Συμβουλές στοιχήματος για το Champions League

Αναμφισβήτητα το Champions League αποτελεί τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο. Δεν υπάρχει πραγματικά τουρνουά στον πλανήτη με αυτό το υψηλό επίπεδο, που συγκινεί και ενθουσιάζει εκατομμύρια κόσμο στα γήπεδα και στους καναπέδες τους, ξανά και ξανά κάθε χρόνο. Φυσικά ασυγκίνητοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν και οι παίκτες του στοιχήματος. Σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο είναι αρκετά δύσκολο στοιχηματικά, από την άποψη ότι τα σκορ είναι συνήθως οριακά και οι εκπλήξεις πολύ συχνές. Ας δούμε ωστόσο ορισμένες πιο συγκεκριμένες επιλογές για το στοίχημα στο Champions League. Θα χωρίσουμε τις συμβουλές μας σε δύο κατηγορίες: στη φάση των ομίλων και στους νοκάουτ αγώνες.

Φάση ομίλων:

Ομάδες – Φροντίστε να ελέγξετε το ρόστερ των ομάδων στους αγώνες των οποίων σκοπεύετε να στοιχηματίσετε. Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει 25 ποδοσφαιριστές, αλλά παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης και μεταγράφονται σε μια άλλη ομάδα που μετέχει στο Champions League, δεν μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Απουσίες – Ενημερωθείτε για τα νέα κάθε ομάδας και κυρίως για τις απουσίες παικτών. Εάν ένας ποδοσφαιριστής δεχτεί 2 κίτρινες κάρτες στη φάση των ομίλων, χάνει τον επόμενο αγώνα. Εάν δεχτεί κόκκινη κάρτα, τότε χάνει 3 διαδοχικά ματς. Ωστόσο μετά το τέλος της φάσης των ομίλων όλες οι κίτρινες κάρτες παύουν να ισχύουν.

Όμιλος – Φροντίστε να ενημερωθείτε για τα νέα και τα στατιστικά κάθε ομάδας του ομίλου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν οι αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους, καθώς ενδέχεται ορισμένες ομάδες να χρειάζονται συγκεκριμένα αποελέσματα προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση. Σε τέτοιες περιπτώσεις για παράδειγμα αυξάνονται οι πιθανότητες μιας ισοπαλίας όταν μια ομάδα απλά χρειάζεται μια εντός έδρας ισοπαλία για να προκριθεί.

Εθνικές διοργανώσεις – Για τις περισσότερες ομάδες, το Champions League αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της σεζόν. Εάν βέβαια τα πράγματα δεν πάνε καλά για κάποια ομάδα στο τοπικό της πρωτάθλημα, υπάρχει περίπτωση οι προτεραιότητες να αλλάξουν. Μην παραγνωρίζετε λοιπόν τη σημασία των εθνικών πρωταθλημάτων.

champions-league

Νοκάουτ:

Τακτική – Στα νοκάουτ παιχνίδια η σημασία της τακτικής γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό πολλές φορές οδηγεί ομάδες σε μαζικές άμυνες στο ένα ή και στα δύο ματς όταν η αντίπαλη ομάδα είναι καλύτερη ποιοτικά. Ρίξτε μια ματιά στους πάγκους των ομάδων και δείτε ποιοι είναι οι προπονητές. Ο Rafal Benitez για παράδειγμα είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη για τις ικανότητές του όσον αφορά την τακτική και δεν είναι φυσικά ο μόνος.

Τιμωρίες – Δύο κίτρινες κάρτες αρκούν για να χάσει ένας ποδοσφαιριστής τον επόμενο αγώνα. Δείτε ποιοι παίκτες είναι τιμωρημένοι και ποιοι έχουν μια κίτρινη κάρτα.

Εκτός έδρας γκολ – Όταν το άθροισμα των γκολ των ομάδων στις δύο αναμετρήσεις είναι ίσα τότε υπερισχύουν τα εκτός έδρας γκολ. Συνεπώς τα εκτός έδρας γκολ είναι πολυτιμότερα και αυτό έχει φυσικά επίδραση στην τακτική του αγώνα.
Δημοφιλείς αγορές

Η πιο δημοφιλής στοιχηματική αγορά στους αγώνες του Champions League είναι η επιλογή του νικητή της διοργάνωσης. Ωστόσο προσπαθήστε να σπάσετε το τουρνουά σε μικρότερα κομμάτια όσον αφορά το στοίχημα. Αναζητήστε ομάδες που θεωρείτε ότι θα φτάσουν έως την οκτάδα και ποντάρετε ότι θα φτάσουν στα προημιτελικά. Πρόκειται για στοιχήματα με value, χωρίς να χρειάζεται να ποντάρετε στο νικητή της διοργάνωσης που είναι πιο δύσκολο.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.