Συνεργασία FIBA και Sportradar κατά των στημένων αγώνων

FIFAΜια νέα ισχυρή συνεργασία ανάμεσα σε FIBA και σε Sportradar ανακοινώθηκε από τις δύο πλευρές με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου των στημένων παιχνιδιών στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η εταιρία Sportradar είναι μια εταιρία ανάλυσης δεδομένων και στατιστικών στα σπορ που παράλληλα παρέχει σε αυτά ψηφιακό περιεχόμενο. Η Sportradar συνεργάζεται ήδη με μεγάλες παγκόσμιες ομοσπονδίες σε άλλα αθλήματα, όπως στο τένις και στις μοτοσυκλέτες και διαθέτει ένα υψηλής τεχνολογίας σύστημα το οποίο ονομάζει Fraud Detection System, σκοπός του οποίου είναι να εντοπίζει και να αναλύει παιχνίδια τα οποία εμφανίζονται ως ύποπτα, τα οποία δηλαδή διαθέτους περίεργα στοιχηματικά δεδομένα, όπως για παράδειγμα υψηλά ποσά πονταρίσματος ή ασυνήθιστα μεγάλο τζίρο σε μη δημοφιλείς αγορές κλπ.

Η νέα συνεργασία αυτή των δύο πλευρών προβλέπει τη χρήση του συστήματος τόσο στα εθνικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις σταδιακά όπως το Champions League, το Europa League, το Euro και το Μουντιάλ. Τα ύποπτα ευρήματα που θα εντοπίζει το σύστημα θα προωθούνται στην FIFA και στις αντίστοιχες εθνικές και περιφερειακές ομοσπονδίες προς έλεγχο.

Παράλληλα, η συμφωνία FIFA και Sportradar προβλέπει η δεύτερη να παρέχει έξτρα υπηρεσίες για την αποτροπή χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων, οι οποίες περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά εργαλεία και προγράμματα που θα χρησιμοποιούνται από απόσταση. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δημιουργείται αυτή τη στιγμή συγκεκριμένη εφαρμογή για φορητές συσκευές που θα απευθύνεται κυρίως σε παίκτες και σε προπονητές.

Αναφερόμενος στη νέα αυτή συνεργασία, ο κος Gianni Infantino, πρόεδρος της FIFA, τόνισε ότι η ακεραιότητα του ποδοσφαίρου είναι συνυφασμένη με το όνομα της FIFA και πρόσθεσε ότι τα χειραγωγημένα παιχνίδια προβληματίζουν όλον τον κόσμο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έτσι, είπε, η συνεργασία με την Sportradar είναι επιβεβλημένη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, με σκοπό τελικά να κρατηθεί καθαρό το ποδόσφαιρο και να συνεχίζουν να το απολαμβάνουν παίκτες και φίλαθλοι.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Sportradar κος Carsten Koerl από την δική του πλευρά τόνισε ότι η συνεργασία με μια μεγάλη ομοσπονδία όπως η FIFA και με τις υπόλοιπες περιφερειακές ομοσπονδίες, αποτελεί τιμή για την εταιρία του, η οποία πρόσθεσε πως έχει τα τελευταία χρόνια ασχοληθεί πολύ σκληρά ώστε να εντοπίζει στημένους αγώνες σε όλα τα σπορ. Ο κος Koerl ανέφερε επίσης ότι παρουσιάζεται πλέον η μεγάλη ευκαιρία να συντονιστεί η τεχνογνωσία και η εμπειρία της Sportradar με εκείνη της FIFA προκειμένου να προσφερθεί πλέον μιας υψηλής ποιότητας εποπτεία στον χώρο του ποδοσφαίρου με στόχο την ακεραιότητά του.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Φεβρουάριος 15, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.