Στοίχημα μέσω κινητού τηλεφώνου

FAQsΣε οποιοδήποτε μέρος, οπουδήποτε, οποτεδήποτε! Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα του αθλητισμού και τα τυχερά παιχνίδια που σήμερα επιτρέπουν στους παίκτες του αθλητισμού να βάλουν στοιχήματα χωρίς να έχει σημασία πόσο μακριά είναι από τον υπολογιστή στο σπίτι, το laptop τους, ή ένα κατάστημα στοιχημάτων. Αυτή η έννοια είναι το κινητό στοίχημα και αυξάνεται ραγδαία κάθε χρόνο. Πάρτε για παράδειγμα το Ladbrokes.com, η ιστοσελίδα του προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης του Ladbrokes μέσω internet στο κινητό σας τηλέφωνο, κατεβάστε μια πλήρη υπηρεσία στοιχημάτων στο smart phone σας και ακόμη υπογράψτε για SMS Alerts. Και o Stoiximan είναι ένα από τα πολλά online πρακτορεία που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Το Bet365.com είναι άλλο ένα site που προσφέρει το κινητό στοίχημα, και ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι το προσφέρουν και σε ζωντανούς αγώνες. Στην πραγματικότητα, το Bet365.com δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι τα περισσότερα στοιχήματα που γίνονται από κινητό είναι πάνω από 25% ζωντανά στοιχήματα (live betting). Το Bet365 είναι επίσης δυναμικό στην προώθηση της κινητής τηλεφωνίας, καθώς η ιστοσελίδα τους σήμερα κατέχει το 50% της επιστροφής μετρητών.

Από την διαφημιστική τους σελίδα:

«Το Bet365 έχει ένα πολύ καλό τρόπο για να ποντάρετε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο και ως κίνητρο για να το δοκιμάσετε έχουμε μερικές φανταστικές προσφορές για σας. Για να ξεκινήσετε προσφέρουμε 50% επιστροφή μετρητών από το ποντάρισμα των πρώτων πέντε στοιχημάτων που τοποθετείτε (μονά ή πολλαπλάσια) μέσω κινητού στη bet365, με ανώτατο όριο των £25 (ή ισόποσο σε άλλο νόμισμα). »

Για να μάθετε περισσότερα για αυτή την προσφορά επισκεφθείτε την Bet365 ιστοσελίδα και περιηγηθείτε στην επιλογή για το στοίχημα από το κινητό σας τηλέφωνο. Αν τυχαίνει να διαβάζετε την ιστοσελίδα μας κάντε κλικ σε μία από τις Bet365 συνδέσμους μας και θα μεταφερθείτε απευθείας στην εφαρμογή για τα στοιχήματα μέσω κινητού. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε είτε την java εφαρμογή τους η οποία σας δίνει πρόσβαση στο λογισμικό των στοιχημάτων στο τηλέφωνό σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε κατά παραγγελία ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά ένα WAP ενεργοποιημένο τηλέφωνο και να στοιχηματίσετε απευθείας στην έκδοση της ιστοσελίδα για κινητό.

Επιστρέφοντας στο θέμα των μπόνους, η εταιρεία που αναφέραμε στην αρχή αυτού του άρθρου (Ladbrokes.com), προσφέρει επίσης δωρεάν κίνητρο. Όλα τα νέα μέλη καλωσορίζονται με ένα δωρεάν στοίχημα αθλημάτων των €10. Δεν έχει σημασία σε ποια σελίδα ποντάρετε (Bet365 ή της Ladbrokes) να είστε σίγουροι ότι είστε στα χέρια μιας ασφαλούς εταιρείας. Στην περίπτωση της Ladbrokes, είναι ένα τεράστιο πρακτορείο με έδρα το Harrow στην Αγγλία που έχει πάνω από 2.200 ζωντανά καταστήματα στοιχημάτων κατανεμημένα μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου, την Ιρλανδία, την Ιταλία και το Βέλγιο. Η εταιρεία τους έχει μια ιστορία που χρονολογείται από το 1886 στις ιπποδρομίες και το 1961 σε αθλητικά στοιχήματα. Ο διαδικτυακός χώρος τους άνοιξε για πρώτη φορά το 2000 και λειτουργεί εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια χωρίς να υπάρχουν παράπονα αποπληρωμών. Είναι δύσκολο να κάνετε λάθος για μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και το αποδεδειγμένο ιστορικό της Ladbrokes.com, αυτή θα σας δώσει ακόμα ένα δωρεάν στοίχημα των €10.

Το Bet365 είναι εξίσου ασφαλές και είναι ήδη σε λειτουργία από το 1974 και έχει στην κατοχή του εκατοντάδες πρακτορεία μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν θα εγγραφείτε στο Bet365 θα σας καλωσορίσει με ένα 100% μέχρι και $200 μπόνους κατάθεσης. Για πλήρεις λεπτομέρειες επισκεφθείτε το www.bet365.com.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.