Τα 5 μεγαλύτερα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε όταν στοιχηματίζετε στο τένις

Το τένις είναι ένα σπουδαίο άθλημα για να παίξει, να παρακολουθήσει ή να στοιχηματίσει κανείς. Το άθλημα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές παγκοσμίως και μαζί με το ενδιαφέρον αυτό, αυξάνεται συνεχώς και ο στοιχηματικός τζίρος.

Οι στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου προσφέρουν στοιχήματα σχεδόν σε όλους τους αγώνες που πραγματοποιούνται, ακόμη και αν πρόκειται για κάποιο μικρής σημασίας τουρνουά. Δυστυχώς πολύς κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα στο τένις δεν παίζει σωστά, με αποτέλεσμα να χάνει τα χρήματά του. Εντοπίσαμε λοιπόν τα 5 πιο βασικά λάθη που αφορούν το στοίχημα στο συγκεκριμένο άθλημα και σας τα παρουσιάζουμε προκειμένου να τα αποφύγετε.

 

Παίκτες που κέρδισαν κάποιο τουρνουά πρόσφατα

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με το τένις γνωρίζει το συναίσθημα αυτό. Κοιτάτε τον αγώνα και λέτε «αυτό παραείναι προφανές! Αυτός ο τύπος κέρδισε ένα τουρνουά την περασμένη εβδομάδα, σίγουρα είναι σε πολύ καλή φόρμα. Αποκλείεται να χάσει από όλους τους άλλους άσημους του τουρνουά!» Ωστόσο καταφέρνει τελικά και χάνει. Οι παίκτες του τένις, όπως οποιοσδήποτε άλλος αθλητής ομαδικού ή ατομικού αθλήματος κουράζονται και μπορούν κάλλιστα να χάσουν κάποιο τουρνουά, όσο σπουδαίοι κι αν είναι, μετά τη νίκη τους σε κάποιο τουρνουά. Μην παραβλέπετε το γεγονός ότι μπορεί να θέλουν επίτηδες να χαλαρώσουν και λίγο. Συνήθως βλέπουμε πολλά μεγάλα ονόματα να παλεύουν περισσότερο τα πρώτα παιχνίδια ή σετ με μέτριους άλλους τενίστες και στη συνέχεια καταρρέουν αγωνιστικά ή ουσιαστικά εγκαταλείπουν την μεγάλη προσπάθεια. Να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο σενάριο συμβαίνει πάρα πολύ συχνά γι’ αυτό είναι μάλλον προτιμότερο να στοιχηματίζετε ενάντια στους παίκτες εκείνους που προέρχονται από κάποια πρόσφατη κατάκτηση τουρνουά. Αποφύγετε το λάθος που κάνουν πολλοί παίκτες του στοιχήματος στο τένις ξανά και ξανά.

 

Ποντάρισμα σε τεράστια χάντικαπ σε υπερεκτιμημένα φαβορί

Θα πρέπει πάντα να το σκέφτεστε διπλά όταν θέλετε να ποντάρετε σε χάντικαπ επιπέδων -6, ακόμη και αν μιλάμε για ένα τεράστιο φαβορί όπως είναι για παράδειγμα ο Φέντερερ ή ο Ναδάλ. Αν ασχολείστε έστω και λίγο με το τένις, θα θυμάστε τις πολύ μεγάλες και αμφίρροπες αναμετρήσεις σε πολλά τουρνουά. Το φαβορί συνήθως κερδίζει, αλλά με λίγα μόλις games διαφορά και κάποιοι πάλι χάνουν τα λεφτά τους. Μην ποντάρετε σε τεράστια χάντικαπ αλλά αν θέλετε παίξτε εναντίον τους. Οι στοιχηματικές εταιρίες γνωρίζουν ότι οι παίκτες του στοιχήματος πάντα υπερκτιμούν τα φαβορί, γι’ αυτό ξανασκεφτείτε το την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε ότι ο Φέντερερ θα «ισοπεδώσει» τον αντίπαλό του.

