Στήριξη στο Χριστοδούλειο από Stoiximan και την οικογένεια του Μπάσκετ

xristodouleioΗμέρα γιορτών και κατάλληλη εποχή προκειμένου η στοιχηματική εταιρία Stoiximan να δείξει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, με την έμπρακτη στήριξ.η της στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Μαζί με την Stoiximan βρέθηκε και η οικογένεια του μπάσκετ, με τη συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπία της Stoiximan και των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ βρέθηκε στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα προστασίας κοριτσιών που βρίσκεται στο Χαϊδάρι. Πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που φιλοξενεί κορίτσια ηλικίας τεσσάρων έως εικοσιτριών ετών.

Ο πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες του ΕΣΑΚΕ (Γιάννης Ψαράκης, γενικός γραμματέας, Γιώργος Κονδύλης, γενικός διευθυντής), του Μεγάλου Χορηγού της BasketLeague, Stoiximan (Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ., Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing, Κώστας Γαλανόπουλος, Υπεύθυνος Xορηγιών), του ΠΣΑΚ (Γιάννης Καλαμπόκης, πρόεδρος, Μανώλης Παπαμακάριος, Α’ αντιπρόεδρος, Κώστας Αλεξανδρίδης, Γενικός Διευθυντής, καθώς και τα μέλη Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μάριος Μπατή, Σωτήρη Κατούφα, Κώστας Μαχαίρα, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Γιάννη Μολφέτα, Δημήτρη Κακλαμάνακη και Γιάννης Αναγνωστάκη), και του ΣΕΠΚ (Παναγιώτης Γιαννάκης, πρόεδρος, Σωκράτης Ηλιάδης, ταμίας, Θόδωρος Μπολάτογλου).

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ιδρύματος θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που στηρίζουν για ένατη χρονιά το ίδρυμα, τονίζοντας ότι τίποτα δεν πάει χαμένο. Ο κος Χριστοφοράκης τόνισε επίσης ότι φέτος το ίδρυμα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι πέρυσι και πως χρειάζεται η συνδρομή των φορέων γιατί ακόμη ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ακόμη το ίδρυμα. Ο κος Χριστοφοράκης ευχαρίστησε μάλιστα ονομαστικά τον κο Μάνο Παπαμακάριο του ΣΕΠΚ, που ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε τις επισκέψεις και τις προσφορές στο Χριστοδούλειο.

Από τη δική του πλευρά ο κος Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ του Stoiximan, έδωσε συγχαρητήρια στο ίδρυμα για το εξαιρετικό του έργο και ευχήθηκε καλή επιτυχία, προσθέτοντας ότι η εταιρία του θα είναι πάντα κοντά τους.

Ο κος Γιάννης Ψαράκης του ΕΣΑΚΕ ανέφερε ότι το χαμόγελο των κοριτσιών και μόνο αρκεί για την επίσκεψη των εκπροσώπων των φορέων, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε ότι τα λόγια είναι περιττά για το έργο που επιτελεί το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, υπογραμμίζοντας ότι το έργο που προσφέρει η διοίκηση στα παιδιά είναι η μεγαλύτερη υποθήκη για το μέλλον της πατρίδας μας και του κόσμου όλου. Ανέφερε παράλληλα ότι οι άνθρωποι του μπάσκετ έχουν ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά, γιατί τα μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής και να κυνηγάνε τα όνειρα τους.

Τέλος ο Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε ικανοποιημένος που συνεχίζεται από την οικογένεια του μπάσκετ αυτή η πρωτοβουλία, η οποία ξεκίνησε πριν 9 χρόνια και στην οποία φέτος προστέθηκε και η Stoiximan.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Δεκέμβριος 18, 2016 by : posted in News Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , , , ,

Comments are closed.