Στρατηγική για στοιχήματα αθλημάτων και συμβουλές για νίκη

FAQsΗ ιστοσελίδα μας παρέχει μεγάλες συμβουλές γενικά για τα στοιχήματα σχετικά με το Euro Cup, Mundial 2014, Champions League . Σε αυτό το άρθρο θα συνοψίσουμε τα κλειδιά για την νίκη σε αθλητικά στοιχήματα με συνδέσμους στα πιο λεπτομερή άρθρα για κάθε σημείο και στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε την νέα στρατηγική της συλλογής νικητών. Ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα στοιχήματά σας πιο κερδοφόρα.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

3 Κλειδιά επιτυχίας για το στοίχημα αθλημάτων

#1 Διαχείριση Χρημάτων – Δεν υπάρχει πιο σημαντική έννοια για τη νίκη σε αθλητικά στοιχήματα από την ορθή διαχείριση των χρημάτων. Ο λόγος που οι περισσότεροι παίκτες χάνουν είναι απλός: «στοιχηματίζουν πάρα πολλά σε κάθε παιχνίδι». Για παράδειγμα ας πούμε ότι κάποιος σας πρόσφερε να στοιχηματίσετε κορώνα ή γράμματα και είναι πρόθυμος να πληρώσει $55 για κάθε κορώνα, και απαιτεί να πληρώσετε $45 για τα γράμματα. Αυτό που οι περισσότεροι παίκτες δεν συνειδητοποιούν είναι ότι εάν στοιχηματίσουν το 20% των αρχικών χρημάτων τους σε κάθε κτύπημα, παρά το τεράστιο πλεονέκτημα, υπάρχει 99,98% πιθανότητα ότι θα έμεναν άφραγκοι μετά από μια σειρά από 500 στοιχήματα. Ακόμα και αν επιλέγετε νικητές και στοιχηματίζετε με ένα τεράστιο πλεονέκτημα δεν μπορείτε να κερδίσετε χωρίς την κατάλληλη διαχείριση χρημάτων. Για συμβουλές σχετικά με το θέμα αυτό καθώς και για το πώς να ορίσετε ένα αρχικό χρηματικό ποσό και πώς να καθορίσετε το μέγεθος της μονάδας διαβάστε το άρθρο μας Bankroll Management.

#2 Αγορά αποδόσεων(Line Shopping) – Η δεύτερη πιο σημαντική έννοια για να κερδίσετε τα αθλητικά στοιχήματα είναι πάντα να στοιχηματίσετε με τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις. Αυτή η ιδέα είναι αρκετά απλή αν ανεβάσετε έως 4-5 διαφορετικές ιστοσελίδες online πρακτορείων (μαζί με την Betfair.com ανταλλακτήριο στοιχημάτων) και στη συνέχεια εξετάσετε για να δείτε που υπάρχει η καλύτερη τιμή και σε ποια ομάδα είστε έτοιμος να ποντάρετε, τότε θα χάσετε το λιγότερο όταν χάνετε και θα κερδίσετε το περισσότερο όταν κερδίζετε. Αυτό είναι το (αν όχι περισσότερο) σημαντικότερο για την επιλογή νικητών, αλλά είναι μια μακρινή δευτερεύουσα σωστή διαχείριση χρημάτων που είναι το κλειδί όλων των κλειδιών. Για περισσότερες on line αγορές διαβάσετε τις πληροφορίες που καλύπτονται στην αρχική σελίδα μας.

#3 Επιλοή νικητών – Αυτοί που ψάχνουν να στοιχηματίσουν σε αθλήματα ως πηγή εισοδήματος χρειάζονται ένα σύστημα για τον προσδιορισμό της αξίας και τον εντοπισμό των κερδοφόρων στοιχημάτων. Ως ψυχαγωγικός παίκτης θα μπορούσατε να παίξετε με την τύχη σας, διαβάζοντας ειδήσεις και στοιχηματίζοντας στις αγαπημένες σας ομάδες.Υπάρχουν πιθανότητες εσείς να μην βγείτε κερδισμένοι από τη χρήση αυτής της στρατηγικής, αλλά αν κάνετε αγορές γραμμών και καλύτερη διαχείριση του bankroll σας θα έχει ως αποτέλεσμα να μην χάσετε πολλά αργότερα. Ενώ στην πραγματικότητα το ανώτατο όριο στα παιχνίδια είναι ένα τεράστιο θέμα και η ιστοσελίδα μας έχει σχεδιαστεί για ψυχαγωγικούς παίκτες, δεν είναι η κατάλληλη πλατφόρμα να ενημερωθείτε γι’αυτό, θα ολοκληρώσουμε αυτό το άρθρο με μερικές συμβουλές πολύ πιο αποτελεσματικές από το «κορώνα ή γράμματα» για την εξεύρεση στοιχημάτων αξίας.

Οι καλύτερες 5 συμβουλές αθλητικών στοιχημάτων

Συμβουλή #1 Ακολουθήστε τους επαγγελματίες – Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες αποδόσεων στο διαδίκτυο, πολλές δωρεάν. Κάνετε μια αναζήτηση στο Google για «αποδόσεις Ποδοσφαίρου» (οι αναζητήσεις ποδοσφαίρου θα σας φέρουν τα αποτελέσματα του NFL) για να βρείτε ένα site που δείχνει τις αποδόσεις των κορυφαίων online πρακτορείων. Αυτό που πρέπει να αναζητήσετε στη συνέχεια είναι το άνοιγμα των γραμμών. Όταν οι αποδόσεις δημοσιεύονται πρώτες σε έναν αγώνα ρίξτε μια ματιά και δείτε πώς αλλάζουν οι αποδόσεις. Εάν η απόδοση μιας ομάδας αρχίζει να γίνεται χειρότερη αυτό συνεπάγεται ότι παίρνετε χρήματα νωρίτερα από εκείνη την πλευρά και αν υποτεθεί ότι η γραμμή δεν έχει προχωρήσει πάρα πολύ αυτή είναι ίσως η σωστή ομάδα για να στοιχηματίσετε. Σε γενικές γραμμές, τα πρώιμα χρήματα είναι έξυπνα χρήματα, έτσι θα θελήσετε να βάλετε τα στοιχήματα μαζί με τους αρχικούς παίκτες.

