Στρατηγική για στοίχημα Over/Under

Under OverΤο παν στο ποδόσφαιρο είναι τα γκολ και φυσικά αυτό που η μεγάλη πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων επιδιώκει να δει. Μια ομάδα μπορεί να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά αν δεν καταφέρει να βάλει γκολ δεν θα μπορέσει να κερδίσει το παιχνίδι. Φυσικά τα γκολ αποτελούν και ένα από τα δημοφιλέστερα χαρακτηριστικά του στοιχήματος και ιδιαίτερα το λεγόμενο Over/Under. Αυτό το στυλ στοιχημάτων μπορεί να δώσει καλά κέρδη και σίγουρα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον καθόλη τη διάρκεια κάποιου αγώνα.

Τι είναι το Over/Under

Ακόμη και όσοι δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με το στοίχημα μάλλον θα έχουν ακούσει για το στοίχημα σε Over/Under. Δεν είναι άλλωστε και κάτι δύσκολο να κατανοήσει κανείς. Αυτό πάνω στο οποίο στοιχηματίζουμε ουσιαστικά είναι ο αριθμός των γκολ σε ένα παιχνίδι. Δεν έχει σημασία αν μια ομάδα βάλει όλα τα γκολ ή αν και οι δύο ομάδες σκοράρουν. Ένα παιχνίδι που θα λήξει 3-1 σημαίνει 4 γκολ στο σύνολο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για ένα αποτέλεσμα 2-2 καθώς και πάλι έχουμε 4 γκολ στο σύνολο. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το ποια ομάδα θα κερδίσει ή το αν έρθει ισοπαλία δεν μας αφορά καθόλου στοιχηματικά. Μας αφορά μόνο το σύνολο των τερμάτων.

Τα μισά γκολ…

Αν αναζητήσετε αποδόσεις για Over/Under σε κάποια στοιχηματική σελίδα θα δείτε ότι τα νούμερα είναι συνήθως δεκαδικά, πχ. Over/Under 2,5 ή 3,5 κλπ. Καθώς δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μπει μισό γκολ, όλα αυτά τα στοιχήματα είτε κερδίζονται είτε χάνονται. Ένα στοίχημα λοιπόν Under 2,5 κερδίζεται αν στον αγώνα μπουν συνολικά 0 ή 1 ή 2 γκολ και χάνεται σε 3 ή περισσότερα γκολ. Ακριβώς το αντίθετο ισχύει στο Over 2,5. Υπάρχει βέβαια κάποιες φορές και η περίπτωση των ακέραιων αριθμών. Για παράδειγμα το Under 2. Στην περίπτωση αυτή ισχύουν τα παραπάνω, μόνο που αν προκύψουν ακριβώς 2 γκολ ο παίκτης παίρνει τα χρήματα του πονταρίσματός του πίσω.

Επιλογή των αγορών

Τα στοιχήματα Over/Under προσφέρονται στα περισσότερα ματς όλων των διοργανώσεων. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές είναι κατά σειρά το 2,5, το 3,5 και το 1,5, με την κάθε επιλογή να έχει μεγαλύτερο ή μικρότερο ρίσκο. Η τάση είναι οι αποδόσεις να μεγαλώνουν για όσα περισσότερα γκολ θέλετε να στοιχηματίσετε σε Over. Έτσι η πρόκληση είναι να επιλέξετε τον αριθμό εκείνο που θα σας προσφέρει το μεγαλύτερο χρηματικό όφελος σε αγώνες φυσικά που είναι εύκολο να προβλέψουμε αν θα μπουν πολλά ή λίγα γκολ.

Επιλογή αγώνων

Η επιλογή του παιχνιδιού είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό κομμάτι όσον αφορά το στοίχημα. Όταν στοιχηματίζετε σε Over ενός αριθμού γκολ, προφανώς θα πρέπει να αναζητήσετε ματς με πολλά γκολ. Ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ψάξετε να βρείτε ομάδες που είναι καλές επιθετικά, αλλά παράλληλα, αν είναι εφικτό, να μην διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται τα γκολ να είναι μοιρασμένα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συνεπώς το 8-0 είναι ακριβώς το ίδιο καλό με το 4-4.

Αποδοτικά πρωταθλήματα

Πέρα από τους μεμονωμένους αγώνες, είναι πάντα καλή ιδέα να βρίσκετε πρωταθλήματα με υψηλά σκορ. Υπάρχουν δεκάδες ιστοσελίδες όπου μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο και να δείτε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία. Έτσι θα μπορέσετε να περιορίσετε τις επιλογές σας. Μην κοιτάτε ωστόσο μόνο στα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και στις μικρές χώρες που έχουν υψηλούς μέσους όρους σε γκολ. Το Ιαπωνικό και το Ολλανδικό πρωτάθλημα είναι παραδοσιακά γνωστά για τα μεγάλα σκορ κατά τη διάρκεια της σεζόν, συνεπώς θα πρέπει σίγουρα να αποτελέσουν την αρχή της έρευνάς σας.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.