Σε Bet365 Stadium μετονομάζεται το γήπεδο της Stoke City

Με την ονομασία Bet365 Stadium θα είναι από την επόμενη σεζόν πλέον γνωστό το γήπεδο της αγγλικής ομάδας της Premier League, Stoke City μετά από συμφωνία με την ομώνυμη στοιχηματική εταιρία, ενώ όπως ανακοινώθηκε και η χωρητικότητα του σταδίου της ομάδας μετά από έργα επέκτασης που θα πραγματοποιηθούν εκεί θα ξεπεράσει αρκετά σύντομα τις 30.000 θέσεις.

Η διοίκηση της Stoke υπέγραψε πριν από λίγες μέρες εξαετή συμφωνία με την εταιρία Bet365, που εκτός από την ονομασία του σταδίου προβλέπει και την επέκταση της χορηγίας της φανέλας της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, αμέσως με τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει και η επέκταση του σταδίου κατά 1800 επιπλέον θέσεις στον κενό χώρο του ενός κόρνερ του γηπέδου. Η νέα αυτή επέκταση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα, δηλαδή έως την έναρξη του νέου πρωταθλήματος αλλά σύμφωνα με τον προγραμματισμό του έργου θα εγκαινιαστεί από την ομάδα και θα ανοίξει για τους φιλάθλους τη σεζόν 2017-18.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του προς τα αγγλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο εκτελεστικός διευθυντής της Stoke City, Tony Scholes, «Η Premier League εξελίσσεται συνεχώς και προκειμένου η Stoke City να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος και να παραμείνει ανταγωνιστική στα πλαίσια αυτού, θα πρέπει να ανακαλύψει νέες πιθανές πηγές εισοδήματος. Μέσα γνώμονα λοιπόν αυτή τη λογική, όπως γνωρίζουν ήδη οι φίλαθλοι της ομάδας, έγινε η συμφωνία με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας για τη μετονομασία του Britannia Stadium σε Bet365 Stadium».

stokestadium

Η Stoke City η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας στην αγγλική Premier League, μετακόμισε στο Britannia Stadium από την προηγούμενη έδρα της, το Victoria Ground, πριν από 20 περίπου χρόνια, το 1997. Ο κος John Coates εκτελεστικός διευθυντής της Bet365 και παράλληλα αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Stoke City ανέφερε σχετικά με τη συμφωνία των δύο πλευρών ότι «χωρίς αμφιβολία η Stoke City έχει αποκτήσει πλέον παγκόσμια εμβέλεια μέσω της συμφωνίας χορηγίας της φανέλας της από την Bet365». Ο κος Coates πρόσθεσε ότι «η Bet365 αναζητούσε να επεκτείνει τις συμφωνίες χορηγίας της και να πραγματοποιήσει μια συμφωνία ονομασίας κάποιου σταδίου και η επιλογή της Stoke City και στις δύο περιπτώσεις φάνηκε ως η πιο φυσική και ενδεδειγμένη λύση, από τη στιγμή μάλιστα που η πόλη του Stoke-on-Trent αποτελεί την επιχειρησιακή έδρα της Bet365». Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος Bet365 Group Limited, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο στον χώρο των αθλητικών στοιχημάτων και των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, διαθέτει περισσότερους από 19 εκατομμύρια πελάτες σε περίπου 200 χώρες, ενώ περισσότεροι από 3.000 εργαζόμενοι εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στο Stoke-on-Trent, όπου φυσικά είναι και η έδρα της ομάδας της Stoke City.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.