Τα βασικά στοιχήματα στην πυγμαχία και συμβουλές

box-1Η πυγμαχία και ο τζόγος έχουν μακρά ιστορία και σχέση από προηγούμενους ήδη αιώνες. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν πολλές αναφορές για στημένους πυγμαχικούς αγώνες και για «παράξενα» αποτελέσματα στο συγκεκριμένο άθλημα. Είναι γεγονός ωστόσο ότι το άθλημα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στον συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία χρόνια και προσελκύει την προσοχή όλο και περισσότερων παικτών του στοιχήματος. Ας ρίξουμε μια ματιά στις βασικές αγορές του στοιχήματος όσον αφορά συγκεκριμένα την πυγμαχία.

Αναμφίβολα το πιο δημοφιλές στοίχημα στην πυγμαχία είναι αυτό της νίκης του ενός ή του άλλου αθλητή (υπάρχει ποντάρισμα και σε ισοπαλία). Στην περίπτωση αυτή το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι φυσικά το ρεκόρ νικών του κάθε πυγμάχου. Υπάρχουν πολλές πηγές πληροφόρησης στο διαδίκτυο, μπορείτε να τις βρείτε μια απλή αναζήτηση. Ελέγξτε πριν τον αγώνα τα ρεκόρ των αθλητών και δείτε πόσους αγώνες έχουν δώσει και τη δυναμικότητα των προηγούμενων αντιπάλων τους, είτε έχουν κερδίσει είτε έχουν χάσει.

 

Αρχίστε τις ερωτήσεις

Όταν ζητάτε να επιλέξετε ποιον πυγμάχο να υποστηρίξετε, το βάρος είναι ένας παράγοντας που συνήθως έχει νόημα να κοιτάξετε. Μήπως κάποιος αθλητής πιέστηκε προκειμένου να πάρει ή να χάσει κιλά; Μήπως κάποιος αθλητής έχει καλύτερο ρεκόρ επιτυχιών σε μικρότερη ή σε μεγαλύτερη κατηγορία βάρους; Εάν μιλάμε για την κατηγορία βαρέων βαρών, οι επιτυχίες του κάθε αθλητή ήταν κόντρα σε βαρύτερους ή σε ελαφρύτερους αντιπάλους;

Αναζητήστε επίσης εάν οι δύο αθλητές που αγωνίζονται μεταξύ τους έχουν συναντηθεί ξανά ή όχι. Τι έχει καταγράψει λοιπόν η προϊστορία των αναμετρήσεών τους; Μήπως κάποιος από τους δύο κυριαρχεί; Μήπως κάποιος είναι τυχερός; Πού πραγματοποιείται η αναμέτρηση; Ένα φιλικό κοινό προς κάποιον αθλητή μπορεί να τον επηρεάσει θετικά. Μήπως και ο διαιτητής είναι ντόπιος και ενδεχομένως όχι τόσο αντικειμενικός;

Θα πρέπει να έχετε όλες αυτές τις ερωτήσεις κατά νου πριν αποφασίσετε τι θα στοιχηματίσετε.

Άλλες αγορές

Πέρα από το ποντάρισμα νίκης, οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν κι άλλες επιλογές στην πυγμαχία. Μπορείτε να ποντάρετε στο είδος της νίκης, δηλαδή αν θα γίνει νοκ άουτ, αν κάποιος θα κερδίσει με πόντους ή αν θα έρθει ισοπαλία. Μπορείτε να στοιχηματίσετε επίσης εάν κάποιος αθλητής θα πέσει με νοκ ντάουν ή αν θα βγάλει «καθαρά» όλον τον αγώνα. Ένα ακόμη στοίχημα είναι εάν το ποντάρισμα σε γύρους, δηλαδή σε ποιον ακριβώς γύρο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας. Αυτό το ποντάρισμα γίνεται επίσης και σε μια σειρά γύρων δηλαδή πχ. 1-3 γύρος ή 4-6 γύρος. Στην περίπτωση αυτή η αποδόσεις είναι φυσικά χαμηλότερες από το να προβλέψετε τον ακριβή γύρο.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 26, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.