Προκριματικά Euro 2016 Στοίχημα: Προγνωστικά και Αποδόσεις – Ουκρανία-Σλοβενία – Ημερομηνία: 14/11/2015

euro_2016Προκριματικά Euro 2016 Στοίχημα: Προγνωστικά και Αποδόσεις – Ουκρανία-Σλοβενία – Ημερομηνία: 14/11/2015

Στα play off των προκριματικών του Euro 2016, αγωνίζονται σε διπλό αγώνα Ουκρανία και Σλοβενία για μια θέση στην τελική φάση της Γαλλίας. Και οι δύο ομάδες που βρίσκονται αντιμέτωπες τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους και έχουν μια ακόμη τελευταία ευκαιρία πρόκρισης.

Οι δύο εθνικές ομάδες δεν έχουν μεγάλο ιστορικό μεταξύ τους αναμετρήσεων. Πιο συγκεκριμένα έχουν 4 αναμετρήσεις τα τελευταία 20 χρόνια, με 2 ισοπαλίες και 2 νίκες της Σλοβενίας. Σίγουρα αυτή τη στιγμή μιλάμε για δύο αρκετά μέτριες ομάδες, αλλά απ’ ότι μπορούμε να συμπεράνουμε από το δυναμικό των παικτών και τις εμφανίσεις τους στην προηγούμενη φάση των προκριματικών μάλλον η Ουκρανία βρίσκεται ένα κλικ παραπάνω από τη Σλοβενία. Έτσι θα πάμε ουσιαστικά κόντρα στην προϊστορία και θα ποντάρουμε στη νίκη των Ουκρανών που φυσικά εκτός των άλλων έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η απόδοση της νίκης της Εθνικής Ουκρανίας κόντρα στην Εθνική Σλοβενίας στην πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων των δύο ομάδων είναι 1,65 στην Mybet και μας αρέσει στοιχηματικά, οπότε θα την επιλέξουμε.

 

Αποδόσεις

Ουκρανία: 1,65

Ισοπαλία: 3,50

Σλοβενία: 6,20

 

Προγνωστικό του Stoixima360.com: Νίκη της Ουκρανίας στον αγώνα κόντρα στη Σλοβενία

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.

Comments are closed.