Τι είναι οι πιθανότητες;

FAQsΣτο στοίχημα, οι αποδόσεις χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν πόσα θα πάρετε για κάθε €1που στοιχηματίζετε σε κάποιο παιχνίδι. Οι πραγματικές αποδόσεις αντανακλούν την πιθανότητα ένα παιχνίδι να συμβεί πραγματικά, όπου όλες οι αποδόσεις των πρακτορείων περιλαμβάνουν πραγματικές αποδόσεις με μικρό κέρδος (αποκαλούμενο “χυμός” ή “άκρη του σπιτιού”).

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Αν οι παίκτες στοιχηματίσουν σε ένα νόμισμα για παράδειγμα, η πιθανότητα του αποτελέσματος είναι 50%. Αυτό θα ερμηνευτεί σε αποδόσεις από το πρακτορείο για να μπορέσετε να στοιχηματίσετε. Οι πραγματικές αποδόσεις θα είναι 2.0 (δεκαδικό σύστημα) ή 1/1 (κλασματικό σύστημα) και για την κορώνα και τα γράμματα. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σε 2.1 για να δώσει στο πρακτορείο κάτι παραπάνω.

Στο διαδικτυακό στοίχημα, οι αποδόσεις για μοναδικά παιχνίδια διαφέρουν στον πίνακα και εξαρτάται από εσάς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές. Το Betfair είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στοιχημάτων και υποστηρίζει ότι έχει 20% καλύτερες αποδόσεις από τα άλλα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η δουλειά των πρακτόρων είναι να “ζυγίσουν” την πιθανότητα του παιχνιδιού και να την προσφέρουν ως αποδόσεις για τους παίκτες όπως εμένα και εσάς έτσι ώστε να στοιχηματίσουμε. Για παράδειγμα, η πιθανότητα ο Ρούνεϊ να σκοράρει σε ένα παιχνίδι της Man Utd μπορεί να είναι 33%, το οποίο σημαίνει ότι οι πράκτορες μπορούν να προωθήσουν αποδόσεις το λιγότερο 3.0.

Διαφορετικοί Τύποι Αποδόσεων

Υπάρχουν 3 διαφορετοί τύποι αποδόσεων στο διαδικτυακό στοίχημα παρόλα αυτά οι Βρετανοί παίκτες χρειάζεται να γνωρίζουν μόνο τα πρώτα δύο.

Δεκαδικές Αποδόσεις: Η πιο κοινή μορφή που παρουσιάζονται οι αποδόσεις στην Βρετανία είναι οι δεκαδικές αποδόσεις. Αυτό είναι ένα νούμερο το οποίο πρέπει να πολλαπλασιάσεται με το ποσό σας για να σας δώσουν τα ακριβή κέρδη σας. Είναι πολύ απλό αφού το συνηθίσετε και είναι η πιο εύκολη μέθοδος σύμφωνα με την άποψη μου.

Για παράδειγμα: Θέλετε να στοιχηματίσετε €5 σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει δεκαδικές αποδόσεις 2.3. Αν κερδίσετε, θα πολλαπλασιάσετε το ποσό με τις αποδόσεις: 5 x 2.3 = €11.50p.

Κλασματικές Αποδόσεις: Οι κλασματικές αποδόσεις είναι παρόμοιες με τις δεκαδικές και σας δείχνουν πόσα έχετε κερδίσει σε κάθε μονάδα που έχετε στοιχηματίσει. Για παράδειγμα, αν οι κλασματικές αποδόσεις είναι 5/1, μετά αν στοιχηματίσετε €5 θα λάβετε 5 x 5 = €25.

Αυτό ήταν ένα απλό παράδειγμα. Παρόλα αυτά οι κλασματικές αποδόσεις γίνονται πιο δύσκολες στην ερμηνεία όταν υπάρχει μεγαλύτερος συντελεστής. Για παράδειγμα 5/2 είναι πολύ πιο δύσκολο να ερμηνευτεί σε αληθινά κέρδη και μπορεί να σας μπερδέψει όταν χρησιμοποιείται διαφορετικές ποσοστιαίες μονάδες στοιχήματος (για αυτό ένας «υπολογιστής στοιχήματος» μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος στο διαδικτυακό στοίχημα).

Αν στοιχηματίσετε €5 σε κλασματικές μονάδες των 5/2, τότε πρέπει να διαιρέσετε τον πρώτο αριθμό με τον δεύτερο για να σας δώσει τις δεκαδικές αποδόσεις, μετά να πολλαπλασιάσεται με το ποσό που στοιχηματίσατε. Π.χ. 5/2 = 2.5. 2.5 x 5 = €12.5.

Lines Betting/Spread Odds: Για κάποιον περίεργο λόγο, το Αμερικάνικο και Καναδέζικο στοίχημα χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό σύστημα πιθανοτήτων που είναι γνωστό ως Points Spread (ή betting lines) – το οποίο μπορείτε να μάθετε στο Bodog αν θέλετε να βιώσετε την πραγματική εμπειρία.

Ένα τυπικό Αμερικάνικο points spread θα δείχνει έτσι: +120 or -140. Το μόνο που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι οι θετικοί αριθμοί δείχνουν το αουτσάιντερ. Με ένα handicap του +120 θα λάβετε $120 αν έχετε στοιχηματίσει $100. Οι αρνητικοί αριθμοί δείχνουν τα φαβορί, θα χρειαστεί εδώ να στοιχηματίσετε $140 για να πάρετε $100.

Συμπερασματικά, οι 3 τύποι αποδόσεων έχουν αναφερθεί παραπάνω. Κάθε ιστοσελίδα στοιχηματισμού σας επιτρέπει να αλλάξετε το σύστημα αποδόσεων που νιώθετε άνετα, πράγμα που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι το δημοφιλές δεκαδικό σύστημα.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.