Στοίχημα κατά της κοινής γνώμης

sports_betting_moneyΈχουμε πολλές φορές κάνει αναφορά στη σημασία των στοιχημάτων με value, αλλά και το πώς να δημιουργήσετε το δικό σας στοιχηματικό μοντέλο. Συναφής με τα δύο αυτά αντικείμενα είναι η τεχνική του στοιχήματος κατά της κοινής γνώμης και της αντίστροφης πορείας αποδόσεων που θα αναλύσουμε στις ακόλουθες γραμμές.

Περί τίνος πρόκειται

Η συγκεκριμένη στρατηγική που θα βρείτε σε ξενόγλωσσες πηγές ως “Betting Against The Public” αφορά πολύ απλά το ποντάρισμα σε γεγονότα, αγώνες και επιλογές που δεν αποτελούν δημοφιλείς επιλογές του γενικού πληθυσμού των παικτών του στοιχήματος. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι στο διαδίκτυο προκειμένου να δείτε τις στοιχηματικές τάσεις και τις κινήσεις των ποσών στις διάφορες στοιχηματικές αγορές απ’ όπου στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε τα συμπεράσματά σας αναφορικά με το ποια είναι τα δημοφιλή στοιχήματα και ποια όχι και σε ποια κατεύθυνση αντίστοιχα κινούνται τα ποσά που έχουν οι παίκτες στοιχηματίσει. Με βάση αυτά τα δεδομένα, μπορούμε να εφαρμόσουμε δύο στρατηγικές πονταρίσματος:

Στοίχημα κατά της κοινής γνώμης

Πρόκειται για ένα αρκετά συχνά χρησιμοποιούμενο σύστημα από παίκτες του στοιχήματος, το οποίο παράλληλα είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. Φυσικά όπως προαναφέραμε θα πρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας συγκεκριμένα δεδομένα για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τη στρατηγική. Η λογική είναι απλή, στοιχηματίζετε στο αντίθετο από αυτό που στοιχηματίζει ο γενικός στοιχηματικός πληθυσμός. Όταν το κοινό λοιπόν στρέφεται προς μια κατεύθυνση, οι στοιχηματικές εταιρίες αναγκάζονται να μειώσουν τις αποδόσεις ενός δημοφιλούς αποτελέσματος και να αυξήσουν τις αποδόσεις των αντίθετων επιλογών προκειμένου να προσελκύσουν χρήματα και στις υπόλοιπες κατευθύνσεις και να μειώσουν με αυτό τον τρόπο το οικονομικό ρίσκο τους. Η μαζική ροή χρημάτων προς μια κατεύθυνση αναγκάζει τη στοιχηματική αγορά να κάνει προσαρμογές και πιο δελεαστικές τις αντίθετες επιλογές και αυτό είναι που εκμεταλλευόμαστε στοιχηματικά. Έτσι κατά μέσο όρο έχει υπολογιστεί ότι ανεβάζουμε τα κέρδη μας κατά τουλάχιστον 3-5% κατά μέσο όρο, πράγμα φυσικά που δεν είναι καθόλου άσχημο ως ποσοστό. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη στρατηγική ισχύει σχεδόν το ίδιο καλά για όλες τα αθλήματα στα οποία μπορούμε να στοιχηματίσουμε.

Αντίστροφη πορεία

Η στρατηγική της αντίστροφης πορείας αποδόσεων (reverse line movement) στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην παρατήρηση της κίνησης των αποδόσεων. Ας πάρουμε τη θεωρητική περίπτωση της Μίλαν με απόδοση για νίκη στο,80 κόντρα στην Ουντινέζε με απόδοση νίκης 3,30. Εφόσον παρατηρήσετε από την έρευνά σας ότι πχ. το 80% των στοιχημάτων είναι υπέρ της Ουντινέζε, αλλά ότι η απόδοση αυτή τη φορά κινείται κατά της Ουντινέζε, πχ. στο 3,00, αυτό αποτελεί ένδειξη ότι μεγάλα στοιχήματα έχουν πονταριστεί κατά της Μίλαν, ρίχνοντας την απόδοση της Ουντινέζε. Θα πρέπει λοιπόν στην περίπτωση αυτή να αναζητήσουμε μια στοιχηματική εταιρία που να προσφέρει όσο το δυνατόν υψηλότερη απόδοση, στο 3,30 ή και παραπάνω και να τοποθετήσουμε γρήγορα ένα στοίχημα. Η συγκεκριμένη στοιχηματική μέθοδος είναι πραγματικά πολύ επιτυχημένη αλλά απαιτεί υπομονή και γρήγορες αντιδράσεις προκειμένου να είναι αποτελεσματική και να αυξήσετε τις νίκες και τα περιθώρια του κέρδους σας. Σε βάθος χρόνου, με σωστή παρατήρηση και εμπειρία μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.