Στοιχηματίζοντας με χρεωστικές κάρτες

debitΤο πρόβλημα που ενδεχομένως θα προκύψει το επόμενο διάστημα με τον περιορισμό μίας από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους πληρωμών στο διαδίκτυο, την PaySafe card, υποχρεώνει ουσιαστικά χιλιάδες παίκτες του στοιχήματος στην Ελλάδα να αναζητήσουν κι άλλες μεθόδους που θα είναι παράλληλα ασφαλείς, αλλά και πρακτικοί και γρήγοροι. Οι χρεωστικές κάρτες που έχουμε όλοι εφόσον διαθέτουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό αποτελούν έναν τρόπο κατάθεσης. Μιλάμε για τις κάρτες ανάληψης μετρητών από τα ATM που μας προσφέρουν οι τράπεζες και οι οποίες είναι παράλληλα χρεωστικές κάρτες Mastercard, VISA, American Express κλπ.

Η συγκεκριμένη εκτός των άλλων είναι και μια φθηνή μέθοδος, την οποία σίγουρα υποστηρίζουν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και για αναλήψεις χρημάτων, όχι μόνο για καταθέσεις. Να αναφέρουμε ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία των χρεωστικών καρτών υπάρχουν και οι προπληρωμένες κάρτες. Προσφέρονται από όλες τις τράπεζες στους πελάτες τους και αποτελούν έναν ακόμη πιο ασφαλή τρόπο συναλλαγών, αφού δεν συνδέονται με τον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός, αλλά λειτουργούν «αυτόνομα» με ένα συγκεκριμένο ποσό που καταθέτει κανείς και το οποίο μπορεί να αυξήσει με κάποια νέα κατάθεση ανά πάσα στιγμή. Η «φόρτιση» της προπληρωμής κάρτας μπορεί επίσης να γίνει και μέσω του e-banking η web-banking από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο, συνεπώς δεν υπάρχει καν η ανάγκη να επισκεφθείτε την τράπεζα και να χάσετε τον χρόνο σας.

 

Η διαδικασία των συναλλαγών

Η κατάθεση χρημάτων μέσω μιας χρεωστικής κάρτας είναι πραγματικά πολύ εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται ουσιαστικά να κάνετε είναι να δώσετε κάποια στοιχεία για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή και η μεταφορά των χρημάτων στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Αυτή η μεταφορά χρημάτων μάλιστα γίνεται αυτόματα και άμεσα. Τα στοιχεία που θα πρέπει να γράψετε είναι το πλήρες σας όνομα όπως εμφανίζεται στην κάρτα, η ημερομηνία γέννησής σας (όχι πάντα), ο αριθμός της κάρτας σας, ο κωδικός ccv που είναι τριψήφιος και υπάρχει στο πίσω μέρος της κάρτας, η ημερομηνία λήξης της κάρτας και το είδος της (VISA, Mastercard, κλπ). Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί η διεύθυνσή σας, το τηλέφωνό σας ή και το email σας αλλά αυτό συμβαίνει σε πιο σπάνιες περιπτώσεις.

Αυτό που καταφέρνει κανείς με τη χρήση μιας χρεωστικής κάρτας είναι να βγάλει από τη μέση τον «μεσάζοντα» που είναι συνήθως τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια τύπου Skrill, Neteller, Paypal, Viva Wallet, κλπ. Η απευθείας χρήση της χρεωστικής κάρτας είναι εξίσου ασφαλής καθώς οι τράπεζες και οι εταιρίες που εκδίδουν τις κάρτες ασχολούνται πολύ σοβαρά και σχολαστικά με τα ζητήματα ασφάλειας. Οι ιστοσελίδες όπου δίνετε τα στοιχεία σας χρησιμοποιούν το πρότυπο κρυπτογράφησης SSL για να προστατέψουν τα προσωπικά σας δεδομένα και τα στοιχεία της κάρτας σας. Η Visa παρέχει μια ακόμη πρόσθετη προστασία μέσω του συστήματος πιστοποίησής της, με την προσθήκη ενός ακόμη κωδικού. Φυσικά και οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες διαθέτουν ένα ασφαλές περιβάλλον κρυπτογράφησης των πληροφοριών που δίνετε.

Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε επίσης τη δυνατότητα, ως πρόσθετο μέτρο ασφάλειας, να επιβεβαιώνετε πόσα χρήματα θέλετε να μετακινούνται από την κάρτα σας. Αυτό πέραν των άλλων σας προσφέρει και έλεγχο όσον αφορά τα χρήματα που στοιχηματίζετε. Φυσικά δεν μπορείτε ούτως ή άλλως να καταθέσετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα έχει ο τραπεζικός σας λογαριασμός με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η κάρτα σας ή το ποσό που έχετε καταθέσει στην προπληρωμένη σας κάρτα.

Σε αντίθεση με τις πιστωτικές κάρτες δεν υπάρχουν όρια ως το ποσό που μπορείτε να μεταφέρετε κάθε φορά. Όταν πραγματοποιείται αναλήψεις στην χρεωστική σας κάρτα (μόνο σε VISA), τα χρήματα εμφανίζονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στο υπόλοιπο της προπληρωμένης σας κάρτας μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Τέλος να αναφέρουμε ότι ένα από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης χρεωστικών καρτών στο διαδικτυακό στοίχημα είναι ότι οι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν έξτρα χρεώσεις, τουλάχιστον στη μεγάλη πλειοψηφία τους.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.