Στρατηγική για στοίχημα στο Τένις

tennis_bettingΤο τένις είναι ένα αρκετά δημοφιλές άθλημα στοιχηματικά, το οποίο δίνει στους παίκτες του στοιχήματος πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές. Φυσικά όπως συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα, η μελέτη των ματς και των στατιστικών είναι επιβεβλημένη προκειμένου οι προβλέψεις να είναι επιτυχημένες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες βασικές στρατηγικές και συμβουλές που αφορούν το τένις στοιχηματικά.

Μελετήστε τα στατιστικά της προηγούμενης περιόδου

Η μελέτη προηγούμενων γεγονότων και αποτελεσμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση, με τον μεγάλο αριθμό αθλητών και τουρνουά, ωστόσο τουλάχιστον η διαμόρφωση μιας γενικής εικόνας για τη φόρμα των αθλητών και τα επιτεύγματά τους την προηγούμενη σεζόν είναι απαραίτητη. Όταν ένας παίκτης που δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί, έκανε κάποια καλή εμφάνιση κάποια στιγμή και συγκέντρωσε πόντους κατάταξης, τους οποίους οφείλει να διατηρήσει τη νέα σεζόν. Αν ο αθλητής δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών κλπ., έχει μεγαλύτερο κίνητρο να κυνηγήσει τις νίκες και να διατηρηθεί σε υψηλή κατάταξη. Αυτό το γεγονός είναι σημαντικό στοιχηματικά. Επίσης οι περισσότεροι παίκτες έχουν τουρνουά τα οποία τους αρέσουν περισσότερο από κάποια άλλα, κυρίως βέβαια για ψυχολογικούς λόγους. Ίσως το τουρνουά γίνεται στην πόλη ή στην χώρα τους, ίσως προτιμούν την επιφάνεια, κλπ. Συνεπώς εάν κάποιος παίκτης που βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη και καταφέρνει να έχει καλή απόδοση σε κάποια συγκεκριμένη διοργάνωση, σημειώστε το για την επόμενη σεζόν. Ίσως να είναι μια ιδιαίτερα κερδοφόρα κίνηση.

Τα φαβορί δεν είναι πάντα φαβορί…

Αρκετός κόσμος συνηθίζει να στοιχηματίζει υπέρ των μεγάλων φαβορί ή σε παικτών της πρώτης δεκάδας στην παγκόσμια κατάταξη σε πιο μικρής εμβέλειας τουρνουά, μόνο και μόνο επειδή τα ονόματά τους είναι γνωστά, όμως αυτό αποτελεί ένα κλασικό λάθος. Σημειώστε την απόδοση των κορυφαίων παικτών στα μικρότερα τουρνουά. Είναι συχνό φαινόμενο να υπάρχουν εκπλήξεις και ήττες μεγάλων αθλητών και ο βασικότερος λόγος είναι ότι θεωρούν τα τουρνουά αυτά ως τουρνουά προετοιμασίας για μεγαλύτερες διοργανώσεις που ακολουθούν. Έτσι είτε δεν βρίσκονται ακόμη σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είτε δεν βλέπουν τα ματς αυτά ως κάτι περισσότερο από μια προπόνηση. Συνεπώς τα τουρνουά αυτά δεν είναι προτεραιότητα των μεγάλων αθλητών, κάτι που σημαίνει ότι  στοιχηματίζοντας εναντίον τους σε αξιόλογους αλλά μικρότερης δυναμικότητας αθλητής μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές αποδόσεις και ευκαιρίες.

Μην στοιχηματίζετε πολλά στα σετ

Ένα ακόμη κλασικό λάθος παικτών του στοιχήματος που ασχολούνται με το τένις είναι να ποντάρουν πολλά χρήματα στις αγορές που αφορούν τα σετ. Οι αποδόσεις στις συγκεκριμένες επιλογές είναι μεν υψηλές αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να κάνει προβλέψεις. Θεωρείτε λοιπόν για παράδειγμα ότι ο Τζόκοβιτς θα νικήσει κάποιον μικρότερης κατάταξης αθλητή και επειδή η απόδοση της νίκης είναι χαμηλή, ποντάρετε στο 3-0. Αν δείτε περασμένα αποτελέσματα θα δείτε ότι είναι δύσκολο να κερδηθούν τέτοιου είδους στοιχήματα, καθώς και τα πολύ μεγάλα φαβορί χάνουν σετ και έχουν αρκετές αυξομειώσεις στην απόδοσή τους. Στοιχηματίστε λοιπόν μικρότερα ποσά στα σετ απ’ ότι θα ποντάρατε σε κάποια νίκη.

Να ελέγχετε πάντα την αγορά των χάντικαπ

Οι αγορές στα χάντικαπ αφορούν κατά κύριο λόγο τα games αν και κάποιες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν και χάντικαπ στα σετ. Πρόκειται για μια αρκετά προσοδοφόρα αγορά, την οποία χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο όσοι ασχολούνται σταθερά και σοβαρά με το στοίχημα στο τένις. Τα χάντικαπ των 2-3 games είναι γενικότερα πιο αποδοτικά ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που τα ματς είναι αμφίρροπα. Βοηθά επίσης στην περίπτωση αυτή όταν οι αθλητές έχουν καλό σερβίς, καθώς ακόμη και αν δεν είναι συνολικά πολύ καλοί μπορούν να «κλάψουν» αρκετά games από τους αντιπάλους τους.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.