Ρεκόρ κερδών το 2016 για το Paysafe Group

Την καλύτερή του χρονιά, όσον αφορά την κερδοφορία του ομίλου επιχειρήσεων, είχε το 2015 η Paysafe Group plc. Το διεθνές χρηματοοικονομικό γκρουπ που μεταξύ των επιχειρήσεων που εντάσσονται σε αυτό έχει στην κατοχή του το Skrill, το Neteller και την Paysafecard έκλεισε την προηγούμενη χρονιά με ρεκόρ κερδών πώλησης των προϊόντων και υπηρεσιών του που ξεπερνούν σε ύψος τα 600 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 540 εκατομμύρια ευρώ).

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία, τα κέρδη προ φόρων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 έφτασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ) και αντίστοιχα το δεύτερο εξάμηνο διαμορφώθηκαν στα 150 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 135 εκατομμύρια ευρώ).

 

Μεγάλες επενδυτικές κινήσεις εντός του 2015

Η χρονιά του 2015 ήταν αναμφίβολα πολύ ιδιαίτερη για το Paysafe Group, καθώς ο όμιλος πραγματοποίησε τεράστιες επενδύσεις, προχωρώντας επίσης παράλληλα και σε πολλές αλλαγές στη σειρά των προϊόντων και των υπηρεσιών του που προσφέρει ανά τον κόσμο. Η τεράστια αύξηση της κερδοφορίας του ομίλου κατά 50% το δεύτερο εξάμηνο του 2015, μέσα δηλαδή μόνο σε λίγους μήνες, οφείλεται κατά κύριο λόγω στη εξαγορά του Skrill τον Αύγουστο, μια τεράστια επένδυση για τον όμιλο, αλλά και στην αλλαγή της επιχειρηματικής στρατηγικής του τόσο στις Η.Π.Α. κυρίως, όσο και στον Καναδά. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι πέρα από την προφανή και τεράστια αύξηση της κερδοφορίας που έφερε η απόκτηση του Skrill, το δημοφιλές «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» έδωσε παράλληλα στο Paysafe Group την πολύτιμη δυνατότητα να προσεγγίσει πλέον περισσότερες γεωγραφικές περιοχές και να γίνει ακόμη δυνατότερο στην παγκόσμια αγορά των ηλεκτρονικών υπηρεσιών πληρωμών και αναμφίβολα νούμερο ένα με διαφορά και χωρίς σημαντικό ανταγωνισμό στον τομέα του διαδικτυακού στοιχήματος και τζόγου. Είναι γνωστό ότι όλες οι σοβαρές και μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες χρησιμοποιούν τόσο την Paysafecard για καταθέσεις χρημάτων, όσο και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller, τόσο για καταθέσεις, όσο και για αναλήψεις χρημάτων από και προς τους στοιχηματικούς λογαριασμούς των παικτών. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις οι επιλογές αυτές είναι πολύ πιο δημοφιλείς από τη χρήση πιστωτικών, προπληρωμένων και χρεωστικών καρτών ως μέθοδοι πληρωμής.

 

Είσοδος στο χρηματιστήριο του Λονδίνου

Αξίζει επίσης τέλος να αναφέρουμε ότι εντός του προηγούμενου έτους, πιο συγκεκριμένα δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Paysafe Group plc προχώρησε και στην είσοδό της στο χρηματιστήριο αξιών του Λονδίνου, ενώ επόμενος στόχος για το 2016 είναι η είσοδος της μετοχής του ομίλου στον δείκτη FTSE 250, εκεί δηλαδή όπου γίνεται η διαπραγμάτευση των κορυφαίων 250 επιχειρήσεων σε τζίρο του χρηματιστηρίου.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση

 

Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.