Στοιχηματίζουμε ή όχι στην αγαπημένη μας ομάδα;

derbyΈνας από τους βασικούς κανόνες του στοιχήματος, που μπορεί να ακούτε συχνά είναι ότι δεν θα πρέπει να στοιχηματίζουμε στις ομάδες με τις οποίες είμαστε δεμένοι συναισθηματικά. Όταν αγαπάς κάτι δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός και εάν δεν είσαι αντικειμενικός τότε παίρνεις λάθος αποφάσεις. Το ότι το ακούμε συχνά και ότι οι περισσότεροι θωρούν κάτι ως δεδομένο, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να του αμφισβητούμε. Ας δούμε λοιπόν κάποιους θετικούς και κάποιους αρνητικούς παράγοντες όσον αφορά το στοίχημα στις αγαπημένες μας ομάδες πριν καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα.

 

Θετικά

Το μεγαλύτερο θετικό είναι φυσικά ότι γνωρίζουμε την ομάδα όσο καμία άλλη. Όσα περισσότερα γνωρίζουμε για τις ομάδες, τόσο πιο πιθανό είναι να πάρουμε μια σωστή απόφαση. Μην αφήσετε όμως τη γνώση για την ομάδα σας να σας τυφλώσει. Θα πρέπει να κάνετε σωστή έρευνα και για την άλλη ομάδα, γιατί η ομάδα σας δεν αγωνίζεται μόνη στον αγώνα.

Αναλύστε σε βάθος τον αγώνα. Είναι πιο εύκολο εάν η μία από τις δύο ομάδες είναι η αγαπημένη σας γιατί ξέρετε καλά τις αδυναμίες και τα δυνατά της σημαία. Γνωρίζετε το ρόστερ της ομάδες και τις μεταγραφικές κινήσεις της. Κάποιες πληροφορίες που γνωρίζετε καλά και δεν τις ξέρει το ευρύτερο κοινό μπορούν να σας δώσουν πλεονέκτημα στοιχηματικά. Εάν αναλύσετε τα δεδομένα του παιχνιδιού και καταλήξετε στη γνώμη ότι το ποντάρισμα στην αντίπαλη ομάδα είναι το σωστό, τότε πιθανότατα έχετε δίκιο. Πάντα είναι δύσκολο να βάλεις στοίχημα κόντρα στην ομάδα σου, ακόμη και αν θες να είσαι αντικειμενικός.

 

Αρνητικά

Μόνο εσείς ξέρετε τον εαυτό σας και πόσο συναισθηματικά δεμένοι είστε με την ομάδα σας. Πολύς κόσμος δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του και να αποδεχτεί την πραγματικότητα και δεν μπορεί να στοιχηματίσει ότι η ομάδα του θα χάσει. Πέρα από τις ομάδες που αγαπούμε υπάρχουν και οι ομάδες που μισούμε. Και με αυτές συμβαίνει κάτι αντίστοιχο συναισθηματικά και στοιχηματικά. Δεν μπορούμε πάντα να τις βλέπουμε αντικειμενικά, αλλά εάν το αντιλαμβανόμαστε οι ίδιοι, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν ή θέλουν όλοι.

Όταν δεν δρούμε αντικειμενικά υπάρχει ο κίνδυνος να ποντάρουμε πολλά χρήματα στην αγαπημένη μας ομάδα, γιατί αντιλαμβανόμαστε τις πιθανότητες νίκης να είναι μεγαλύτερες από την πραγματικότητα. Αντίστοιχα μπορεί να ποντάρουμε πολύ λίγα χρήματα στην αντίπαλο γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι το πλεονέκτημά της δεν είναι τόσο μεγάλο. Το να ποντάρουμε χωρίς να είμαστε αντικειμενικοί μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στο κεφάλαιο που χρησιμοποιούμε στο στοίχημα.

 

Συνοψίζοντας

Προσωπικά στοιχηματίζουμε υπέρ και κατά των ομάδων μας και το αποτέλεσμα δεν διαφέρει απ’ ότι όταν ποντάρουμε σε άλλες ομάδες. Θέλουμε πάντα τα προγνωστικά μας να είναι δικαιολογημένα και να βγάζουν νόημα. Εμπιστευόμαστε αρκετά τον εαυτό μας προκειμένου να προσπαθούμε να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας όποιος και αν αγωνίζεται και δεν χρειάζεται να ποντάρουμε σε ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να το δούμε πιο ευχάριστα στην τηλεόραση. Εάν μπορείτε να κάνετε το ίδιο, τότε κι εσείς μπορείτε να αγνοήσετε αυτόν τον «κανόνα» και να ποντάρετε στα στοιχήματά σας υπέρ και κατά της αγαπημένης σας ομάδας όταν το θεωρείτε σκόπιμο.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.