Τα βασικά στοιχήματα στο βόλεϊ

volleyballΤο βόλεϊ είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό άθλημα που διαθέτει πολλούς οπαδούς και θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη. Για τον λόγο αυτό οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν τις αγορές του για στοίχημα στους παίκτες. Ας δούμε κάπως γρήγορα και συνοπτικά ποιες είναι οι βασικές στοιχηματικές επιλογές στο συγκεκριμένο άθλημα.

 

Αγορά νικητή

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή αγορά και για τον πιο απλό ουσιαστικά τρόπο πονταρίσματος. Στοιχηματίζουμε απλά στο ποια ομάδα θα επικρατήσει στον αγώνα, στον οποίο τα ενδεχόμενα είναι δύο, καθώς δεν υπάρχει ισοπαλία στο βόλεϊ.

Μακροπρόθεσμες αγορές

Όπως συμβαίνει με όλα τα αθλήματα, έτσι και στο βόλει μπορεί κανείς να στοιχηματίσει σε πρωταθλήματα, κύπελλα και άλλες διοργανώσεις. Μπορεί για παράδειγμα να ποντάρει στον νικητή ενός εθνικού πρωταθλήματος ακόμη και από το καλοκαίρι, πριν δηλαδή αρχίσει καν η διοργάνωση. Βέβαια το στοίχημα θα διευθετηθεί στο τέλος της σεζόν.

Συνολικά σετ

Αντίστοιχα όπως κάνουμε στο ποδόσφαιρο, μας προσφέρεται η δυνατότητα στο βόλει να ποντάρουμε στον συνολικό αριθμό των σετ, με over ή με under.

Χάντικαπ σετ

Όταν η μια από τις δύο ομάδες είναι το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση, οι στοιχηματικές επιλογές του χάντικαπ αρχίζουν να έχουν πλέον νόημα. Έτσι λοιπόν στα αουτσάιντερ «χαρίζονται» κάποια σετ, ώστε ο αγώνας να είναι πιο αμφίρροπος. Τα σετ αυτά προστίθενται στη συνέχεια στο τελικό σκορ και ο νικητής είναι εκείνος που καταλήγει με περισσότερα σετ συνολικά.

Πρώτο σετ

Ένα αρκετά δημοφιλές ποντάρισμα στο βόλεϊ είναι για την έκβαση του πρώτου σετ κάποιου αγώνα.

 

 

Οι κυριότερες διοργανώσεις του βόλεϊ

Υπάρχει μεγάλο πλήθος εθνικών πρωταθλημάτων αλλά και διεθνών διεοργανώσεων βόλει στις οποίες μπορούν να ποντάρουν τα χρήματά τους οι παίκτες που το επιθυμούν. Πιο συγκεκριμένα:

Ολυμπιακοί αγώνες. Όλοι γνωρίζουμε ότι πραγματοποιούνται κάθε 4 χρόνια, το καλοκίι, και έχουν τεράστιο ενδιαφέρον από πλευράς ομάδων και οπαδών.

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα FVIB

Πρόκειται για διεθνή διοργάνωση παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή 24 ομάδων κάθε 4 χρόνια.

World League

Πρόκειται για διεθνή διοργάνωση ανδρών που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1990. 16 ομάδες αναμετρώνται στην παγκόσμια αυτή διοργάνωση για τον ετήσιο τίτλο του πρωταθλητή των πέντε ηπείρων.

Παγκόσμιο Κύπελλο (World Cup)

Πρόκειται για διοργάνωση και ανδρών και γυναικών. Ουσιαστικά είναι μια προκεριματική διοργάνωση για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γκραν Πρι

Το Παγκόσμιο Γκραν Πρι αποτελεί μια ετήσια διοργάνωση γυναικών που θεωρείται αντίστοιχα η γυναικεία έκδοση του World League τον ανδρών.

Στοιχήματα στο βόλεϊ

Το γεγονός ότι το βόλεϊ έχει γενικά πολύ μικρότερη κάλυψη απ’ ότι άλλα πιο δημοφιλή αθλήματα, μπορεί να θεωρηθεί και μεγάλο πλεονέκτημα από παίκτες του στοιχήματος. Με πολύ εντατική έρευνα μπορεί κανείς να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των στοιχηματικών εταιριών και να έχει πολύ καλύτερες προοπτικές για κέρδος.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.