Ρεκόρ τζίρου για τις στοιχηματικές εταιρίες το Brexit

brexitΑνατράπηκαν τελικά τα προγνωστικά των στοιχηματικών εταιριών, όπως είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς έστω και οριακά οι εταιρίες έδιναν χαμηλότερες αποδόσεις και ήταν στοιχηματικά κατά του Brexit και υπέρ του Bremain, κάτι που τελικά δεν αποδείχθηκε στις κάλπες.

Ο περισσότερος κόσμος όχι μόνο στο νησί αλλά παγκοσμίως, μάλλον δεν περίμενε την συγκλονιστική εξέλιξη αυτή και για τον λόγο αυτό ο βρετανικός λαός ξύπνησε μάλλον σοκαρισμένος το επόμενο πρωί. Κάποιοι πιο διορατικοί όχι μόνο προέβλεψαν το μεγάλο και ιστορικό αυτό γεγονός, αλλά είχαν την τύχη να πάνε «ταμείο» εφόσον φρόντισαν να στοιχηματίσουν υπέρ του Brexit.

Ο τζίρος γενικότερα των στοιχηματικών εταιριών πραγματικά εκτοξεύτηκε τις τελευταίες ημέρες πριν από την διεξαγωγή της ψηφοφορίας στα ύψη και γενικά το Brexit δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνο ιστορικό για το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και για τον ίδιο τον τομέα του στοιχήματος.

Όπως ανακοίνωσε το στοιχηματικό ανταλλακτήριο της Betfair, ο όγκος των στοιχηματικών συναλλαγών έφτασε σε ιστορικό ρεκόρ, ξεπερνώντας τις 127 εκατομμύρια στερλίνες. Παρουσιάστηκε μεγάλη απόκλιση από τις δημοσκοπήσεις και αστάθεια στην αγορά, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι τα διαδικτυακά στοιχήματα αυξήθηκαν στην κόψη του νήματος, λίγο πριν την τελική νίκη του Brexit. Εντυπωσιακό είναι πως μόνο την τελευταία μέρα της ψηφοφορίας ο τζίροςτης Betfair  ξεπέρασε τα 85 εκατομμύρια λίρες και φυσικά ήταν αντίστοιχα αυξημένος σε όλες ανεξαρτήτως τις εταιρίρες.

 

Πιο δημοφιλές το Bremain έως το τέλος

Καθόλη τη διάρκεια της μέρας ψηφοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο  και μέχρι να κλείσουν τελικά οι κάλπες στις 10 μ.μ., αιωρούνταν η περίπτωση του Bremain στο ανταλλακτήριο με 94% πιθανότητες να κερδίσει. Σύμφωνα με την Betfair οι πιθανότητες ήταν σωστά υπολογισμένες, όπως έγινε κάπως αντίστοιχα και στις Αμερικάνικες εκλογές του 2012, αλλά και στο δημοψήφισμα στη Σκωτία το 2014. Τα δεδομένα στην περίπτωση αυτή ωστόσο είδαμε ότι τελικά άλλαξαν όταν άρχισαν να παρουσιάζονται τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στις 2 την νύχτα της Παρασκευής. Στις 3 μ.μ. τα ξημερώματα και ενώ η καταμέτρηση των ψήφων συνέχιζε να βρίσκεται σε εξέλιξη, η έξοδος, δηλαδή το Brexit, άρχισε να γίνεται πλέον το φαβορί.

Η Naomi Totten εκπρόσωπος της Betfair αναφερόμενη στο συγκεκριμένο συμβάν είπε χαρακτηριστικά: “Η αγορά για το δημοψήφισμα παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ σημείωσε εξαιρετικό ενδιαφέρον, ειδικά την μέρα της ψηφοφορίας τζιραρίστηκαν πάνω από 85 εκ. λίρες. Υπό κανονικές συνθήκες όταν η αγορά δείχνει ότι πιστεύει τόσο πολύ σε ένα αποτέλεσμα, η πιθανότητα είναι να συμβεί. Το αποτέλεσμα τους δημοψηφίσματος ήταν αξιοσημείωτο, εκπλήσσοντας τους παίκτες με την αντίδραση της αγοράς.”

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Ιούλιος 8, 2016 by : posted in News Χωρίς σχόλια
Ετικέτες: , , , ,

Comments are closed.