Τα στοιχήματα που δεν πραγματοποιείτε σας στοιχίζουν

moneyΚάποτε ένας θρύλος του χόκεϋ, ο Wayne Gretzky είπε: «Χάνεις το 100% των σουτ που δεν κάνεις». Σίγουρα πρόκειται για ένα έξυπνο ρητό που έχει βάση. Αν το σκεφτούμε καλά και προσαρμόσουμε το συγκεκριμένο ρητό στο αθλητικό στοίχημα, μπορούμε να πούμε ότι όντως ισχύει και σε αυτή την περίπτωση του στοιχήματος που μας ενδιαφέρει περισσότερο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Εάν ακολουθείτε λοιπόν σε σταθερή βάση κάποιον όσον αφορά τα προγνωστικά που αυτός δίνει, κάποιο στοιχηματικό σύστημα ή κάποια δική σας στοιχηματική στρατηγική και τα στοιχήματά σας έχουν αποδειχθεί κερδοφόρα σε βάθος χρόνου, τότε κάθε φορά που δεν πραγματοποιείτε κάποιο στοίχημα, χάνετε πιθανά κέρδη που θα είχατε κανονικά εάν ποντάρατε κανονικά όλες σας τις επιλογές.

Ο λόγος για τον οποίο αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο θέμα είναι επειδή πραγματικά γνωρίζουμε αρκετό κόσμο που ακολουθεί κερδοφόρα συστήματα, μεθόδους και προγνωστικά από άλλες πηγές, αλλά για κάποιον λόγο συχνά καταλήγει να μην τοποθετεί τα στοιχήματα στο σύνολό τους. Εντάξει, οι ρυθμοί της καθημερινότητας των περισσότερων είναι ξέφρενοι και όλοι μας κάποια στιγμή είμαστε απασχολημένοι. Έτσι δεν έχουμε συχνά αρκετό χρόνο και για τον λόγο αυτόν αφήνουμε πίσω το στοίχημα, ιδιαίτερα εάν έχουμε πιο κερδοφόρες ή πιο επείγουσες δουλειές και δραστηριότητες. Ωστόσο εάν κάποιος επιθυμεί να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το αθλητικό στοίχημα και να έχει αξιόλογα κέρδη από αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα, που είναι καθαρά θέμα διαχείρισης χρόνου. Το μόνο που χρειάζεται στην περίπτωση αυτή είναι ουσιαστικά να βρει τον χρόνο και να τοποθετεί κανονικά τα στοιχήματα που πρέπει να τοποθετεί σε καθημερινή βάση.

Στην περίπτωση εκείνη κατά την οποία πραγματοποιείτε μόνοι σας τις επιλογές σας, αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι θα πρέπει να αφιερώσετε μια ώρα ή και περισσότερο χρόνο την ημέρα, προκειμένου να αναλύσετε κάποιον από τους επόμενους αγώνες στους οποίους ενδιαφέρεστε να ποντάρετε.

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε κάποια υπηρεσία προγνωστικών ή αν το κάνετε ήδη αυτό, τα πράγματα είναι αρκετά πιο εύκολα και γρήγορα, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση έχετε έτοιμα τα προγνωστικά. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε τα προγνωστικά αυτά που έχετε στη διάθεσή του, να βρείτε σε ποια στοιχηματική εταιρία υπάρχουν οι καλύτερες αποδόσεις για τις συγκεκριμένες στοιχηματικές επιλογές και αγορές που σας ενδιαφέρουν και να τοποθετήσετε τα στοιχήματα αυτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε συνεπώς στη συνέχεια, είναι να περιμένετε να πραγματοποιηθούν οι αγώνες και να πάτε στο ταμείο, καθώς όταν έχετε ένα κερδοφόρο στοίχημα το κέρδος είναι δεδομένο.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιανουάριος 18, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.