Συνδυαστικά στοιχήματα (combo) από την Betshop

BetshopΈχουμε στην ιστοσελίδα μας, μέσω της κατηγορίας Θεωρίας / Στρατηγικής καλύψει όλες τις βασικές επιλογές πονταρισμάτων του αθλητικού στοιχήματος. Πολλές φορές οι βασικές αυτές επιλογές δεν μας καλύπτουν ή αναζητούμε κάτι λίγο πιο σύνθετο και πολύπλοκο είτε γιατί το «βλέπουμε» ως πολύ πιθανό στοιχηματικά, είτε γιατί θέλουμε να αυξήσουμε την απόδοση του δελτίου μας. Η Betshop μας λύνει το πρόβλημα μέσω της επιλογής των COMBO στοιχημάτων που προσφέρει σε όλους σχεδόν τους αθλητικούς αγώνες.

Για παράδειγμα θέλουμε να ποντάρουμε σε ένα παιχνίδι Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Η επιλογή μας είναι το διπλό αλλά η απόδοση του 1,40 δεν μας καλύπτει ως εκτός έδρας αποτέλεσμα. Παράλληλα βλέπουμε ωστόσο πολύ πιθανό και το Over 2,5 γκολ στον αγώνα, με την απόδοση της στοιχηματικής εταιρίας να είναι 1,70. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Betshop μας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε ένα σημείο και τα δύο ενδεχόμενα που μας ενδιαφέρουν δηλαδή 2 και over 2,5 γκολ σε μεγαλύτερη απόδοση (πχ. 2,30).

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα COMBO στοιχήματα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αποτελούν απλά τον συνδυασμό δύο στοιχηματικών αγορών σε ένα σημείο και οι επιλογές είναι πχ: αποτέλεσμα αγώνα & πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, αποτέλεσμα και συνολικά γκολ Over / Under, αποτέλεσμα αγώνα και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, συνολικά γκολ και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, διπλή ευκαιρία και να σκοράρουν οι δύο ομάδες ή όχι κλπ. Παράλληλα ανάμεσα στις επιλογές COMBO στοιχημάτων της Betshop είναι και οι αγορές του ημιχρόνου που συνδυάζονται αντίστοιχα όπως στις παραπάνω περιπτώσεις που αναφέραμε.

Επειδή είναι πραγματικά πάρα πολλές οι φορές που σκεφτόμαστε να συνδυάσουμε κάποια αποτελέσματα και τελικά αποφασίζουμε να μην το κάνουμε, ή αποθαρρυνόμαστε από τη πολύ χαμηλή απόδοση κάποιου σημείου που μας ενδιαφέρει να στοιχηματίσουμε, αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για τις περιπτώσεις αυτές.

Σίγουρα το ρίσκο της επιλογής μας μεγαλώνει επιλέγοντας δύο ή τρία γεγονότα συνδυαστικά, ωστόσο όπως έχουμε γράψει πολλές φορές σε προηγούμενα άρθρα, τα πάντα έχουν να κάνουν τελικά με την απόδοση που βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με την πιθανότητα πραγματοποίησης του κάθε γεγονότος. Έτσι ακριβώς βρίσκουμε τα value bets και αυτό που μας προσφέρουν αυτές οι COMBO επιλογές της Betshop είναι περισσότερε ευκαιρίες για καλύτερα value bets.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε να στοιχηματίσετε, πέρα από την σύγκριση των αποδόσεων, ρίξτε μια ματιά στην επιλογή των COMBO στοιχημάτων της Betshop και δείτε τι επιπλέον επιλογές σας προσφέρουν και αν αξίζει κάτι περισσότερο από την αρχική επιλογή σας.

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούνιος 14, 2017 by : posted in Προσφορές Bonus Χωρίς σχόλια

Comments are closed.