Πρωταθλητές στα χαμένα στοιχήματα οι Αυστραλοί

football_5Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο περισσότερος κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα, χάνει μακροπρόθεσμα χρήματα στο παιχνίδι. Είναι πραγματικά λίγοι εκείνοι που βγαίνουν κερδισμένοι στο στοίχημα και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια. Έχετε ωστόσο αναρωτηθεί ποτέ σε ποιες χώρες χάνονται τα περισσότερα χρήματα και αποτελούν «παράδεισους» για τις στοιχηματικές εταιρίες; Το περιοδικό Economist πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη έρευνα και παρουσίασε τα αποτελέσματα που φέρνουν στην πρώτη θέση τις Η.Π.Α. όσον αφορά τις συνολικές χρηματικές απώλειες με 111 δισεκατομμύρια ευρώ το 2016. Αυτό που εντυπωσιάζει εξίσου είναι ότι οι Αυστραλοί παίκτες είναι οι πιο μεγάλοι χαμένοι όσον αφορά το ύψος των στοιχημάτων που πραγματοποίησαν την περασμένη χρονιά.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους χαμένους, η Κίνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά τις ΗΠΑ όσον αφορά συνολικά τα χαμένα στοιχήματα, με 59,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Στην τρίτη θέση κατά σειρά βρίσκεται η Ιαπωνία με συνολικές στοιχηματικές απώλειες παικτών που φτάνουν τα 22,8 δισεκατομμύρια ευρώ το 2016 και ακολουθούν κατά σειρά η Ιταλία με 18,03 δισεκατομμύρια ευρώ, η Αυστραλία με 17,2 δισεκατομμύρια ευρώ, η Μεγάλη Βρετανία με 17 δισεκατομμύρια ευρώ, ο Καναδάς με 11,7 δισεκατομμύρια ευρώ, η Γερμανία με 10,6 δισεκατομμύρια ευρώ, η Γαλλία με 9,9 δισεκατομμύρια ευρώ και η Ισπανία με 8,44 δισεκατομμύρια ευρώ.

Να σημειώσουμε ωστόσο εδώ και πάλι μια σημαντική λεπτομέρεια. Παρότι οι ΗΠΑ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των χωρών όσον αφορά τις συνολικές απώλειες από το στοίχημα, η ίδια χώρα βρίσκεται στην 5 θέση στα στοιχήματα ανά παίκτη. Εδώ είναι που επικρατούν οι Αυστραλοί με περίπου 940 ευρώ απώλειες ανά παίκτη, όμως τα μισά από τα χρήματα αυτά χάθηκαν σε μηχανές-φρουτάκια, στο πόκερ αλλά και σε παιχνίδια του καζίνο. Στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας ακολουθούν οι παίκτες από τη Σιγκαπούρη με 620 ευρώ/παίκτη και στην τρίτη θέση είναι οι Ιρλανδοί με 474 ευρώ/παίκτη.

Να σημειώσουμε παράλληλα ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν τον τζόγο στην Αυστραλία. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι οι Αυστραλοί παίκτες ξοδεύουν περισσότερα χρήματα στο αθλητικό στοίχημα και όχι τόσα σε άλλα τυχερά παιχνίδια, ενώ επίσης το στοίχημα στο διαδίκτυο είναι πολύ πιο δημοφιλές από το στοίχημα στα πρακτορεία. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση της χώρας προωθεί νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαφημίσεων διαδικτυακών στοιχηματικών εταιριών κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μεταδόσεων. Ωστόσο υπάρχουν σημαντικές αντιδράσεις από τα ίδια τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, τα οποία έχουν ταχθεί ανοιχτά κατά του προωθούμενου νομοσχεδίου, γιατί προφανώς θα δημιουργήσει σημαντικό οικονομικό ζήτημα στα έσοδά τους στο μέλλον.

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Μάρτιος 1, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.