Στοίχημα σε διεθνείς διοργανώσεις εθνικών ομάδων

Το καλοκαίρι μπορεί να φέρνει το τέλος των εθνικών πρωταθλημάτων στα περισσότερα αθλήματα, κάνοντας μικρότερο τον «φόρτο εργασίας» όσων ασχολούνται με το στοίχημα, ωστόσο μας προσφέρει ορισμένες άλλες, μοναδικές συγκινήσεις, καθώς τότε έχουμε την έναρξη μεγάλων ευρωπαϊκών και παγκοσμίων πρωταθλημάτων σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Φυσικά υπάρχει και η περίοδος των προκριματικών αγώνων, συνεπώς πέρα από τις τελικές φάσεις στις οποίες η αγωνιστική δράση είναι πιο έντονη, έχουμε περιοδικά αρκετούς αγώνες εθνικών ομάδων. Τι σημαίνει όμως αυτό για όσους ασχολούνται με το στοίχημα;

 

Επιλέγοντας αγώνας και μέγεθος πονταρίσματος

Από την εμπειρία μας τα τελευταία χρόνια έχουμε διαπιστώσει ότι πολύ συχνά δημιουργούνται εξαιρετικές περιπτώσεις στοιχημάτων σε αυτές τις διοργανώσεις, με υψηλές αποδόσεις και πολλά καλά value bets. Ωστόσο, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες που πρέπει να επισημάνουμε και να έχετε κατά νου πάντα σε τέτοιου είδους αγώνες.

Ο κίνδυνος βρίσκεται κατά κύριο λόγο στους προκριματικούς αγώνες και ακόμη περισσότερο δε στους φιλικούς αγώνες. Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι τα πράγματα είναι βέβαια αναμενόμενα, όπως ισχύει αντίστοιχα και με επίπεδο συλλόγων, καθώς η νίκη δεν αποτελεί κίνητρο και τα συγκεκριμένα ματς γίνονται περισσότερο προκειμένου να πειραματίζονται οι προπονητές με νέους παίκτες και διαφορετικά συστήματα. Γενικότερα πάντως θα πρέπει να θεωρούμε λιγότερο αξιόπιστη αγωνιστικά μια ομάδα η οποία δίνει ελάχιστα ματς κάθε χρόνο και η οποία συνήθως δεν έχει σταθερή δομή παικτών και ενδεκάδας, καθώς διαφορετικοί παίκτες από διαφορετικές ομάδες καλούνται ανά περιόδους και παίζουν σε αυτή. Υπάρχει συνεπώς ένα πρόβλημα που δημιουργούν τα λίγα αυτά παιχνίδια, η ανομοιογένεια και το ελλιπές «δέσιμο» της ομάδας. Επιπλέον, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από αγώνα σε αγώνα μεσολαβούν συνήθως τεράστια χρονικά διαστήματα πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει κανένα νόημα να δίνουμε βάση σε σερί καλών ή κακών αποτελεσμάτων και στο «φορμάρισμα» ή «ντεφορμάρισμα» μιας ομάδας. Μπορεί μα λίγα λόγια μια εθνική ομάδα να κάνει 3 σερί νίκες κάποια στιγμή αλλά το επόμενο ματς της να είναι σε 6 μήνες… Τι να πούμε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση;

 

Η πρότασή μας

Για να μην λέμε πολλά λόγια και θεωρίες και τελικά χάνουμε την ουσία, η πρότασή μας είναι να ασχολείται κανείς λίγο διαφορετικά με το στοίχημα στην περίπτωση των εθνικών ομάδων. Όπως αναφέραμε υπάρχουν σίγουρα εξαιρετικές ευκαιρίες αποδόσεων. Είναι καλό πάντως γενικότερα να ποντάρετε μικρότερα ποσά και επιπλέον να μην χρησιμοποιείτε μοτίβα που απευθύνονται σε πρωταθλήματα με σταθερούς αγώνες και αγωνιστική δράση κάθε εβδομάδα. Όπως πάντα το πράγμα θέλει μελέτη. Προσπαθήστε να είστε πληροφορημένοι τουλάχιστον για το αν παίζουν τα μεγάλα ονόματα των ομάδων, καθώς επίσης και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ίδιοι και τα πρωταθλήματά τους.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.