Προβλήματα που εμφανίζονται στο στοίχημα κατά την έναρξη των αγωνιστικών σεζόν

bettingmoneyΠαρότι περάσαμε την πρώτη αυτή περίοδο της έναρξης των πρωταθλημάτων στα περισσότερα αθλήματα στην Ευρώπη, είναι νωπές οι μνήμες που αφορούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται κάθε χρόνο στους παίκτες του στοιχήματος. Ο αρχικός ενθουσιασμός συχνά μετατρέπεται σε απογοήτευση και προβληματισμό καθώς τα προγνωστικά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο είναι πιο δύσκολο να γίνουν.

Καταγράφουμε και παρουσιάζουμε τα μεγαλύτερα προβλήματα που εντοπίζει κανείς στην αρχή της κάθε σεζόν, τις πρώτες ιδίως εβδομάδες και κάποιες λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να τα ξεπεράσετε χωρίς συνέπειες.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Ανεπαρκή δεδομένα: Για να έχουμε επαρκή δεδομένα, να βγάλουμε συμπεράσματα και να στοιχηματίσουμε χρειάζεται ένα δείγμα αγώνων των ομάδων, σε γενικές και σε ιδιαίτερες καταστάσεις. Όταν οι ομάδες δεν έχουν αρκετούς αγώνες τότε βασιζόμαστε στη γνώση της προηγούμενης σεζόν που ενδεχομένως να μην είναι αντιπροσωπευτικά της νέας εικόνας των ομάδων. Η έλλειψη πληροφορίων κάνει τους παίκτες του στοιχήματος επίσης πιο δεκτικούς στα όσα γράφουν οι διάφορες ιστοσελίδες.

ΛΥΣΗ: Εάν ψάξετε προσεχτικά μπορείτε να βρείτε στοιχεία ακόμη και πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν. Χρειάζεται βέβαια προσοχή γιατί στην προετοιμασία και στους φιλικούς αγώνες συνήθως οι πολύ καλοί παίκτες δεν παίζουν όλο το παιχνίδι και οι ομάδες δεν έχουν αυτοσκοπό τη νίκη. Παρόλα αυτά όμως, η εικόνα μιας ομάδας, τα θετικά της στοιχεία και τα μειονεκτήματα γίνονται εμφανή και μπορούν να μας βοηθήσουν στις μετέπειτα εκτιμήσεις μας. Είναι καλό επίσης να βλέπετε την στρατηγική του κάθε προπονητή. Ορισμένοι προπονητές θέλουν η ομάδα τους να μπαίνει δυνατά στην αρχή της κάθε σεζόν, ενώ άλλοι αναζητούν μια σταδιακή απόδοση, το αποκορύφωμα της οποίας φτάνει σε κάποιο άλλο σημείο στα μέσα της σεζόν.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Οι ομάδες είναι προβλέψιμες στην αρχή. Βλέπουμε πολλές φορές καλές ομάδες που δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη και κακές ομάδες που παίρνουν παρόλα αυτά αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Όσο περνά ο καιρός είναι πιο εύκολο να δει κανείς το επίπεδο της κάθε ομάδας, αλλά στην αρχή τα πάντα φαίνονται πιθανά όσον αφορά τα αποτελέσματα των ομάδων.

ΛΥΣΗ: Το πιο προφανές είναι να αρχίσετε τα πονταρίσματά σας πιο συντηρητικά, με λιγότερα δηλαδή χρήματα για να αποφύγετε τις εκπλήξεις. Οι καλοί παίκτες γνωρίζουν ότι ο περιορισμός των απωλειών είναι το ίδιο σημαντικός με το καθαρό κέρδος. Υπό αυτή την έννοια δείξτε υπομονή στην αρχή και όσο περνά ο καιρός αυξήστε τα πονταρίσματά σας. Να θυμάστε ότι κατά κανόνα συχνά πολλές καλές ομάδες ξεκινούν πιο χαλαρά γιατί δεν έχουν κάποιο άμεσο και μεγάλο κίνητρο, ενώ οι κακές ομάδες ξεκινάνε δυνατά από την αρχή για να πάρουνε ότι περισσότερο μπορούν να πάρουν.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Η κίνηση των αποδόσεων είναι απρόβλεπτη. Αργότερα μέσα στη σεζόν οι καλοί παίκτες μπορούν να προβλέψουν πως θα κινηθούν οι αποδόσεις αλλά στην αρχή δεν είναι εύκολο. Η πλειοψηφία των παικτών δεν ξέρει ακόμη καλά τα πρωταθλήματα και τις ομάδες με αποτέλεσμα τα πονταρίσματα να είναι απρόβλεπτα σε μεγάλο βαθμό και η κίνηση των αποδόσεων μη αναμενόμενη.

ΛΥΣΗ: Αργότερα μέσα στη σεζόν θα είστε πιο επιλεκτικοί, αλλά συχνά στην αρχή δεν έχετε αυτή την πολυτέλεια. Αν δείτε ένα καλό στοίχημα στην αρχή της σεζόν, μην περιμένετε καλύτερη απόδοση για να ποντάρετε, κάντε άμεσα το ποντάρισμά σας. Καλύτερα να ποντάρετε σε μια αποδεκτή απόδοση τώρα παρά να ρισκάρετε να στοιχηματίσετε σε μια χαμηλότερη απόδοση ή να μην στοιχηματίσετε τελικά καθόλου.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Ενθουσιασμός και ανυπομονησία οδηγούν σε κακές επιλογές. Όταν έχει κανείς τόσο άγχος και ανυπομονησία να στοιχηματίσει τότε οδηγείται σε στοιχήματα που δεν είναι τα ιδανικά και πιέζει καταστάσεις που φυσιολογικά δεν θα τον ενδιέφεραν υπό άλλες συνθήκες. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί κακό οικονομικά.

ΛΥΣΗ: Νωρίς τη σεζόν το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να χαλαρώσετε. Θυμηθείτε ότι το επιτυχημένο στοίχημα είναι ένας μαραθώνιος, όχι αγώνας ταχύτητας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να στοιχηματίσετε εάν δεν έχετε κάποια καλή επιλογή, όσο και αν το θέλετε ψυχολογικά. Το να στοιχηματίζει κανείς σε αθλήματα που του αρέσουν είναι ευχάριστο, αλλά το να χάνει τα χρήματά του δεν είναι. Με υπομονή θα γλυτώσετε αυτές τις απώλειες.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.