Στοίχημα με Asian Handicap ή Σταθερές Αποδόσεις (1Χ2);

FAQsΠοια είναι η διαφορά μεταξύ του Asian handicap 0:1/2 και μια κοινή απόδοση (1 ή 2); Ίσως καμία αφού και τα δύο είναι ακριβώς το ίδιο στοίχημα (κερδίζεις αν η ομάδα που υποστήριξες έχει κερδίσει) αλλά μπορούμε να βρούμε και μερικές διαφορετικές αποδόσεις για αυτά τα όμοια στοιχήματα με το ίδιο πρακτορείο.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Πώς γίνεται αυτό;

Το στοίχημα του Asian handicap και των σταθερών αποδόσεων είναι δυο διαφορετικές αγορές. Το περιθώριο των πρακτορείων για το Asian handicap είναι μικρότερο (γύρω στο 104%) και υψηλότερο για το στοίχημα με σταθερές αποδόσεις (γύρω στο 112%). Αυτό σημαίνει ότι θα λάβεις καλύτερες αποδόσεις στις αγορές του Asian handicap απ’ότι σε αυτές των σταθερών αποδόσεων. Για παράδειγμα:

Juventus – Arsenal

1X2: @1,80 @3,60 @4,0

AH -1/2: @1,90 @2,00

Όπως μπορούμε να δούμε από το παράδειγμα, αν στοιχηματίσεις σε νίκη της Γιουβέντους (1) με σταθερές αποδόσεις είναι @1,80 και αν στοιχηματίσεις στην νίκη της Γιουβέντους στην έδρα της με Asian handicap (-1/2) είναι @1,90. Θα είναι ανόητο να στοιχηματίσεις στην Γιουβέντους με σταθερές αποδόσεις αφού προφανώς παίρνουμε μικρότερες αποδόσεις.

Γιατί δεν μπορούμε να βρούμε αυτήν την διαφορά των αποδόσεων σε ίδια πρακτορεία; Ο κύριο στόχος των πρακτορείων είναι να εξισορροπήσουν τα “βιβλία” τους και να εξαπλώσουν το παθητικό τους σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα.

Εάν ένα σημαντικό ποσό χρημάτων τοποθετητθεί σε ένα αποτέλεσμα, οι αποδόσεις θα μειωθούν και οι παίκτες θα αλλάξουν τα στοιχήματα τους σύμφωνα με την αλλαγή των αποδόσεων. Οι σταθερές αποδόσεις τείνουν να έχουν μεγαλύτερες αλλαγές αποδόσεων απ’ότι το Asian handicap.

Επειδή και οι δυο αγορές στοιχημάτων έχουν διαφορετική δυναμική και προφίλ σε κάθε παίκτη που στοιχηματίζει, οι διαφορές των πιθανοτήτων στο ίδιο πρακτορείο για το ίδιο στοίχημα έχουν γίνει συνήθεια.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου: πάντα έλεγξε και τις δυο αγορές στοιχήματος και βρες την καλύτερη τιμή καθώς οι διαφορές μπορεί να είναι τεράστιες. Η τράπεζα σου για το στοίχημα θα σε ευγνωμονεί.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.