Συμβουλές Στοιχημάτων για το Ισπανικό Πρωτάθλημα

FAQsΗ Ισπανική La Liga είναι η γενέτειρα μερικών από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο, όπως της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Το πρωτάθλημα μπορεί να υπερηφανεύεται επίσης για μερικούς από τους πιο επιδέξιους παίκτες στον πλανήτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το Λιονέλ Μέσι, και τον Andres Iniesta. Αυτό το καθιστά ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό πρωτάθλημα για τους παίκτες που θέλουν να στοιχηματίσουν. Η La Liga αποτελείται από 20 ομάδες και οι τελευταίες τρεις ομάδες υποβιβάζονται στο τέλος της κάθε σεζόν, με τρεις ομάδες από την Ισπανική Segunda Division να προβιβάζονται στην θέση τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μακράν η πιο επιτυχημένη ομάδα της Primera Division με 31 τίτλους πρωταθλήματος στο όνομά της. Η Μπαρτσελόνα, με 20 πρωταθλήματα, είναι η δεύτερη καλύτερη.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Αθλητικών Στοιχημάτων

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

Παρακάτω βρείτε τα καλύτερα bookmakers για στοιχηματίσετε σε αγώνες La Liga και λεπτομερείς πληροφορίες για τις πιθανότητες και επιλογές στοιχημάτων για το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Υπάρχουν πολλά είδη στοιχημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν στη La Liga. Αυτά μπορεί να γίνουν σε ξεχωριστούς παίκτες, ομάδες, και παιχνίδια. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε κάθε ομάδα για να κερδίσει το πρωτάθλημα, σε ποια θέση θα τερματίσουν, ή ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. Φυσικά, μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε στους νικητές των παιχνιδιών καθώς και στο σκορ. Υπάρχουν διάφοροι τύποι στοιχημάτων που μπορείτε να κάνετε στα παιχνίδια, όπως είναι οι νικητές, το σύνολο των γκολ, το νικηφόρο αποτέλεσμα, το ημίχρονο, το τελικό σκορ, το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ημίχρονο, και πάνω – κάτω, κλπ. μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε σε αγαπημένους σας παίκτες που θα σκοράρουν το πρώτο γκολ του παιχνιδιού, θα σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, θα σκοράρουν 3 γκολ (χατ τρικ), και να λάβουν μία κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, κλπ.

Οι τόποι στοιχημάτων που συνιστούμε μπορούν να δεχτούν στοιχήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πολλά μακροχρόνια στοιχήματα καθώς επίσης και επιλογές στοιχημάτων μέσα από το κινητό σας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στην La Liga είναι να ποντάρετε για την στιγμή που θα σημειωθεί γκολ. Αυτό είναι αρκετά απλό, γιατί το sports book θα προσφέρει αποδόσεις για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, οι αποδόσεις μπορεί να αναφέρονται ως 19/10 για ένα γκολ που θα μπει μεταξύ του 1ου και 15ου λεπτού του παιχνιδιού. Οι πιθανότητες για ένα γκολ μεταξύ του 16ου και 30ου λεπτού θα μπορούσαν να είναι 9 / 2 και ούτω καθεξής. Μπορείτε να στοιχηματίσετε για το παιχνίδι στο σύνολό του, ή για τα γκολ που θα σημειωθούν από μια συγκεκριμένη ομάδα.

Το ασιατικό στοίχημα είναι επίσης δημοφιλής στη La Liga. Για παράδειγμα, αν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εισηγμένη στο +1 γκολ με την Μπαρτσελόνα, που είναι εισηγμένη στο -1 γκολ, αυτό σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι με δύο ή περισσότερα γκολ για να κερδίσετε το στοίχημα. Επομένως, ένα στοίχημα για την Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώσει όσο δεν χάνει περισσότερο από ένα γκολ. Εάν η αγαπημένη ομάδα σας κερδίζει με μόνο ένα γκολ ή το αουτσάιντερ χάνει με μόλις ένα γκολ σε αυτό το σενάριο, τότε το στοίχημα επιστρέφεται. Δεν μπορείτε να ποντάρετε στην ισοπαλία.

Στο απλό στοίχημα το παιχνίδι μπορεί να καταλήξει σε μια νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης, μια νίκη για τη Μπαρτσελόνα, ή την ισοπαλία. Για παράδειγμα, οι πιθανότητες για την Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είναι 3 / 8, οι πιθανότητες για την Μπαρτσελόνα είναι 5 / 2 και την απόδοση της ισοπαλίας που στις 4 / 9. Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε $3 για κάθε $8 στοίχημα στην Ρεάλ. Εσείς προτίθεστε να κερδίσετε $5 για κάθε $2 στοίχημα για την Μπαρτσελόνα, και $4 για κάθε $9 στοίχημα στην ισοπαλία.

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 16, 2014 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.