Στοιχηματικές ευκαιρίες σε λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα

bulgarianleagueΈχουμε πει και γράψει πολλές φορές στο παρελθόν ότι μία από τις βασικές προϋποθέσεις του στοιχήματος είναι να γνωρίζουμε καλά το άθλημα και το πρωτάθλημα στο οποίο ποντάρουμε. Είναι επίσης γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται λίγο ή περισσότερο με το ποδόσφαιρο παρακολουθεί τα μεγάλα 8-10 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το εθνικό του πρωτάθλημα. Υπάρχουν ωστόσο πολύ περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως είναι για παράδειγμα το Ουκρανικό, ή το Ουγγρικό ή το Βουλγάρικο κλπ. που δεν είναι όπως καταλαβαίνετε τόσο δημοφιλή στοιχηματικά, καθώς πολύ λιγότερος κόσμος γνωρίζει γι’ αυτά και ασχολείται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτά. Δεν είναι δύσκολο ωστόσο να ασχοληθεί κάποιος, να αναζητήσει στατιστικά και προϊστορία, ακόμη και να βρει και να παρακολουθήσει βίντεο αγώνων των παραπάνω και να μάθει γι’ αυτά. Γιατί να το κάνει κανείς βέβαια θα ρωτήσετε…

 

Μεγάλες ευκαιρίες για κέρδη

Ο λόγος είναι απλός: γιατί κάθε εβδομάδα υπάρχουν εξαιρετικές στοιχηματικές ευκαιρίες και value bets σε αυτά τα πρωταθλήματα και θα εξηγήσουμε αμέσως το γιατί συμβαίνει αυτό. Αυτό που συμβαίνει σε αυτά τα «δευτεροκλασάτα» ας τα χαρακτηρίσουμε πρωταθλήματα, είναι ότι οι τζίροι των στοιχημάτων είναι τις περισσότερες φορές πολύ μικροί. Αυτό σε συνάρτηση με το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρίες αυξομειώνουν τις αποδόσεις τους ανάλογα με την κίνηση των ποσών ανά σημείο, έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουμε αρκετά συχνά τεράστιες μεταβολές σε αποδόσεις. Μπορούμε έτσι να δούμε συχνά πτώσεις ή ανόδους αποδόσεων από πχ το 1,50 μιας γηπεδούχου ομάδας στο 1,90 και αντίστροφα. Μιλάμε δηλαδή για τόσο τεράστιες και ακραίες αλλαγές στις αποδόσεις των σημείων αν και το κακό από την άλλη πλευρά είναι ότι συνήθως βρίσκουμε σε αυτά τα πρωταθλήματα πολύ λιγότερες διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Ίσως μόνο τα βασικά όπως νικητής αγώνα, ακριβές σκορ, over/under και μάλλον έως εκεί ή έστω λίγο παραπέρα.

Πέρα λοιπόν από την εύρεση εξαιρετικών ευκαιριών σε τέτοιους αγώνες, εφόσον έχουμε το νου μας, μπορούμε να βγάλουμε κέρδος και με το trading των σημείων, τόσο παλιότερα που μπορούσαμε να παίξουμε σε ανταλλακτήρια στοιχημάτων αλλά και σήμερα, κάπως πιο δύσκολα βέβαια.

Συνεπώς, θέλουμε να καταλήξουμε ότι πρέπει πάντα στο στοίχημα να σκεφτόμαστε αντισυμβατικά. Είναι συνεπώς καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση να μην αφήνουμε πάντα στην άκρη αυτά τα πρωταθλήματα προκειμένου να ασχολούμαστε συνέχεια με την Premier League, την Serie A και την Primera Division. Αν σας ενδιαφέρει το στοίχημα και θέλετε να βγάλετε χρήματα από αυτό αφιερώστε χρόνο, κάντε την έρευνά σας, ρίξτε μια ματιά σε αποδόσεις και στατιστικά και δείτε με ποιο από αυτά τα μη δημοφιλή πρωταθλήματα θα σας άρεσε να ασχοληθείτε. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε και με λιγότερο δημοφιλή αθλήματα.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.