Προσφέρονται για Value Bets και ποντάρισμα τα ντέρμπι;

Με αφορμή τα πρόσφατα ντέρμπι στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Superleague στην Ελλάδα, της Premier League στην Αγγλία, αλλά και σε άλλα δημοφιλή πρωταθλήματα, σκεφτήκαμε να αναφερθούμε λίγο σε αυτά από στοιχηματική άποψη. Το ερώτημα είναι: Αξίζει τελικά να ποντάρουμε στα ντέρμπι ή καλύτερα να τα αφήνουμε στην άκρη και να αναζητούμε αλλού ευκαιρίες και value bets;

Η απάντηση είναι πως ναι, ακόμη και στα ντέρμπι υπάρχουν value bets και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα τα οποία θα εξηγήσουμε παρακάτω. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αυτό ισχύει για όλα τα ντέρμπι. Εάν δεν μας κάνει «κλικ» ο αγώνας, απλά τον παρατάμε και αναζητάμε αλλού την τύχη μας.

 

Τα πλεονεκτήματα

Το μεγάλο καλό όποτε έχουμε κάποιο ντέρμπι είναι ότι η πληροφόρηση είναι μεγάλη. Όλα τα έντυπα και οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το στοίχημα και τα σπορ αρχίζουν μακροσκελείς αναλύσεις, νέα και παρουσιάσεις των ομάδων που μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν, καθώς μαθαίνουμε με κάθε λεπτομέρεια τι συμβαίνει σε κάθε ομάδα. Παράλληλα υπάρχει και πληθώρα στοιχηματικών προτάσεων σε περισσότερες στοιχηματικές αγορές απ’ ότι συνήθως, που μπορούν να μας βοηθήσουν να πάρουμε την τελική μας επιλογή και να αποφασίσουμε αν τελικά αξίζει να στοιχηματίσουμε στο συγκεκριμένο ντέρμπι και με ποιον τρόπο ακριβώς.

ston-ruthmo-tou-ntermpi-panathinaikos-kai-olumpiakos.w_l

Δεν πρέπει σίγουρα να παραγνωρίζουμε και τον παράγοντα «κίνητρο». Δεν πρόκειται για καθόλου αδιάφορους αγώνας, καθώς ακόμη και αν μια ομάδα έχει εξασφαλίσει ήδη τον στόχο της και η άλλη το αντίθετο, υπάρχει το γόητρο και λείπουν συνήθως οι σκοπιμότητες. Έτσι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο και έχουν έναν λόγο παραπάνω να κάνουν μια καλή εμφάνιση σε έναν τόσο σπουδαίο αγώνα. Μην ξεχνάμε τη δημοσιότητα αλλά ενδεχομένως και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης μεταγραφής ή διαφημιστικού συμβολαίου, είναι όλα μέσα στο παιχνίδι. Έτσι γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι οι ομάδες θα δουν σοβαρά το παιχνίδι και δεν θα κατεβάσουν μια ομάδα αναπληρωματικών και αδιάφορων παικτών στην αναμέτρηση.

Δεν πρέπει ωστόσο να παρασυρθούμε. Οι αποδόσεις στα ντέρμπι είναι πάνω πολύ δεδομένες και κυμαίνονται κάπου στο 2,5-3,0 και για τα τρία σημεία (1Χ2). Συνεπώς αξίζει να στοιχηματίσουμε όταν πραγματικά βλέπουμε ένα value bet και όχι απλά επειδή πρέπει να στοιχηματίζουμε σε κάθε ντέρμπι. Στόχος είναι να βγάλουμε λεφτά και αν βλέπουμε ότι αυτό είναι πολύ ριψοκίνδυνο χωρίς την αντίστοιχα μεγάλη απόδοση, απλά πάμε κάπου αλλού. Ναι λοιπόν στα ντέρμπι αλλά μένοντας πιστοί στο σύστημά μας και ποντάροντας μόνο όταν οι αποδόσεις μας προσφέρουν αξία στην επιλογή μας.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.