Συμβουλές για να γίνετε επαγγελματίες στο στοίχημα

Παρότι πολλοί παίκτες του στοιχήματος ασχολούνται με αυτό περιστασιακά και καθαρά ψυχαγωγικά, υπάρχει κόσμος που επιθυμεί να το δει βιοποριστικά. Από την στιγμή που θα ασχοληθείτε με το στοίχημα λίγο πιο σοβαρά θα δείτε ότι χρειάζεται αφοσίωση για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίκτης. Το σημείο εκκίνησης είναι κανείς να αρχίσει να συγκεντρώνει ουσιαστικές πληροφορίες για ένα άθλημα, να εξασφαλίσει το απαιτούμενο κεφάλαιο και να επενδύσει στο στοίχημα ως πλήρη απασχόληση, επιζητώντας να νικήσει ουσιαστικά τις στοιχηματικές εταιρίες.

Ακόμη και αν έχετε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες τις οποίες οι άλλοι δεν γνωρίζουν, αν έχετε βρει κάποια στρατηγική που έχετε δοκιμάσει πολύ και αν έχετε δοκιμάσει προσεχτικά τη μέθοδο του πονταρίσματός σας, ακόμη ο δρόμος είναι μακρής. Ας δούμε κάποια βασικά ερωτήματα για το θέμα και τις απαντήσεις τους.

 

Πόσο σημαντική είναι η μέθοδος πονταρίσματος;

Όταν αρχίσετε να στοιχηματίζετε βιοποριστικά, μην φανταστείτε ότι συνεχώς θα κερδίζετε. Ένα από τα βασικά στοιχεία επιτυχίας είναι ο περιορισμός των χαμένων στοιχημάτων. Ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες του στοιχήματος χάνουν στοιχήματα – το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσει κανείς στη σωστή μέθοδο πονταρίσματος, με την οποία ουσιαστικά θα καταφέρει να διαχειριστεί τα χρήματά του με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Ενδεχομένως να δημιουργήσετε το τέλειο μοντέλο, με καλύτερα αποτελέσματα από τους άλλους, αλλά εάν δεν χρησιμοποιήσετε τη σωστή μέθοδο πονταρίσματος, θα χάσετε το πλεονέκτημά σας.

 

Κατανοώντας την αξία των πληροφοριών

Οι στοιχηματικές εταιρίες δέχονται στοιχήματα από παίκτες, προσφέροντάς τους αποδόσεις και στη συνέχεια πραγματοποιούν προσαρμογές στην αγορά. Οι επαγγελματίες παίκτες μπορούν να έχουν κέρδος προβλέποντας το αποτέλεσμα κάποιου αγώνα με βάση τις δεξιότητές τους, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν και πληροφορίες που δεν έχουν άλλοι. Το πιο αποδοτικό είναι φυσικά ο συνδυασμός των δύο. Είτε πρόκειται για κάποιο τραυματισμό σημαντικού ποδοσφαιριστή, είτε για κάποια τιμωρία για πειθαρχικούς λόγους, είτε για τις καιρικές συνθήκες, το να γνωρίζει κανείς αυτές τις πληροφορίες πριν από τους άλλους, του προσφέρει ένα πλεονέκτημα που μπορεί να μεταφραστεί σε χρηματικό κέρδος.

 

Οι δεξιότητες είναι ή δεν είναι το παν;

Ενώ το πλεονέκτημα που έχετε απαιτεί και τη σωστή μέθοδο πονταρίσματος για τη μεγιστοποίηση του κέρδους, είναι χωρίς νόημα να διαθέτει κανείς μια σωστή μέθοδο πονταρίσματος εάν δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση των αγώνων και να υπολογίσει εάν αξίζει ή όχι να τοποθετήσει κάποιο στοίχημα. Αντί να προσπαθείτε να στοιχηματίσετε σε οτιδήποτε, προσπαθήστε αντίθετα να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο άθλημα. Πολλές φορές εξειδικευμένες αγορές, όπως η αγορά των κόρνερ προσφέρουν μεγαλύτερη αξία λόγω του γεγονότος ότι οι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν τόση γνώση γι’ αυτές. Ωστόσο μπορεί κανείς να βγάλει χρήματα και από πιο δημοφιλείς αγορές όπως οι αγορές νικητή αγώνα και Over/Under.

 

Σε ποιο άθλημα πρέπει να ποντάρουμε;

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, εάν επιθυμείτε να έχετε επιτυχία ως επαγγελματίας παίκτης, θα πρέπει να βρείτε κάποιο πλεονέκτημα έναντι των στοιχηματικών εταιριών σε οποιοδήποτε σπορ ή αγορά μπορείτε. Ωστόσο, μπορεί αυτό να είναι πιο εύκολο σε ορισμένα αθλήματα απ’ ότι σε άλλα. Ανακαλύψτε τους κανόνες και τις ιδιαιτερότητες άλλων αθλημάτων όπως είναι για παράδειγμα το μπέιζμπολ ή η πυγμαχία. Για παράδειγμα ο παράγοντας τύχη έχει μεγάλη επίδραση στο γκολφ και συνεπώς είναι πολύ πιο δύσκολο να ασχοληθεί κανείς μαζί του επαγγελματικά.

 

Πώς μετρά κανείς την επιτυχία στο στοίχημα;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μετρήσει κανείς την αποτελεσματικότητά του στο στοίχημα είναι να τη συγκρίνει με βάση τις τελικές αποδόσεις αμέσως πριν την έναρξη ενός αγώνα (κατά βάση τις πιο έγκυρες αποδόσεις που υπάρχουν διαθέσιμες πριν πραγματοποιηθεί ένας αγώνας).

Ο έλεγχος των αποτελεσμάτων της στρατηγικής σας κόντρα στις τελικές αποδόσεις μια στοιχηματικής εταιρίας σε βάθος χρόνου, βγάζει εκτός τον παράγοντα της τύχης. Με παρόμοιο τρόπο μπορείτε να δοκιμάζετε τα προγνωστικά σας στα χαρτιά εάν θέλετε να περάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Πως να ανακαλύψετε τη σωστή στοιχηματική εταιρία

Όλα τα παραπάνω που αναλύσαμε προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος είναι σχετικά δύσκολο να τα επιτύχει κανείς. Η εύρεση της σωστής στοιχηματικής εταιρίας στην οποία τοποθετείτε τα στοιχήματά σας είναι επίσης πολύ βασική. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι σε κάθε μας στοίχημα θέλουμε την υψηλότερη δυνατή απόδοση. Το να μπορούμε επίσης να ποντάρουμε όσα χρήματα θέλουμε χωρίς περιορισμούς είναι επίσης σημαντικό. Στο διαδίκτυο υπάρχουν σελίδες όπου μπορείτε να βρείτε συγκεντρωτικά τις αποδόσεις πολλών στοιχηματικών εταιριών ανά αγώνα και ανά αγορά. Φροντίστε να γραφτείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερες αλλά ποιοτικές και αξιόπιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες και δείτε σε ποια υπάρχει υψηλότερη απόδοση στο σημείο που θέλετε.

Εάν καταφέρετε τα παραπάνω θα βρεθείτε στο επίπεδο του επαγγελματία του στοιχήματος.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Απρίλιος 12, 2017 by : posted in Θεωρία / Στρατηγική Χωρίς σχόλια

Comments are closed.