Συμβουλή #2 Ακολουθήστε τον «Ατμό» – Σπάνιες περιπτώσεις συμβαίνουν όταν πριν την ώρα του παιχνιδιού το διοικητικό συμβούλιο αποδόσεων ξεκινά να τρελαίνεται και κάθε πράκτορας ξεκινά να αλλάζει τις πιθανότητες γρήγορα. Όταν συμβαίνει αυτό θα πρέπει να στοιχηματίσετε στην ομάδα της οποίας οι πιθανότητες γίνονται όλο και χειρότερα. Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτή την κατάσταση που ονομάζεται «ατμός». Το πρώτο είναι η εμπιστευτική πληροφορία η οποία δεν έχει αναφερθεί ακόμη, όπως και όταν ο παίκτης κλειδί έχει τα στοιχεία. Η πρώτη περίπτωση είναι σπάνια, διότι οι πράκτορες είναι γενικά πάνω από αυτά τα πράγματα. Η πιο κοινή δράση ατμού συμβαίνει λογω της επιτροπής στοιχημάτων. Μεγάλοι γνωστοί νικητές έχουν πρόβλημα με τα στοιχήματα επειδή οι πράκτορες δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους. Τι συμβαίνει όμως ώστε και οι δύο να πιάσουν τα στοιχήματά τους και να παρακάμψουν τα όρια πονταρίσματος που χρησιμοποιεί ένα συνδικάτο. Αυτή είναι μια ομάδα από παίκτες στοιχημάτων του μέγιστου ορίου που ποντάρουν σε μια ορισμένη πλευρά σε διάφορα καταστήματα στοιχημάτων την ίδια στιγμή. Αυτή είναι γενικά η πηγή του παιχνιδιού, και όταν ένα από τα κορυφαία μεγάλα “σκυλιά” είναι σε μια πλευρά ο καθένας θα ήθελε να ακολουθήσει. Προσοχή όμως να μην αργήσετε, όταν οι πράκτορες αλλάξουν τις γραμμές τους και τα στοιχήματα θα πάνε σε άλλες πλευρές, τότε ίσως να μείνετε με μια χειρότερη γραμμή από το να έχετε την γραμμή που ακολούθησε τον “ατμό”. Μπείτε στο παιχνίδι, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε.

Συμβουλή #3 Αποφύγετε τον χρόνο του παιχνιδιού – Δεν πρέπει να συγχέουμε την δράση του ατμού με το στοίχημα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Πριν από την στιγμή που ένα παιχνίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει πολλοί ψυχαγωγικοί παίκτες αρχίζουν να βάζουν τα στοιχήματά τους. Αν δείτε σε αργή κίνηση μια μεγάλη γραμμή σε πολλές πιθανότητες αυτό που θα θέλετε να κάνετε είναι να αποφύγετε αυτό το παιχνίδι καθώς θα έπρεπε να ήσασταν πιο προετοιμασμένοι νωρίτερα, το γρήγορο στοίχημα δεν είναι ποτέ μια καλή ιδέα. Αν την ημέρα (ή ημέρες) πριν από το παιχνίδι αναγνωρίζετε ότι θα υπάρχει πολύ δράση θα πρέπει να περιμένετε για μια καλύτερη γραμμή και να κινηθείτε έξυπνα και γρήγορα.

Συμβουλή #4 Αδύναμο στοίχημα – Ίσως ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε στο αθλητικό στοίχημα είναι να ποντάρετε στο αντίθετο από τους μεγαλύτερους χαμένους. Η επιλογή ενός χαμένου και στη συνέχεια η αγορά γραμμής και η σωστή διαχείριση χρημάτων σας κάνει να χάσετε πολύ δύσκολα.

Συμβουλή #5 Σκέψου σαν πράκτορας – Το στοίχημα από την την πλευρά του φανατικού οπαδού δεν είναι έξυπνη ιδέα. Εάν αισθάνεστε ότι ο πράκτορας σας δίνει εξαιρετική αξία σε κάποιο στοίχημα τότε κάντε ένα βήμα πίσω και αναλύστε ξανά την κατάσταση. Προσωπικά είχα μεγαλύτερη επιτυχία όταν σκέφτηκα ότι «αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό» και στη συνέχεια στοιχημάτισα το αντίθετο. Η παραμονή σας στα πρακτορεία και το να μάθετε να σκέφτεστε σαν ένα πράκτορα και όχι σαν οπαδός είναι μια μεγάλη στρατηγική.

Η τελευταία μας συμβουλή είναι ότι περισσότερο από το 50% όλων των στοιχημάτων που δίνουμε ως επαγγελματίες στοιχημάτων γίνονται στο Betfair.com. Η Betfair είναι ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων που προσφέρει πολύ καλύτερες αποδόσεις απ΄ ότι τα παραδοσιακά γραφεία στοιχημάτων. Εάν δεν τις χρησιμοποιείτε χάνετε, εγγραφείτε τώρα με αυτό τον ειδικό σύνδεσμο και θα σας δοθεί ένα δωρεάν στοίχημα των £25.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.