Στοίχημα για το Κύπελλο UEFA – Europa League

FAQsΤο Κύπελλο UEFA θεωρούταν ανέκαθεν ένας δευτερεύον τύπος πρωταθλήματος όταν το βάζεις σε σύγκριση με το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα πραγματικά μεγάλο τουρνουά για να στοιχηματίσετε. Στις αρχές των πρώτων γύρων θα βρείτε πολλούς μονόπλευρους αγώνες και πολύ λίγους που μπορούν να σας μπερδέψουν. Υπάρχουν πολλά banker στοιχήματα (στοιχήματα όπου ένα αποτέλεσμα είναι βέβαιο) στις αρχές του τουρνουά, αλλά καθώς προοδεύουν τα πράγματα τότε γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Προς την προημιτελική φάση του Κυπέλλου UEFA θα βρείτε συνήθως μία ή δύο μεγάλες ομάδες που δεν τους έχει μείνει να δώσουν τίποτα σε εθνικό επίπεδο, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στο Κύπελλο UEFA ή το Europa League όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα. Την προηγούμενη περίοδο η Λίβερπουλ ήταν μία ομάδα που έπεσε σε αυτή την κατηγορία. Μετά από μια κακή σεζόν που τους βρήκε έξω από το Champions League και χωρίς άλλες εγχώριες διοργανώσεις η μόνη τους ελπίδα ήταν να παίζουν στο Europa League. Αυτή ήταν μια ομάδα που θα έπρεπε να υποστηρίξετε και σωστά γιατί έκαναν όλη τη διαδρομή προς στα ημιτελικά στο Europa League με μια σύντομη αποτυχία. Ίσως μια από τις καλύτερες στρατηγικές για το στοίχημα στο κύπελλο UEFA είναι να βρείτε αυτές τις ομάδες όσο το δυνατόν νωρίτερα και στη συνέχεια να τις υποστηρίξετε ότι θα κερδίσουν το κύπελλο. Αν δεν λειτουργήσει αυτό, υπάρχουν πάντα δυνατότητες για να χρησιμοποιήσετε τις ανταλλαγές στοιχημάτων όπως στην Betfair όπου μπορείτε να πουλήσετε την ομάδα για ένα εγγυημένο κέρδος όταν αργότερα μειωθούν οι αποδόσεις. Όσο νωρίτερα αρχίσετε στο Κύπελλο UEFA μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτές τις ομάδες και όσο πιο νωρίς τους στηρίξετε για την νίκη του κυπέλλου τόσο καλύτερες θα είναι οι αποδόσεις.

Υπάρχουν πάντα μία ή δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξωφρενικά καλή φόρμα στο Europa League καθώς επίσης συχνά θα διαπιστώσετε ότι, όταν πρόκειται για στοιχήματα στο Κύπελλο UEFA η απόδοση είναι ελαφρώς μεγαλύτερη απ’όσο πρέπει. Η Φούλαμ ήταν ένα τέλειο παράδειγμα για το 2010 όταν έπαιξε πριν από τους ημιτελικούς και δημιούργησε μια εξαιρετική αξία σε αποδόσεις του 6,2 που ήταν διαθέσιμα στο Betfair.com.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επιλέξετε σε ποια πλευρά θα στοιχηματίσετε. Όσο εσείς ξοδεύετε χρόνο αγοράζοντας τις καλύτερες αποδόσεις, το πλεονέκτημα της έδρας είναι αρκετά χαμηλό και το στοίχημα για το Europa League μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό αν αποφασίσετε να στηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα. Η αρχική σελίδα μας: Euro Cup Στοίχημα έχει πάρα πολλές συμβουλές για το πιο online πρακτορειο να χρησιμοποιήσετε και πώς να αγοράσετε αποδόσεις.

Αν είστε νέος στο online στοίχημα σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με δωρεάν στοιχήματα. Για παράδειγμα, η Betfair προσφέρει το ποσό των £25 ως δωρεάν στοίχημα διαθέσιμα μέσω αυτού του συνδέσμου, και η Ladbrokes προσφέρει το ποσό των £25 ως δωρεάν στοίχημα που διατίθετε μέσω του banner του στην κορυφή της σελίδας. Πρόκειται για ειδικές συνδέσεις με προσφορές που δεν μπορούν να βρεθούν στην κύρια ιστοσελίδα τους. Μόλις επωφεληθείτε από αυτά τα δωρεάν στοιχήματα τότε θα θέλετε να εξετάσετε άλλες εταιρίες στοιχημάτων, όπως η Sportingbet, η Novibet και η Goalbet.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.