν στις ιστοσελίδες τους οι στοιχηματικές εταιρίες αλλά και ο ΟΠΑΠ. Μπορείτε μάλιστα να δημιουργήσετε ένα παρολί δελτίο με γεγονότα από διαφορετικά αθλήματα, πχ με αγώνες παράλληλα και ποδοσφαίρου και τένις και μπάσκετ και ότι άλλο φανταστείτε.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.