Στοιχηματική εταιρία της χρονιάς για το 2015 η Bet365

globalgamingawardsΠολύ σημαντική είναι η διάκριση που κατέκτησε πριν από λίγο καιρό η Bet365, καθώς η διεθνής στοιχηματική εταιρία του διαδικτύου βραβεύτηκε με το κορυφαίο βραβείο των ετήσιων Global Gaming Awards 2015, που έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών, ως η κορυφαία στοιχηματική εταιρία για το 2015.

Η Bet365 κατάφερε να επικρατήσει μεγάλων τιτάνων του χώρου, όπως η Paddy Power, η William Hill και άλλων, οι οποίες ήταν συνυποψήφιες για την κορυφαία διάκριση της εκδήλωσης, χωρίς ωστόσο τελικά να την κατακτήσουν. Γενικά ο ανταγωνισμός τη φετινή χρονιά ήταν πολύ μεγάλος, πράγμα που δίνει ακόμη μεγαλύτερο κύρος και σημασία στη διάκριση της Bet365.

 

Τι μέτρησε στην τελική απόφαση των κριτών

Τα ετήσια βραβεία απονεμήθηκαν στην πρωτεύουσα του παγκόσμιου τζόγου, στο Λας Βέγκας των Η.Π.Α., με συμμετοχές των 50 κορυφαίων εταιριών του χώρου. Οι κριτές της διοργάνωσης φαίνεται πως εντυπωσιάστηκαν κυρίως από την πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος της Bet365 και του βάθους που αυτή προσφέρει στους παίκτες, μια πλατφόρμα η οποία αποτελεί ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά της Bet365. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια του ζωντανού στοιχήματος συγκαταλέγεται και η διαδικασία του Cash Out, καθώς η Bet365 υπήρξε μια από τις πρώτες εταιρίες, αν όχι η πρώτη, οι οποίες εφάρμοσαν με επιτυχία τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Η Bet365 αυτοαποκαλείται η κορυφαία εταιρία διαδικτυακού στοιχήματος και η αλήθεια δεν απέχει πολύ από αυτή της τη δήλωση. Η στοιχηματική εταιρία έχει εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας και στη χώρα μας μετά τη ρύθμιση του χώρου των τυχερών παιχνιδιών και κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και σε άλλες αγορές σε όλο τον πλανήτη. Η ιστοσελίδα της είναι μεταφρασμένη σε 17 διαφορετικές γλώσσες και η εταιρία δέχεται στοιχήματα σε όλα τα δημοφιλή και μη αθλήματα, καθώς επίσης και σε eSports και μη αθλητικές διοργανώσεις και γεγονότα.

2

Άνοδος τζίρου και κερδών

Τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης, τα οποία δημοσιεύτηκαν τον Μάιο του 2015, δείχνουν ξεκάθαρα γιατί η Bet365 θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου παγκοσμίως. Οι πωλήσεις της επιχείρησης ανέβηκαν κατά 15% το πρώτο εξάμηνο του 2015, σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο πέρυσι, φτάνοντας συνολικά τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις, ενώ αντίστοιχα τα κέρδη της Bet365 αυξήθηκαν κατά 32%, φτάνοντας στο σύνολό τους τα 680 εκατομμύρια ευρώ.

Τα βραβεία Global Gaming Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό Gambling Insider. Η όλη εκδήλωση που έλαβε χώρα το φθινόπωρο, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων Titian του Εκθεσιακού Κέντρου Venetian Palazzo στο Λας Βέγκας των Η.Π.Α. Ανάμεσα στους κριτές ήταν και ένας Έλληνας, ο Αντώνιος Κεραστάρης, Γενικός Διευθυντής της Intralot.

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.