Θα προχωρήσουν κανονικά οι τρέχουσες ρυθμίσεις για τα VLT δηλώνει η ΕΕΕΠ

vltΑποφασισμένη τελικά να προχωρήσει κανονικά, όπως είχε προγραμματίσει αρχικά, με την έγκριση του νέου κανονισμού για τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ (VLT) είναι η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του άλλωστε ο πρόεδρος της επιτροπής κος Ευάγγελος Καραγρηγορίου, σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής.

Ο κος Καραγρηγορίου φαίνεται να απάντησε άμεσα στις κατηγορίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ πριν από έναν περίπου μήνα και ιδίως του κ. Ανδρέα Λοβέρδου και του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που είχαν μιλήσει για «βρώμικο παιχνίδι» της κυβέρνησης και της ΕΕΕΠ όσον αφορά την εφαρμογή νέου κανονισμού για τα VLT, υποστηρίζοντας ότι απλά υιοθετήθηκαν τα «θέλω» του ΟΠΑΠ, χωρίς να υπάρξει καμία πρόβλεψη από την ελληνική Πολιτεία, όσον αφορά την προστασία των Ελλήνων παικτών. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο βουλευτές είχαν καταγγείλει από το βήμα της βουλής ότι ο εν λόγω κανονισμός αποτέλεσε προϊόν συναλλαγής.

Απαντώντας στις σοβαρές αυτές καταγγελίες, ο κος Καραγρηγορίου ανέφερε ότι ο ίδιος και η Επιτροπή δεν είναι υπέρ των νομικών προσφυγών, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν είναι δυνατόν αυτές οι κατηγορίες να μείνουν αναπάντητες και να αιωρούνται. Είπε επίσης ότι είναι πολύ πιθανό επίσης να υπάρξουν και νομικές προσφυγές στο προσεχές μέλλον της ΕΕΕΠ αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο κος Καραγρηγορίου πρόσθεσε παράλληλα ότι όχι μόνο το πλαίσιο του κανονισμού δεν είναι «ελαστικό», αλλά αντίθετα οι όροι και οι προϋποθέσεις εφαρμογής του νέου αυτού κανονισμού είναι από τους πιο αυστηρούς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο ζήτημα της κατάργησης των 200 μέτρων απόστασης ανάμεσα στα σημεία παροχής των παιχνιδιών VLT στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ ανέφερε ότι το συγκεκριμένο αποτελεί ουσιαστικά ένα μέτρο προστασίας των παικτών. Πρόσθεσε μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ότι οι αποστάσεις ανάμεσα στα σημεία διεξαγωγής των παιχνιδιών VLT προστατεύουν ουσιαστικά τον ανταγωνισμό και όχι τους παίκτες.

Τέλος, όσον αφορά την κατάργηση της αναγραφής του ΑΦΜ στην κάρτα του κάθε παίκτη όπως προβλέπεται από τον προωθούμενο κανονισμό, ο κος Καραγρηγορίου τόνισε πως η αναγραφή του αριθμού δελτίου ταυτότητας είναι αρκετή και πως πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει και το ΑΦΜ ή κάποιος άλλος αριθμός πιστοποίησης του παίκτη. Ο κος Καραγρηγορίου ανέφερε ότι η Επιτροπή θα έχει πλήρη πρόσβαση και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο στα δεδομένα του πληροφοριακού συστήματος, το οποίο έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ελέγχει το δίκτυο των VLT μηχανημάτων του ΟΠΑΠ.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 9, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , ,

Comments are closed.