Στοίχημα σε Ημίχρονο – Τελικό

footballΜια από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές του ποδοσφαίρου, μετά βέβαια τον νικητή του αγώνα και το over/under είναι το ποντάρισμα σε Ημίχρονο – Τελικό. Τη συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά ενδέχεται να τη βρείτε βέβαια και σε κάποια άλλα αθλήματα πέρα του ποδοσφαίρου όπου τα πράγματα λειτουργούν κάπως αντίστοιχα, ωστόσο για την ανάλυσή μας θα βασίσουμε τα παραδείγματα μας στο στοίχημα στο ποδόσφαιρο.

Ουσιαστικά λοιπόν στο συγκεκριμένο στοίχημα ποντάρουμε στην έκβαση του αγώνα δύο αντίπαλων ομάδων, τόσο με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όσο και με την ολοκλήρωση του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι πχ. Ημίχρονο Χ – Τελικό 1, δηλαδή ο αγώνας να είναι ισόπαλος στο ημίχρονο και στο τέλος του Β’ ημιχρόνου να κερδίσουν τελικά οι γηπεδούχοι. Προσοχή όμως, καθώς το συγκεκριμένο στοίχημα αφορά μόνο τα 90 λεπτά και τις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων. Σε περίπτωση δηλαδή αγώνων με παρατάσεις ή πέναλτι (πχ. Αγώνες κυπέλλου, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Κύπελλα κλπ.), υπολογίζεται ως Τελικό Αποτέλεσμα το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις

Το συγκεκριμένο στοίχημα μοιάζει αρκετά με το στοίχημα στον νικητή του αγώνα, αλλά είναι πιο σύνθετο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να είναι σε αυτή την περίπτωση πιο υψηλές. Αυτό συμβαίνει ουσιαστικά καθώς εκτός από τον τελικό νικητή της συγκεκριμένη αναμέτρησης στην οποία ποντάρουμε, καλούμαστε παράλληλα να προβλέψουμε την έκβαση του αγώνα και στο ημίχρονο. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι πολύ υψηλότερες είναι οι αποδόσεις στην περίπτωση που επιλέξουμε προβάδισμα των γηπεδούχων στο ημίχρονο και νίκη των φιλοξενούμενων στο τέλος, με αποδόσεις κοντά στο 30,00 – 40,00 ή και ακόμη παραπάνω, ανάλογα με τη δυναμικότητα των ομάδων. Είναι προφανές βέβαια ότι τέτοιου είδους ανατροπές είναι πολύ σπάνιες στην πραγματικότητα, όμως αν δείτε γενικότερα αποτελέσματα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις συμβαίνουν και αυτές. Όμως μια πιο συχνή περίπτωση, την οποία χρησιμοποιεί πολύς κόσμος στο στοίχημα, είναι το ποντάρισμα σε Ημίχρονο 1 – Τελικό 1, όταν ειδικά ποντάρουμε σε ένα φαβορί. Για παράδειγμα σε έναν αγώνα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Ουέστ Χαμ η απόδοση για νίκη των γηπεδούχων μπορεί να είναι πολύ χαμηλή, πχ 1,40 και να μην θέλουμε να ρισκάρουμε σε αυτά τα επίπεδα. Ωστόσο η νίκη της γηπεδούχου Μάντσεστερ τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα με ποντάρισμα σε Ημίχρονο 1 – Τελικό 1 μπορεί να φτάνει σε απόδοση και το 2,10, που αλλάζει τα πράγματα.

West-Brom-football-shoes-550x330

Η σημασία των στοιχημάτων Ημίχρονο – Τελικό (HT/FT)

Με αυτόν τον τρόπο ένα στοίχημα με χαμηλή απόδοση για το ρίσκο που παίρνουμε φαίνεται πολλές φορές πολύ πιο ενδιαφέρον με τη δεύτερη αυτή επιλογή, καθώς είναι πολύ πιθανό συνήθως το ισχυρό φαβορί να προηγηθεί από νωρίς στον αγώνα και να πάρει την νίκη στο τέλος.

Τα στοιχήματα σε Ημίχρονο – Τελικό μπορείτε να τα βρείτε στις διάφορες ξένες στοιχηματικές ιστοσελίδες και ως HT/FT. Συνολικά προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στα στοιχήματα όταν ποντάρουμε στα μεγάλα φαβορί και αν το επιθυμείτε κάνουν ακόμη πιο μεγάλες τις εκπλήξεις και τις αποδόσεις ώστε να συμβούν τελικά αυτές.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.