Συνεργασία ΟΠΑΠ με Betradar για το ζωντανό στοίχημα

opapΣτη συνεργασία με την εταιρία Betradar, η οποία αποτελεί πάροχο τεχνικής υποστήριξης για δεκάδες στοιχηματικές εταιρίες σε όλο τον πλανήτη προχώρησε το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του ΟΠΑΠ. Σκοπός της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι ο εκσυγχρονισμός της πλατφόρμας του ζωντανού στοιχήματος του οργανισμού, που πραγματικά χρειάζεται πολλές αλλαγές και βελτιώσεις.

Το λογισμικό της Betradar που θα χρησιμοποιηθεί από τον ΟΠΑΠ είναι γνωστό με την ονομασία Live Betting Solutions και αναμένεται στο προσεχές μέλλον να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα διαδικτυακού στοιχήματος του ΟΠΑΠ, αλλά και σε όλα τα επίγεια πρακτορεία που λειτουργούν σε κάθε μέρος της χώρας. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έχει μάλιστα χαρακτηριστεί ως «άλμα προς τα μπρος» από τα ανώτερα στελέχη του ΟΠΑΠ.

Γενικότερα τα πλάνα του ΟΠΑΠ είναι μεγαλεπίβολα, καθώς ο ελληνικός στοιχηματικός οργανισμός επιθυμεί να εξαπλώσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων με σκοπό έως το 2020 να έχει εδραιώσει τη θέση του στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή ως κυρίαρχη, διεθνής δύναμη στον χώρο του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών. Το σχέδιο αυτό ανακοινώθηκε μάλιστα επίσημα από τον ΟΠΑΠ τον προηγούμενο μήνα, τον Σεπτέμβριο.

Από την πλευρά της η Betradar είναι μια διεθνώς καταξιωμένη εταιρία στον χώρο της παροχής στοιχηματικού λογισμικού. Συγκεκριμένα, το Live Betting Solutions προσφέρεται σε εκατοντάδες στοιχηματικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο, απασχολώντας μάλιστα 1500 εργαζόμενους σε 30 περίπου χώρες σε όλο τον πλανήτη. Διαθέτει ως συνεργάτες μεγάλα «ονόματα» στον χώρο του στοιχήματος, όπως για παράδειγμα η εταιρία Sportingbet, η οποία χρησιμοποιεί την πλατφόρμα εικονικών σπορ της Betradar.

Σε δηλώσεις του που αφορούν τη συμφωνία με τη Betradar, ο εμπορικός διευθυντής του ΟΠΑΠ, κος Θάνος Ρήγας δήλωσε εκ μέρους του Οργανισμού ότι η συνεργασία είναι κομβικής σημασίας, από την πλευρά που καλύπτει δύο από τους στρατηγικούς στόχους του ΟΠΑΠ, που αφορούν αφενός την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στην ελληνική αγορά, αλλά και αφετέρου τον εκσυγχρονισμό του δικτύου του ελληνικού στοιχηματικού Οργανισμού.  Από τη δική του πλευρά ο κος Αλέξανδρος Γερόντικας, εκπρόσωπος της Betradar στην Ελλάδα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η εταιρία του είναι πολύ ικανοποιημένη από την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, καθώς όπως τόνισε, τις παρέχεται η δυνατότητα να συνεργαστεί με μια εταιρία η οποία διαθέτει τεράστια δυναμική. Ο κος Γερόντικας ανέφερε τέλος ότι μετά τις αρχικές συζητήσεις, ο ίδιος και η εταιρία που εκπροσωπεί έχουν πειστεί ότι και οι δύο πλευρές θα επωφεληθούν και πως ο ΟΠΑΠ θα αποτελέσει μια ισχυρή βάση προκειμένου η Betradar στη συνέχεια να καταφέρει να επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες αγορές.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 25, 2016 by : posted in News Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , , , ,

Comments are closed.