Τα βασικά του στοιχήματος στο snooker

snookerΤο snooker είναι ένα ενδιαφέρον άθλημα τόσο όσον αφορά την παρακολούθησή του, όσο και το στοίχημα σε αυτό. Μάλιστα προσφέρει πολύ καλές ευκαιρίες για κέρδος. Ας δούμε τις πιο βασικές και ταυτόχρονα πιο δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές του αθλήματος.

 

 

 

Στοίχημα νικητή

Το πιο κλασικό στοίχημα σε όλα τα αθλήματα. Οι παίκτες που συναγωνίζονται μεταξύ τους είναι δύο σε κάθε αγώνα και εμείς απλά επιλέγουμε ποιος από τους δύο θα κερδίσει.

Χάντικαπ

Το ποντάρισμα με χάντικαπ προκύπτει όταν ο ένας από τους δύο παίκτες είναι πολύ καλύτερος από τον άλλο. Δεν έχουν νόημα στην περίπτωση αυτή αποδόσεις του στυλ 1,01 κλπ., γι’ αυτό δίνεται στον έναν παίκτη (στον πιο αδύναμο) ένα πλεονέκτημα και αντίστοιχα στον άλλο παίκτη (τον πιο δυνατό) ένα μειονέκτημα. Στην περίπτωση του snooker μιλάμε για έναν αριθμό από frames που προστίθεται ή αφαιρείται στο τελικό σκορ υοθ αγώνα. Ο τελικός νικητής είναι αυτός που προκύπτει μετά από αυτές τις προσθαφαιρέσεις.

Μακροπρόθεσμο στοίχημα

Πολύ συχνά ποντάρουμε στον νικητή ενός τουρνουά ή διοργάνωσης γενικότερα ακόμη και πριν την έναρξη αυτού ή και κατά τη διάρκεια. Τα μακροπρόθεσμα αυτά στοιχήματα επιτρέπουν στον παίκτη του στοιχήματος, όταν γίνει η κλήρωση, να δει και να προβλέψει την πορεία κάποιου παίκτη και να βρει value bets.

Ποντάρισμα στα συνολικά frames

Το στοίχημα στα συνολικά frames του snooker αφορά το γνωστό under/over που έχουμε επίσης και σε πολλά άλλα αθλήματα. Η στοιχηματική εταιρία δίνει έναν αριθμό από frames και οι παίκτες ποντάρουν αν τελικά ο αγώνας θα έχει περισσότερα ή λιγότερα frames από αυτά.

 

 

Βασικές διοργανώσεις του snooker

Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν στοιχήματα στις πιο μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις του snooker. Αυτές είναι:

Masters Snooker:

Πρόκειται για ετήσιο γεγονός με τη συμμετοχή των κορυφαίων 16 σε κατάταξη αθλητών και σε δύο ακόμη αθλητές που συμμετέχουν μετά από πρόσκληση. Επειδή πρόκειται για πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, οι αναμετρήσεις είναι πολύ πιο ισχυρές από τους πρώτους γύρους και αγώνες ήδη, κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει σε άλλες διοργανώσεις.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Snooker:

Πρόκειται για το πιο σημαντικό σε κύρος τουρνουά snooker της σεζόν. Σε αυτό μετέχουν οι 16 κορυφαίοι παίκτες σε κατάταξη στον κόσμο και άλλοι 16 που φτάνουν στο πρωτάθλημα μέσω προκριματικών αγώνων.

Premier League

Το πρωτάθλημα της Premier League διαρκεί τρεις μήνες και μετά από την πραγματοποίηση των αγώνων, οι κορυφαίοι 4 παίκτες μετέχουν στους ημιτελικούς και στη συνέχεια στον τελικό.

UK Championship

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο σε κατάταξη τουρνουά, το οποίο προσφέρει μεγάλο value στους παίκτες που αναζητούν να βγάλουν λεφτά από το στοίχημα στο snooker. Μελετήστε το πολύ καλά αν θέλετε πραγματικά να ασχοληθείτε.

Συμβουλές για επιτυχημένα στοιχήματα στο snooker

Όπως συμβαίνει και σε άλλα αθλήματα, για να υπάρξει επιτυχία στοιχηματικά για τον παίκτη, θα πρέπει αυτός πρώτα να κατανοήσει το παιχνίδι. Η αγωνιστική κατάσταση των παικτών, οι τραυματισμοί, τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων και τα στατιστικά αποτελούν το «κλειδί» για την επιτυχία στο snooker.

Επιπλέον, αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε διεξοδικά το τουρνουά στο οποίο στοιχηματίζετε. Αναζητήστε πόσα frames υπάρχουν και ποια ακριβώς είναι η μορφή του τουρνουά. Ορισμένοι παίκτες τα πάνε καλύτερα ή χειρότερα σε συγκεκριμένα τουρνουά. Το να γνωρίζετε την συγκεκριμένη πληροφορία δεν σας εγγυάται κέρδος, αλλά αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητές σας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.