 

Ποντάρισμα σε παρολί

Ποτέ μην παίζετε πάνω από 2-3 παιχνίδια μαζί, καλύτερα να ποντάρετε όσο το δυνατό περισσότερο σε μονά αποδεκτά στοιχήματα. Πολύ συχνά κάποιοι παίκτες του στοιχήματος βλέπουν τις αποδόσεις και τοποθετούν σε κάποιο δελτίο παρολί όλα τα φαβορί μαζί, πχ με 10 επιλογές για να βγάλουν απόδοση 2 ή 2,5. Τελικά χάνουν έναν ή περισσότερους αγώνες, πάντα κάτι μπορεί να πάει στραβά ακόμη και σε αποδόσεις της τάξης του 1,05. Τα μεγάλα φαβορί (πολλές επιλογές) είναι σίγουρα μια καλή συνταγή αποτυχίας, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Το στοίχημα δεν είναι τόσο εύκολο. Φυσικά μπορεί να κερδίσετε ένα ή δύο παρολί που και που, αλλά κανείς δεν μπορεί να καταφέρει να κερδίζει μεγάλα παρολί σε σταθερή βάση.

 

Ποντάρισμα σε κάθε αγώνα

Ο κανόνες που οφείλετε να θυμάστε είναι πολύ απλός. Δεν είναι απαραίτητο να στοιχηματίζετε σε κάθε αγώνα. Ακούγεται σίγουρα προφανές αλλά σίγουρα θα έχετε βιώσει τη περίπτωση να ξεκινά σύντομα κάποιος αγώνα και να έχετε διαθέσιμα χρήματα στο κεφάλαιο που χρησιμοποιείται για το στοίχημα. Δεν έχετε νιώσει τον πειρασμό; Αυτό που συμβαίνει πολλές φορές είναι να στοιχηματίσετε χωρίς να έχετε αναλύσει σωστά τον αγώνα και χωρίς να έχετε αναζητήσει πληροφορίες γι’ αυτόν. Την επόμενη φορά κρατήστε τα χρήματά σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιον αγώνα ακόμη και αν δεν στοιχηματίσετε σε αυτόν. Μπορεί να μην ανέβει τόσο πολύ η αδρεναλίνη σας, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε και τα χρήματά σας. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και ματς τα οποία θα μπορέσετε να εκτιμήσετε πιο εύκολα. Κρατήστε λοιπόν τα χρήματά σας.

 

Επιφανειακή ανάλυση των αγώνων

Πρόκειται για το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κανείς. Για να μπορείτε να κερδίζετε σταθερά θα πρέπει να βλέπετε τα παιχνίδια με διαφορετική προοπτική. Παρακολουθήστε όσα περισσότερα από τα παιχνίδια μπορείτε. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν και ζωντανή εικόνα των αγώνων. Παρακολουθήστε την απόδοση των παικτών. Δουλεύει το σερβίς τους; Μήπως κάνουν πολλά λάθη χωρίς πίεση; Μήπως παίζουν με κάποιον τραυματισμό; Μήπως είναι κάποιος πολύ άτυχος; Μήπως κάποιος από τους παίκτες έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια πρόσφατα. Ποτέ δεν μπορεί κανείς να αναλύσει κάποιον αγώνα αρκετά. Μην στοιχηματίζετε απλά επειδή έχετε κάποιο προαίσθημα ή γιατί ο παίκτης Α βρίσκεται υψηλότερα στην κατάταξη από τον παίκτη Β. διαβάστε ειδήσεις και φόρουμ και διαβάστε τις απόψεις άλλων ή δημοσιεύστε και τις δικές σας. Μην ξεχνάτε να αναζητάτε πάντα τις υψηλότερες αποδόσεις, μην χαρίζετε απλά τα λεφτά σας.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 14, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.