Στοίχημα υπέρ της απόλυσης προπονητών

Στα διάφορα αθλήματα, πέρα από όλα τα στατιστικά των αγώνων, τα προφίλ των παικτών και τα τόσα νούμερα, υπάρχει και το κουτσομπολιό. Για ορισμένους παίκτες του στοιχήματος, αυτά τα σχόλια και τα κουτσομπολιά αποτελούν πραγματικό θησαυρό, παρότι για άλλους είναι περιττά και παραπλανητικά. Ιδιαίτερα σε κάποια κουτσομπολιά που αφορούν την απομάκρυνση προπονητών από ομάδες, καλό θα είναι να δίνουμε βάση, γιατί μπορούν πραγματικά να μας προσφέρουν πολύ καλά κέρδη.

 

Στοίχημα δεν είναι μόνο οι αγώνες και οι παίκτες

Πολύς κόσμος ο οποίος ασχολείται με το στοίχημα, ακόμη και σε καθημερινή βάση, δεν έχει κατανοήσει ότι το αθλητικό στοίχημα δεν έχει να κάνει μόνο με τις αποδόσεις των παικτών και των ομάδων στα διάφορα αθλήματα. Προσφέρεται πάντα η δυνατότητα και άλλων στοιχηματικών επιλογών όπως στην περίπτωσή τη οποία εξετάζουμε αυτή τη στιγμή είναι η απόλυση ενός προπονητή. Και γι’ αυτή την επιλογή υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος σε συγκεκριμένους προπονητές ομάδων και για το αν θα παραμείνουν στον πάγκο ή όχι και μέχρι πότε. Το συγκεκριμένο στοίχημα δεν έχει ιδιαίτερες τεχνικές και στρατηγικές, αλλά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ενημέρωση που έχουμε για μια ομάδα και στη γνώση μας για το πως αυτή λειτουργεί συνήθως.

 

Ο χρόνος προσφέρει επιλογές

Ο παράγοντας χρόνος, δίνει πολλές επιλογές στις στοιχηματικές εταιρίες και στους παίκτες. Για τον λόγο αυτόν μπορείτε να ποντάρετε για παράδειγμα ότι ο προπονητής μιας ομάδας θα απολυθεί μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εβδομάδων ή λίγων μηνών, ενδεχομένως μετά από συγκεκριμένα ματς ή ως αποτέλεσμα αλλαγής ιδιοκτησίας μιας ομάδας. Τέτοιου είδους στοιχήματα μπορούν βέβαια να διαρκέσουν και μια ολόκληρη σεζόν, αλλά συνήθως όχι περισσότερο.

 

Ποντάρισμα στην αγαπημένη μας ομάδα

Παρότι σε πολλές περιπτώσεις ο κανόνας είναι να αποφεύγουμε να στοιχηματίζουμε σε αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας, γιατί πολλές φορές το συναίσθημα «θολώνει» την αντικειμενική μας θεώρηση για ορισμένα δεδομένα και γεγονότα, στην περίπτωση του στοιχήματος στην απόλυση προπονητή μάλλον ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί τελικά να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρο το να γνωρίζουμε πως λειτουργεί ένας συγκεκριμένο σύλλογος σε τέτοιου είδους ζητήματα. Από τη στιγμή που διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία με μια ομάδα και γνωρίζουμε τα «χούγια» και πως λειτουργούν παίκτες και διοικήσεις, είναι πολύ πιο εύκολο να προβλέψουμε την αλλαγή προπονητή, ακόμη και όταν αυτό δεν είναι τόσο αισθητό στους περισσότερους.

Το συγκεκριμένο είδος στοιχήματος είναι πολύ διαφορετικό από τα στοιχήματα που αφορούν τα ίδια τα παιχνίδια, ωστόσο τέτοιου είδους πονταρίσματα σε γεγονότα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στο στοιχηματικό κοινό τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να τα βλέπουμε να προσφέρονται σε όλο και σε περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες και σε πολύ καλές αποδόσεις συνήθως, γεγονός που μας προσφέρει ουσιαστικά ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη στο στοίχημα.

Πραγματικά με όλες αυτές τις αλλαγές προπονητών που συμβαίνουν σε όλα τα αθλήματα καθημερινά, μπορείτε να βρείτε πολύ καλές επιλογές και να βγάλετε χρήματα μακροπρόθεσμα με μικρότερο ρίσκο. Προσπαθήστε λοιπόν να ξεφύγετε λίγο από τα «συμβατικά» στοιχήματα, τα οποία πραγματοποιείτε καθημερινά και αναζητήστε και τις υπόλοιπες επιλογές, όπως είναι η απόλυση προπονητή.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.