Τα ταμεία της Paysafe «έσπασαν» το 2016 από τα κέρδη

paysafe-optimal-paymentsΠολύ αποδοτικό οικονομικά φαίνεται πως ήταν για τον όμιλο Paysafe το 2016, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ίδια της εταιρία, τα μεικτά της έσοδα άγγιξαν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Το γεγονός αυτό είχε παράλληλα ως αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στα ύψη η αξία των μετοχών του ομίλου, οι οποίες διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου, στο οποίο είναι εισηγμένος ο όμιλος. Πριν από λίγο καιρό ένα δημοσίευμα της χρηματιστηριακής εταιρίας Spotlight Research είχε ρίξει πολύ σε αξία τις μετοχές του ομίλου, πράγμα ωστόσο που δεν κράτησε ουσιαστικά πολύ χρόνο, καθώς η αξία των μετοχών της Paysafe ανέκαμψε σημαντικά και ξεπέρασε γρήγορα τα προηγούμενα υψηλά της επίπεδα.

Να σημειωθεί ότι ο όμιλος Paysafe, στον οποίων εκτός των άλλων ανήκει η Paysafe Card, το Skrill και το Neteller, είχε ένα πολύ δυνατό οικονομικά 2ο εξάμηνο το 2016, γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς κατάφερε να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα ρεκόρ. Η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα με λεπτομέρειες τα νούμερα, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των προσεχών μηνών, ωστόσο έχει ανακοινώσει ότι τα έσοδα κυμάνθηκαν πάνω από κάθε προηγούμενη προσδοκία της. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Paysafe, το 2017 συνεχίζουν με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, ελπίζοντας ότι θα καταγράψουν ακόμη μεγαλύτερη άνοδο στα μεικτά τους έσοδα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Paysafe κος Joel Leonoff, άλλη μια χρονιά ο όμιλος παρουσίασε εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις, με αποτέλεσμα τα έσοδα να φτάσουν σχεδόν στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ, κάτι που όπως τόνισε αποτελεί ορόσημο για την Paysafe, για το οποίο θα πρέπει όλοι οι υπάλληλοι να νιώθουν υπερήφανοι. Ο κος Leonoff πρόσθεσε παράλληλα ότι η εταιρία θα πρέπει από εδώ και στο εξής να εκμεταλλευτεί την υπάρχουσα δυναμική που δημιούργησε το 2016 και το 2017, προκειμένου να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη, στο σύνολο των τομέων στους οποίους δραστηριοποιείται η Paysafe. Ο επικεφαλής του ομίλου Paysafe ανέφερε ακόμη ότι όλοι οι εργαζόμενο σε αυτόν έχουν μάθει να εργάζονται υπό συνθήκες συνεχών αλλαγών, όσον αφορά τους κανονισμούς λειτουργίας, τη νομοθεσία κλπ, και δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις επερχόμενες αλλαγές που θα συμβούν σε ρυθμιστικό επίπεδο το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις πολλών στοιχηματικών αγορών. Αυτό όπως ανέφερε ο κος Leonoff, θα γίνει από τους ανθρώπους της εταιρίας του με το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μέχρι τώρα προσφέρουν σε όλες τις διαδικτυακές συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω κάθε διαφορετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Paysafe.

Να αναφέρουμε τέλος ότι ο όμιλος Paysafe προετοιμάζεται αυτή την χρονική περίοδο για τη νέα νομοθεσία που ζητά να εφαρμοστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και η οποία αφορά την καταπολέμηση του «ξεπλύματος» μαύρου χρήματος. Όσον αφορά τα κέρδη της Paysafe τέλος, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και τα τελικά νούμερα το επόμενο διάστημα για να διαπιστώσουμε πόσο μέσα έπεσαν οι εκτιμήσεις της Paysafe.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 22, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.