Expekt Ανάλυση

Expekt Με μια ματιά

Expekt Features

  • Χαμηλά όρια καταθέσεων
  • Τεράστια όρια
  • Υψηλές αποδίσεις
  • Ιστοσελίδα για εύκολη χρήση

Basics

Bookie: Expekt
US Players Accepted: No
Παίξε Νόμιμα: Παίξε Νόμιμα

Ανάλυση

H Expekt είναι μια παλιά στοιχηματική εταιρία στο χώρο του διαδικτύου. Ιδρύθηκε το 1999 και έχει πλέον την έδρα της στη Μάλτα. Η εταιρία ανήκει σε ένα διεθνές γκρουπ επιχειρήσεων το οποίο εξειδικεύεται επίσης και σε οικονομικές συναλλαγές και σε τεχνολογίες ΙΤ.

Η σκανδιναβικών συμφερόντων στοιχηματική εταιρία εξασφάλισε άδεια δραστηριοποίηση στη χώρα μας, συμπληρώνοντας με μια ακόμη μεγάλη εταιρία τη λίστα. Η Expekt θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του διαδικτυακού στοιχήματος στον κόσμο, με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Η ιστοσελίδα της Expekt

Η στοιχηματική ιστοσελίδα της Expekt προσφέρεται σε 27 διαφορετικές γλώσσες, ανάμεσα στις οποίες είναι φυσικά και τα ελληνικά. Το κύριό της χαρακτηριστικό είναι η ευκολία περιήγηση στο περιεχόμενο και ο απλός και λιτός της σχεδιασμός, που δίνει έμφαση κυρίως στη λειτουργικότητα. Για ορισμένους το design αυτό μπορεί να μοιάζει πολύ απλό. Ωστόσο η απλότητα αποτελεί ανεκτίμητο στοιχείο μιας στοιχηματικής σελίδας, όπου η σύγχυση μπορούν να οδηγήσουν στον εκνευρισμό και ακόμη χειρότερα, σε λάθη… Στη ιστοσελίδα της Expekt δεν κινδυνεύετε από κάτι τέτοιο. Από τη σύλληψη της ιδέας για το στοίχημα, έως και την πραγματοποίησή τους, θα δείτε ότι κυριαρχεί η συνέπεια και η ακρίβεια (όχι φυσικά με την οικονομική έννοια του όρου).

Ο λογαριασμός σας δεν υπόκειται σε χρηματικές κρατήσεις και προμήθειες, είτε πραγματοποιείτε καταθέσεις, είτε πραγματοποιείτε αναλήψεις. Οι διαδικασίες αυτές γίνονται μάλιστα ταχύτατα και με τη δυνατότητα χρήσης πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών, Skrill και Neteller.

Τα στοιχήματα

Η εταιρία σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε στοιχήματα που ξεκινούν από πολύ χαμηλά, μόλις από τα δέκα λεπτά του ευρώ. Αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για όσους ασχολούνται πιο πολύ με το στοίχημα για να διασκεδάσουν και όχι για να βγάλουν χρήματα. Δοκιμάστε με 0,10 ευρώ κάποια παρολί και δείτε μέχρι πόσο μπορείτε να εκτοξεύσετε τις αποδόσεις. Από την άλλη πλευρά και οι επαγγελματίες του στοιχήματος θα χαρούν να μάθουν ότι η εταιρία προσφέρει πολύ υψηλά όρια, από τα μεγαλύτερα που θα βρείτε στο χώρο. Σας επιτρέπει να ποντάρετε εκατοντάδες ευρώ ανά αγορά, αν όχι χιλιάδες και οι περιορισμοί στοιχημάτων υπάρχουν μεν, αλλά δύσκολα θα βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση. Θα χρειαστεί να ποντάρετε τεράστια ποσά και να είστε ιδιαίτερα επιτυχημένοι για να σας βάλουν χαμηλότερα όρια.

Οι αποδόσεις που προσφέρει η Expekt στις στοιχηματικές αγορές κινούνται γενικά σε πολύ καλά επίπεδα σε σχέση με άλλες αντίστοιχες ιστοσελίδες. Ιδιαίτερα υψηλές είναι οι αποδόσεις που προσφέρει η Expekt στους αγώνες της Premier League, συνεπώς αν στοιχηματίζετε συχνά σε αγγλικά ματς, η εγγραφή σας στην εταιρία αποτελεί μάλλον μονόδρομο.

Η εταιρία φυσικά διαθέτει και προσφέρει στους παίκτες και μια πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος, φροντίζοντας να προσφέρει όλο και περισσότερα παιχνίδια στο live στοίχημα. Αυτό θα τα παρατηρήσετε και οι ίδιοι αν ασχοληθείτε, καθώς εμφανώς τα παιχνίδια είναι πολύ περισσότερα το τελευταίο διάστημα.

Υποστήριξη πελατών

Οι επιλογές επικοινωνίας με την εταιρία καλύπτουν τις ανάγκες των παικτών. Παρότι δεν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στο οποίο να καλέσετε άμεσα, η εταιρία προσφέρει live επικοινωνία μέσω chat και λύνει τα προβλήματά σας σε χρόνο ρεκόρ. Αν δεν σας καλύπτει αυτός ο τρόπος μπορείτε να στείλετε γραπτά το αίτημα ή την ερώτησή σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα ή με email στο support@expekt.gr. Φυσικά μπορείτε να γράψετε στα ελληνικά, υπάρχει υποστήριξη για τη γλώσσα μας.

Συνοψίζοντας

Με τα χαμηλά αποδεκτά ποσά χρημάτων και τα τεράστια όρια, σε συνδυασμό με τις καλές αποδόσεις, η Expekt αποτελεί την τέλεια επιλογή τόσο για περιστασιακούς παίκτες του στοιχήματος που παίζουν καθαρά για διασκέδαση, όσο και για τους πολύ επαγγελματίες του χώρου που επιδιώκουν μεγάλα κέρδη. Η ευκολία και η απλότητα της ιστοσελίδας της Expekt, τώρα ειδικά που οι νόμιμες επιλογές δεν είναι πλέον πολλές θα σας ικανοποιήσουν πολύ.

» Παίξε Νόμιμα